|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45]Jaki symbol przekażnika?
robert0407 - Sob Sty 08, 2011 19:22 Temat postu: [R45]Jaki symbol przekażnika? Witam.Mam problem z odpalaniem silnika po dłuższym postoju. Po podłączeniu pod komputer wyszło, że mam uszkodzony przekaźnik pompy paliwa. Dalej okazało się, że w skrzynce z przekaźnikami znajdującej się pod maską z prawej strony jednego brakuje, dlatego moje pytanie dotyczy symboli, które znajdują się na żółtych przekaźnikach. Najbardziej zależy mi na poznaniu symbolu przekaźnika od pompy paliwa, ale jak by ktoś podał mi wszystkie cztery symbole tych żółtych przekaźników bedę wdzięczny. U mnie każdy ma inny symbol (R6L7, R6LD, ++0324), ale wygląd mają taki sam i jeszcze może ktoś wie, czy te różne symbole oznaczają różne wartości tych przekaźników.Proszę o pomoc , bo już nie wiem czego szukać.
andrew0503 - Nie Sty 09, 2011 21:39
Witam kolegę z Pabianic. Podaj adres to podjadę i sprawdzimy. Kolor przekaźników podobno nie ma istotnego znaczenia jak w przypadku bezpieczników, wpływ ma faktycznie oznaczenie , mogą mieć inne styki,charakteryzują się różnym załączaniem cewki. Napisz a gg albo priv. Podjadę.
|
|