Zobacz temat - Deamian - R620

Forum Klubu ROVERki.pl

Nasze auta - Deamian - R620

Deamian - Czw Cze 02, 2011 22:16
Temat postu: [Deamian - R620]
Pora na jakieś R600 ;) Kupiony... hmm... w lutym 2008 :) Nie pamiętam dokładnie :P

Jako że sam w sobie jest piękny nic specjalnie robione przy nim nie było :wink:
Poza wymianami i naprawami eksploatacyjnymi jak oleje, urwane sworznie :razz: itp zrobione zostało z większych rzeczy:
- cb radio TTI 770 + antena na stałe Sirio Snake w miejsce jakiejś anteny od telefonu :razz:
- oryginalny odpinany hak Rovera
- głośniczkiwysoko tonowe w oryginalnych miejscach
- zmiana podświetlenia wnętrza na czerwony
- wymiana Radyjka na Kenwooda z USB na kabelku :smile: (bardzo sobie chwale :wink: )
- chromowane ramki tablic
- nowa centralka alarmu + otwieranie bagażnika z pilota
- reperaturki nadkoli + wymiana wszystkich 4 sztuk drzwi na poliftowe (stare zaczęła brać ruda i bardziej opłacało się wymienić wszystkie niż je robić :wink: )
- pranie foteli :grin: odżyły :razz:
- przyciemnienie lam z tyłu
- zmiana na diodowe oświetlenia lampki i podświetlenie pod nogi (kolor zimny biały)

Jakoś opisałem choć nie pokolei :razz: Może o czymś zapomniałem ale trudno :lol:

W planach miałem:

- oryginalne 16" alufelgi
- pomalować zaciski
- listwy chrom
- czujniki parkowania
- aluramki
- lepszy podłokietnik
i inne duperele :razz:

Ale trudno powiedzieć czy spełnione będą bo Roverek należy do ojca choć i tak tylko ja z niego korzystam ale planuje kupić coś swojego i Roverek zostanie jaki jest :smile:

Aktualnie Roverek wygląda tak: (zdjęcia z telefonu i jakoś przy chwili wolnego czasu postaram się o lepsze) :smile:

leszczu - Pią Cze 03, 2011 14:22

Przydałaby się jakaś fajna felga. :wink:
Deamian - Pią Cze 03, 2011 20:11

Cytat:
Przydałaby się jakaś fajna felga. :wink:

Bardzo podoba mi się 16 z Ti tylko ich ewentualny zakup zależał by od tego czy uda mi się uzbierać na swój czy będę w Roverka inwestował :razz: