|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [MG ZR] Wariują wskaźniki oraz kontrolki masa
Saper - Sro Lut 08, 2012 19:26 Temat postu: [MG ZR] Wariują wskaźniki oraz kontrolki masa Witam wszystkich! Mam mały problem a mianowicie wariują mi wskaźniki oraz kontrolki. np mam prawie cały czas pełny bak paliwa chociaż jest rezerwa ,wskaźnik temperatury wody skacze po włączeniu wycieraczek załączają się kontrolki np ręcznego i itp. po włączeniu awaryjnych zapala się np check engine, kontrolka długich świateł, przygasa wszytko miga mi tabliczka z przebiegiem i w ogóle dzieją się różne cuda podejrzewam że chyba gdzieś nie mam masy ale problem w tym że nie wiem gdzie. Czyściłem klemę od akumulatora oraz masę w przedniej części maski (ta na przeciwko akumulatora) następnie masę obok akumulatora na błotniku i nic to nie pomogło a więcej pomysłów nie mam. Może Wy macie jakieś pomysły gdzie znajdują się jeszcze inne połączenia masowe odpowiedzialne za tego tupu dyskotekę na desce rozdzielczej? Z góry dziękuje za pomoc!
Adrian - Sro Lut 08, 2012 19:44
Poczytaj na Forum o wiązce tylnej klapy.
Saper - Sro Lut 08, 2012 20:05
Przez wiązkę tylnej klapy takie jajca z wskaźnikami i kontrolkami?
leszczu - Czw Lut 09, 2012 14:07
Saper napisał/a: | Przez wiązkę tylnej klapy takie jajca z wskaźnikami i kontrolkami? |
Tak.
|
|