|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - Proszę o szybką pomoc w ocenie [Rovera 25 1.4 16v]
Lukasz08 - Pon Lip 18, 2011 08:11 Temat postu: Proszę o szybką pomoc w ocenie [Rovera 25 1.4 16v] Jestem bardzo bliski kupienia właśnie oto tego Rovera 25: http://otomoto.pl/rover-2...-C19804970.html
Miały być różne rzeczy począwszy od fiata punto 2005 do jakiegoś golfa. Lecz pada właśnie na to auto z Białegostoku. Oglądałem te auto wszystko ok chodzi jak rakieta nic nie stuka nic nie puka. Wszystkie dokumenty są. Ale chciałbym żeby jeszcze spojrzeli na niego sympatycy tej marki. Proszę o szybkie odpowiedzi. POZDRAWIAM!
szoso - Pon Lip 18, 2011 08:27
sprawdziłeś go pod kątem hgf-u (uszkodzenia uszczelki pod głowicą)?
Lukasz08 - Pon Lip 18, 2011 08:37
Technicznie jest wszystko ok. Gość rzetelnie razem z żoną opowiadał o samochodzie. W środku strasznie zadbany. Jedynie delikatne wgięcie przy baku. Ale dla pewności wrzuciłem go jeszcze tutaj.
Kaziu - Pon Lip 18, 2011 09:20
Rzetelny czy nie, sprawdź zbiorniczek wyrównawczy do płynu chłodniczego. Czy płyn jest czysty (brak brązowych plam). Sprawdź czy pod korkiem nie ma oleju. I sprawdź czy oleju nie jest za dużo!!!
Jeżeli coś takiego znajdziesz, TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE
Lukasz08 - Pon Lip 18, 2011 09:31
Wszystko było sprawdzane technicznie auto jest ok. Chciałem się zapytać jak oceniacie blachę czy nie był jakiś stuknięty czy co. Bo ja to nie umiem tego nigdy wywnioskować. Jeśli nic wielkiego nie ma to dzwonię do gościa i go biorę. Umówiłem się że zadzwonię w przeciągu 2 dni.
leszczu - Pon Lip 18, 2011 16:39
Na fotkach autko wygląda ładnie, a jak na żywo się prezentuje tego nie wiem, ale jak byś chciał to mógłbym z tobą go obejrzeć dokładnie, bo patrzę, że auto z Białegostoku.
bociannielot - Pon Lip 18, 2011 17:51
Lukasz08, jedź z leszczu, sprzedawca wiarygodny, ale ja w handlu robię to i wiem jak bardzo przekonywujący potrafią być sprzedający
Lukasz08 - Sro Lip 20, 2011 20:39
Witam po pewnym czasie. No i stałem się posiadaczem ROVERKA powyżej. Jestem zadowolony że zdecydowałem się na ten samochód. Napisze coś o nim w niedługim czasie w odpowiednim temacie. A także poszukuję dobrego CB-Radia więc napisze w innym wątku. Dzięki za nakierowanie co miałem sprawdzić jeszcze. Pozdrawiam
|
|