|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - [MG ZS 1.8] z rovercars.pl - prośba o opinie
Slawkos - Czw Kwi 01, 2010 20:18 Temat postu: [MG ZS 1.8] z rovercars.pl - prośba o opinie Witam!
Proszę o Wasze opinie i sugestie na temat tego auta oraz firmy.
http://www.rovercars.pl/ogloszenie/33/MG-ZS
Autko strasznie mi się podoba, ale przebieg jakiś mały i cena dziwnie niska (na podstawie obserwacji podobnych ogłoszeń)
Co do firmy, to takie pierwsza refleksja, że jest strasznie anonimowa. Brak jakichkolwiek danych teleadresowych, czy telefonu (po za komórką).
Na podstawie archiwalnych ogłoszeń z allegro namierzyłem, że mieści się ona w Ciechanowie.
Może ktoś z Was miał styczność z tą firmą?
Będę wdzięczny za każdą pomoc.
Pozdrawiam!!!
macikd - Czw Kwi 01, 2010 21:16
Auto wygląda bardzo ciekawie, niczego rażącego nie zauważyłem. Ale wydaje mi się że ogłoszenie z tym MG wisi bardzo długo, tylko kiedyś chyba mniej zdjęć było. Z jakiegoś powodu nie chce się chyba sprzedać. Ciekawie wygląda ale napewno wymagałby konkretnych oględzin.
Viniu - Sob Kwi 03, 2010 21:24
A mnie rzucił się w oczy inny odcień lakieru między tylnymi i przednimi drzwiami od str. pasażera...
faecd - Sob Kwi 03, 2010 22:58
A ja wiem, ze ten pojazd wisi na allegro juz jakis cas. Nie wiem czy dla tego, ze jest jakis felerny czy moze z powodu ceny...w sumie za te pienidze mozna miec fajna audiane czy betunie
|
|