Zobacz temat - [R620] Jak zmienić centralkę alarmu

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Jak zmienić centralkę alarmu

wiecho65 - Pon Kwi 12, 2010 12:43
Temat postu: [R620] Jak zmienić centralkę alarmu
Witam- opisze jak montowałem centralke w moim r 620 w ktorym nie bylo pilotow.Wyciagamy centralke z auta [jest po prawej stronie w bagarzniku] wupinamy kostki, sa dwie,szukamy plusa, u mnie w mniejszej kostce sa 2 plusy.KOLOR- NIEBIESKO-CZARNY,I BIALO NIEBIESK. MINUS- CZARNY.w mniejszej kostce jest 1 plus-KOLORZIELONO BIAŁY.Podłaczamy + do niebiesko czarny.- do czarnego.Zielono zolty w kostce malej to miganie kierunkow do niego kolor brazowy,Do masy koloorŻOLTY I ZOLTO CZERWONY ,z nowej centralki[ przykrecamy gdzies do karoseri],CZERWONO CZARNY I ROZOWY NIGDZIE NIE PODPINAMY !.BIAŁO CZARNY Z NOWEJ CENTRALKI DO ZIELONO CZARNYW STAREJi BIAŁY DO ZIELONO BIAŁY[ SA TAKIEGO KOLORU PO 2 SZTUKI] JAK SIE POMYLI TO NIC SIE NIE DZIEJE , BEDZIE ALBO OTWIERAL LUB ZAMYKAŁ. MI ZAJELO TO 3 GODZINKI BO JESTEM LAIKIEM W TYCH SPRAWACH ALE DALEM RADE, ELEKTRYK CHCIAŁ ZA TO 120 ZETA. dodam ze u mnie dziala sygnalizacja swietlna i dzwiekowa gdy zamykasz lub otwierasz auto,alarm sie uzbraja i jest ok-m pomocne bylo to co znalazlem na forum. MOZE KOMUS SIE TO PRZYDA. PRZEPRASZAM ZA BLEDY IMOZLIWE NIE ODPOWIEDNIE MIEJSCE NA TEMAT,.JAK COS TO PROSZE PISAC TO POMOGE
Mayson - Pon Kwi 12, 2010 12:49

Też to przerabiałem - dobrze, że to opisałeś. Podaj jeszcze rocznik swojego Rovera, żeby wiedzieć, czy to stary czy nowy alarm.
wiecho65 napisał/a:
ELEKTRYK CHCIAŁ ZA TO 120 ZETA

:shock: Mój chciał 30zł ale dałem mu 50...

Perez - Pon Kwi 12, 2010 13:25

Miejsce odpowiednie, tylko zmien nazwe tematu na "[R600 (rocznik)] Jak zmienic centralke alarmu"