|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Wszystkie (Wszystkie modele marki Rover i MG) - [R ALL] Gdzie dostanę ten bezpiecznik? - foto
HuMaX - Sro Cze 30, 2010 13:00 Temat postu: [R ALL] Gdzie dostanę ten bezpiecznik? - foto Witam,
gdzie mogę dostać taki bezpiecznik? różowy 30A? może ktoś ma na zbyciu i może mi odsprzedać? albo jaki prosty patent na to wymyślić? w załączniku zamieszczam zdjęcia.
benio_bicos - Sro Cze 30, 2010 18:18
HuMaX,
30 czyżby wentylator
ja podjechałem do C.Z Parts
Panowie podarowali mi taki za free
Jeżeli jest to bezpiecznik od wentylatora to proponuję sprawdzić czemu się pali.
W moim przypadku finałem był HGF
colin1983 - Sro Cze 30, 2010 19:49
Radzę sprawdzić wiązkę tylnej klapy,miałem to samo, teraz pytanie czy nie pali ci bezpiecznika od tylnego prawego światła??,czy lampka w bagażniku normalnie świeci??, czy wycieraczka tylna chodzi.??Jeśli tak to czeka cię sprawdzenie wiązki w tylnej klapie
HuMaX - Sro Cze 30, 2010 21:57
Po prostu jak podłączyłem nawigację i CB to zrobiło się jakieś spięcie błysnęło i przestał działać nawiew i zapalniczka.. zdarzyło mi się to pierwszy raz i nigdzie nie mogę u siebie tego dostać niestety
greg-si - Czw Lip 01, 2010 06:48
HuMaX, bezpiecznik płytkowy maxi
takie są również używane w car audio więc tam też możesz się pytać.
PTE - Czw Lip 01, 2010 08:06
Zanim włożysz nowy bezpiecznik lepiej ustal, co było przyczyną jego spalenia.
Lewis - Czw Lip 01, 2010 08:44
miałem to samo przy podłączaniu nawigacji ,nagle cisza i wiatrak nie chodzi sprawdziłem i był spalony bezpiecznik wymienilem i jest git do dzis ...
R-200 - Czw Lip 01, 2010 14:45
W serwisach Forda w cenie 20 - 24 zł za szt.
|
|