Zobacz temat - [R 45] Prosze o ocene

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - [R 45] Prosze o ocene

greku - Sob Mar 20, 2010 09:52
Temat postu: [R 45] Prosze o ocene
Witam, od kilku tygodni poszukuje nowego autka , calkiem przypadkowo wybor padl na roverka ciagle sie wacham miedzy 25 a 45 , ale znalazlem takie o to cudo prosze o opinie jak rownierz porady na co zwracac uwage przy wyborze roverka

link

jest jeszcze 2 opcja

link 2

staf - Sob Mar 20, 2010 10:27

greku, Przeczytaj to: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=15124

samochód ładny, zadbany. jednak sprzedający mija się z prawdą, kierownica nie wygląda na wielofunkcyjna.
Skórzana tapicerka, spytaj czy podgrzewane fotele bo zimą.....buuuuuu. nie przyjemnie.

paparf - Sob Mar 20, 2010 10:44

link 1 wyglada ladnie
nie ma jednak zdjec tylu, moze tam jest pies pogrzebany
kierownica najzwyklejsza w swiecie
silnik piekny, jakby nie jezdzil ;)
milego ogladania

w 2 przyjrzyj sie tylowi
wydaje mi sie krzywy

piter34 - Sob Mar 20, 2010 11:15

staf napisał/a:
Skórzana tapicerka, spytaj czy podgrzewane fotele bo zimą.....buuuuuu. nie przyjemnie.

Tylko przez parę sekund. Miałem kilka aut ze skórzaną tapicerką, w tym jedno z podgrzewanymi fotelami. Powiem szczerze, że większej różnicy nie czułem, bo zanim podgrzewanie zaczynało dawać "czadu", tyłeczkowi nie było już zimno.

greku napisał/a:
link

- "wystawiamy fakturę VAT" (ciekawe na ile PLN...) ;)
- brak anteny dachowej
- skórzana kierownica :ok:
- rocznik modelowy 2002 (m.in. nowy wzór przycisków od klimy i sterowania obiegiem wewn./zewn. oraz nowy wzór wskaźników poziomu paliwa i temp. płynu chłodzącego)
- brak fotek tyłu

Cytat:
link 2

- ESP, światła przeciwmgłowe i wielofunkcyjna kierownica to tylko pobożne życzenia sprzedawcy...
- kierownica jest dosyć "zmęczona"
- brak dywaników
- światła ustawione maksymalnie "do góry". Czyżby jakiś problem z prawidłową regulacją lamp?
- brak znaczka na lewym tylnym błotniku

greku - Sob Mar 20, 2010 15:24

dziekuje wszystkim za pomocne opinie, chyba rzeczywiscie autko nr 2 sobie odpusze :???:
wstrzymam sie jeszcze chwilke , ten wypucowany silnik w roverku nr 1 mnie przeraza , wracam do szperania ;)
ciagle nie moge sie zdcecydowac 25 czy 45 mozna zwariowac :razz: