|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - [R214Si] prośba o opinie
Hyperborean - Sob Mar 20, 2010 17:24 Temat postu: [R214Si] prośba o opinie Witam, jakie są Wasze opinie nt tego ogłoszenia ? :
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11895477
leszczu - Sob Mar 20, 2010 19:31
-spasowanie przodu
-spasowanie tyłu
-brak zaślepki zamka maski
-urwany jeden zaczep od zderzaka
-jakby przymało płynu chłodniczego
-jedno mnie dziwi że przycisk od przednich halogenów jest a niema ich zainstalowanych w samochodzie
-wersja Silverstone
Hyperborean - Sob Mar 20, 2010 19:52
leszczu19901, dzięki za informacje. Jeśli chodzi o zaczep zderzaka, to masz na myśli tą brakującą śrubkę, która mocuje także zaślepkę zamka maski ? Bo jeśli nie o to chodzi, to gdzie w takim razie jest ten zaczep zderzaka ?
Starałem znaleźć jakieś info nt tej wersji silverstone i w sumie oprócz tego, że ma obniżone zawieszenie, to nie udało mi się ustalić nic więcej. Jedni piszą, że wykończenia w drewnie, gdzie indziej widziałem, że aluminiowa główka drążka od biegów... To jak to w końcu jest z tą wersją silverstone ?
leszczu - Sob Mar 20, 2010 19:58
Hyperborean napisał/a: | Jeśli chodzi o zaczep zderzaka, to masz na myśli tą brakującą śrubkę, która mocuje także zaślepkę zamka maski ? |
Tak
Hyperborean napisał/a: | To jak to w końcu jest z tą wersją silverstone ? |
Jest to najlepiej wyposażony roverek czyli skóry, klima itp.
Hyperborean - Sob Mar 20, 2010 20:16
Cytat: | Jest to najlepiej wyposażony roverek czyli skóry, klima itp. |
+ do tego to obniżone zawieszenie, czy to akurat nie jest wyznacznikiem ?
leszczu - Sob Mar 20, 2010 20:21
Hyperborean napisał/a: | + do tego to obniżone zawieszenie, czy to akurat nie jest wyznacznikiem ? |
Też wchodzi w wersje Silverstone
kumilek23 - Pią Mar 26, 2010 09:50
kupiłeś to autko? przebieg jest cofany, nie ma bata, jeśli to samochód z Niemiec z 97 to na 100% cofany 97 kkm, haha musiałby mi kaktus na ręce wyrosnąć
|
|