Zobacz temat - Posty

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Posty

czapaja - Pon Lut 15, 2010 20:36
Temat postu: Posty
Widzę, że administratorzy w końcu wzięli się za ponawiane po raz setny tematy i zamykają posty, które się powielają. BRAWO ;)
keczu - Pon Lut 15, 2010 21:44

No nie wiem czy to tak dobrze :/ Wiadomo ze pozadek musi byc , ale nie zawsze wiadomo czego szykac w "szukajce". Forum jest dla wszystkich, z wiedza techniczna lub bez i nie zawsze wiadomo co wpisac zeby cos znalezc . Moze przed zamknieciem podac link do podobnych tematow lub nakierowac czego szukac. U nas uszczelka pod glowica i jej usterki to jakis HGF :razz: ,klopoty z przepustnica moga bys pod haslem TPS itp. Wejdzcie na inne obce wam forum i sprobujcie cos znalezc . Mialem krotko audi 80 b4 z walnietym wtryskiem mechanicznym i zanim sie zorietowalem czy to k-jetronic czy ke-jetronic kod silnika NG i do tego dziwne nazwy sypane jak z rekawa przez "starych wyjadaczy forum" to troche mi to zajelo zeby to ogarnac, sciagnalem sobie oddzielna instrukcje jak to dziala dokladnie (bo myslalem ze wiem, ale nie wiedzialem :roll: ). Ktos bez wiedzy technicznej nie bedzie wiedzial czego szukac lub znajdzie tylko mala czesc tematow. Najpierw pomagajmy i zaraz potem zamykajmy. Pozdr.
czapaja - Wto Lut 16, 2010 13:09

Wg mnie wszystko można znaleźć w szuakajce. Wystarczą chęci i chwila poświęconego czasu...Większość tematów, które są zamykane przez adminów było wałkowane tyle razy, że trzeba być prawdziwym leniem żeby nie znależć :P
MaReK - Wto Lut 16, 2010 13:14

czapaja, za to szukajac informacji na temat zamykania postow, trudno bedzie znalezc Twoja, ktora tak trafnie zatytulowales ;D Wez cos dopisz do tego tematu. Posty - zamykanie, porzadki... bo samo posty znaczy wszystko ;D
czapaja - Wto Lut 16, 2010 19:01

MaReK, wątpliwe jest żeby ktoś użył szukajki do sprawdzenia dlaczego posty są zamykane :D Zresztą Admin zawsze dopisuję coś w stylu "post był wałkowany milion razy...użyj szukajki", więc wiadomo dlaczego :P