Zobacz temat - błąd forum

Forum Klubu ROVERki.pl

Forum i WWW - błąd forum

Matius - Wto Lut 15, 2011 12:45
Temat postu: błąd forum
nie wiem czy było ale wstawię oto co działo mi się przed chwilą:

Kod:
Błąd Ogólny

Could not insert new word matches

DEBUG MODE

SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query

INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 593504, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('1.licznik', 'prędkości', 'zr', 'kończy', 'się', '240km', 'w', 'r200', 'r25', 'przy', '220km', 'no', 'teraz', 'czy', 'taki', 'licznik', 'może', 'przekłamywać', 'prędkość', 'raczej', 'nie', '2.chodzi', 'ogólne', 'przejechane', 'kilometry.', 'jakoś', 'zmienić', 'te', 'mam', 'najechane', 'są', 'zapisywane', 'liczniku...', 'spytaj', 'adi-mistrzu', 'rady', 'coś', 'zrobić', 'żeby', 'stan', 'licznika')

Line : 265
File : functions_search.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/

MaReK - Wto Lut 15, 2011 12:49

Jak długo Ci się to działo?
Dzieje się jeszcze?

Matius - Wto Lut 15, 2011 12:57

wiesz co... przedwczoraj miałem raz ale mówię sobie dobra tam... teraz znowu miałem więc już wole zgłosić. Jak coś to będę pisał czy coś się dzieje czy nie.

Wyskakuje błąd ale posta i tak dodaje... nic nie ściągam nic nie zamula jakby coś.

MaReK - Wto Lut 15, 2011 20:38

Taki błąd może się zdarzyć gdy Twoja przeglądarka próbuje w jakiś sposób wysłać posta winnym kodowaniu niż to możliwe. Czemu tak się dzieje, nie mam pojęcia ;)

Być może, trzeba będzie po naszej stronie zmienić oprogramowanie... ale póki co jesteś pierwszym, który zgłasza taki problem.

No, chyba że trafiałeś na moment restartu usługi...

Matius - Wto Lut 15, 2011 20:43

MaReK napisał/a:
No, chyba że trafiałeś na moment restartu usługi...

to być może jest to :) dobra dzięki za info jakby coś to będę pisał