|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 75, MG ZT - [R75] Kasowanie terminu obsługi serwisowej
occrew - Sro Lip 21, 2010 14:19 Temat postu: [R75] Kasowanie terminu obsługi serwisowej przegladalem stronke klubowa i nacialem sie na watek o kasowaniu ikonek obslugi technicznej
http://www.roverki.pl/ind...modelu-rover-75
z zwiazku z tym mam pytanie czy ktos prubowal skasowac np. wymiane oleju?
zbieg okolicznosci chcial ze jestem kilkanascie dni po wymianie (mechanik nie mial komputera i nie wyzerowal licznika), a na liczniku pokazuje ze powinienem juz to zrobic 1500km temu
apples - Sro Lip 21, 2010 14:22
occrew napisał/a: | z zwiazku z tym mam pytanie czy ktos prubowal skasowac np. wymiane oleju? | Kasowałem u siebie 2 razy i 1 raz w benzynie u kolegi owcze.
occrew - Sro Lip 21, 2010 14:35
prze jaja, nie pomyslal bym ze takie rzeczy mozna robic w samochodach
apples - Sro Lip 21, 2010 14:37
occrew napisał/a: | prze jaja, nie pomyslal bym ze takie rzeczy mozna robic w samochodach | Testbook T4 robi to tez na zasadzie zwarcia
Dziadek - Sro Lip 21, 2010 20:37
occrew jak będziesz to robił, to nie zrażaj się niepowodzeniami. U mnie przy pierwszym kasowaniu nie miałem problemów- chyba za drugim zwarciem miałem zera na wyświetlaczu, ale przy drugiej wymianie oleju nie mogłem się wstrzelić i kląłem jak szewc . Zrobiłem sobie wtedy dwa kabelki z przyciskiem i już jest wygodniej, zamiast nurkować pod kierę ze spinaczem.
occrew - Czw Lip 22, 2010 11:49
wlasnie sobie krece lepszy kabelek od tego spinacza, moze to mi pomoze
z tym przelacznikiem tez dobry pomysl he
|
|