|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [r25] Przekładka drzwi kierowcy
har0 - Pon Maj 02, 2011 19:24 Temat postu: [r25] Przekładka drzwi kierowcy Witam
chciałbym zapytać czy dużo roboty jest z przełożeniem drzwi lewych (wersja 3D) czy może ktoś się w coś takiego bawił. Niestety mojego R spotkała przygoda (chyba) z wózkiem sklepowym.
czy lepiej zostawić to w spokoju i niech lakiernik doprowadzi do poprzedniego stanu - z tego co się dowiedziałem koszty będą te same
pozdrawiam
kamax_19 - Pon Maj 02, 2011 20:12
Jak kupisz drzwi w tym samym kolorze może lepiej kupić inne drzwi bo te jeszcze zezłomujesz i coś grosza ci się wróci
har0 - Pon Maj 02, 2011 21:49
ale czy elektryka szyb , lusterek, jest plug & play? wolę by nie okazało się żę będzie przy tym więcej roboty niż to wszystko warte, dochodzi też do tego przekładanie zamka
leszczu - Wto Maj 03, 2011 09:50
Jak kupisz drzwi nawet w tym samym kolorze to na pewno będzie się lekko różnił. Ja bym dał jak coś do lakiernika, albo samemu spróbować pomalować.
kasjopea - Wto Maj 03, 2011 10:32
har0 napisał/a: | ale czy elektryka szyb , lusterek, jest plug & play? wolę by nie okazało się żę będzie przy tym więcej roboty niż to wszystko warte, dochodzi też do tego przekładanie zamka | Zależy jakie drzwi kupisz, bo większość jest sprzedawana bez elektryki (no zależy ile przeznaczasz kasy) i trzeba przekładać, szybę też. Jeśli jest to do zrobienia, to raczej zdecydowałabym się robić, po co kombinować?
|
|