|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 75, MG ZT - [R75] Mocowanie tłumika - gumki
dzieju - Pon Gru 06, 2010 13:59 Temat postu: [R75] Mocowanie tłumika - gumki Panowie kupuje gumki po 1,5zl. i non stop mi sie urywaja albo je gubie
Jakie gumki proponujecie na tlumik do mojego modelu ?
Znalazlem takie gumki w Freelanderze 24zl.
Oraz taka niby do tego modelu za 10zl.
help
[ Dodano: Pon Gru 06, 2010 13:59 ]
Zamowilem tu i tu zobacze ktore lepiej pasuja bedzie to dobra informacja dla innych .
Ta z freelandera wyglada znacznie solidniej .
stefan1314 - Sob Gru 11, 2010 21:38
Witam
Jak możesz to daj namiary gdzie kupiłeś bo ja też szukam a w mojej okolicy ich nie ma.
Pozdrawiam
SeniorA - Sob Gru 11, 2010 22:04
dzieju napisał/a: | Jakie gumki proponujecie na tlumik do mojego modelu ?
| jeśli do pierwszego tłumika , to oryginalne są takie same jak do Freela. Do końcowego przychodzą też takie ,tylko bez osłony ( we Freelanderze też).
hvil - Sob Gru 11, 2010 22:34
jak sie urywaja to masz cos nie tak z ukladem, zgiety, gdzies moze spawany w nietrawnym miejscu, albo ktos element elastyczny zly dobral. u mnie sie urywaly bo wydech byl zly, koncowy tlumnik. wydech mam nadal ale podoginany, choc za nisko troche wystaje ale juz sie nie urywa.
dzieju - Sob Mar 12, 2011 17:59
Zakupilem je jak na foto widac w landstore.pl i sa rewelacyjne wczesniej kupowalem 2 razy zwykle oczka po 1.5zl. teraz jest ok .
Polecam expresowa wysylka .
[ Dodano: Sob Mar 12, 2011 17:57 ]
No i niestety panowie 3 Miesiace bylo ok dzis urwala sie jedna znowu !
Mam wrazenie ze mam zle zawieszony tlumik czy mogl bym prosic o foto pod spodem tlumika jak on idzie
Byc moze czgos brakuje i dlatego non stop obrywam gumki
Help
[ Dodano: Sob Mar 12, 2011 17:59 ]
hvil napisał/a: | jak sie urywaja to masz cos nie tak z ukladem, zgiety, gdzies moze spawany w nietrawnym miejscu, albo ktos element elastyczny zly dobral. u mnie sie urywaly bo wydech byl zly, koncowy tlumnik. wydech mam nadal ale podoginany, choc za nisko troche wystaje ale juz sie nie urywa. |
CZY ZNAJDZIE sie foto tlumika takiego jak powinien byc moze ja tez mam jakis sztukowany
hvil - Sob Mar 12, 2011 22:11
na mnie nie licz:) ja mam *(^*&%^ zamienni, i nie na obejmie koncowy tylko uszy na stałem wspawane do puchy:) tydzień temu z tym walczyłem bo mi gumki wytrzymały ino ucho odwaliło od puchy:)
dzieju - Pon Cze 13, 2011 11:30
Kolejne gumki i chyba idealne ...
Tlumik tez juz mial dospawane uszy tak jak u ciebie ale to robil poprzednik .
Ale okazalo sie ze gumki od Citroena - trzymaja sie juz z 2 miesiace szok
Boncky - Pon Cze 13, 2011 14:15
nie możliwe żeby tak zrywało, coś przeciągnięte i podczas dziur urywa, trza by na kanał wjechać i poglądać
|
|