Zobacz temat - Proszę o pomoc - r45

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - Proszę o pomoc - r45

del_piterro - Czw Mar 25, 2010 09:37
Temat postu: Proszę o pomoc - r45
Witam, planuję w najbliższym czasie kupić samochód, i jestem coraz bardziej przekonany do roverka. Chciałbym dowiedzieć się jak się ma właśnie model 45 do hondy (do tej pory jeździłem tylko japońcami civic, primera i trochę jeszcze mam sentymentu :)) A teraz do rzeczy: znalazłem w okolicy zamieszkania ciekawe ogłoszenie. Samochód wygląda ładnie, ma mega bogate wyposażenie moim zdaniem, silnik w nim występujący zbiera z tego co poczytałem pozytywne opinie użytkowników, no i cena jest powiedzmy... adekwatna, chyba aż za bardzo. Planuję się przejechać go obejrzeć jeszcze przed świętami. A co wy sądzicie ??

http://otomoto.pl/rover-4...-C11836127.html

Z góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

kasjopea - Czw Mar 25, 2010 10:35

Fajnie wygląda, chyba warto obejrzeć. Nie ma zdjęcia tyłu i lewego boku. No i skoro zarejestrowany, to dlaczego naklejki na szybie nie ma? Chyba, że ja jej nie widzę.
Andrzej_1272 - Czw Mar 25, 2010 14:52

Wygląda na zadbane autko,można podjechać i obejrzeć,tym bardziej że piszesz że jest z okolicy.A zawsze jak się zdecydujesz na zakup,możesz podjechać na stację diagnostyczną,i sprawdzić autko.Życzę miłego oglądania.
magneto - Czw Mar 25, 2010 18:49

del_piterro napisał/a:
ma mega bogate wyposażenie moim zdaniem,

bez przesady, takie wyposażenie to ma prawie każdy, do super wypasu przydałby się szyberdach, podgrzewane fotele,tempomat,automatyczna skrzynia biegów
W opisie jest wielofunkcyjna kierownica - dokładnie 3 funkcje- skręt w lewo ,w prawo i klakson
kasjopea napisał/a:
dlaczego naklejki na szybie nie ma? Chyba, że ja jej nie widzę.

ja też jej nie widzę
Szkoda że nie ma fotek tyłu auta