|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [414 16v] mechanizm podnoszenia szyby
Paradoks - Nie Mar 11, 2012 13:16 Temat postu: [414 16v] mechanizm podnoszenia szyby Witam ! Mam pytanko padły mi oba podnośniki szyby elek. lewy przód i prawy przód... czy idzie zamontować zamiast elektrycznych podnośników manualne?? i jak ewentualnie zrobić to samemu. pozdrawiam
BoloSr - Nie Mar 11, 2012 13:33 Temat postu: Re: [414 16v] mechanizm podnoszenia szyby
Paradoks napisał/a: | Witam ! Mam pytanko padły mi oba podnośniki szyby elek. lewy przód i prawy przód... czy idzie zamontować zamiast elektrycznych podnośników manualne?? i jak ewentualnie zrobić to samemu. pozdrawiam |
idzie wystarczy dorwac podnosniki reczne najlepiej z hondy civic 95-00 wersja 5D i przelozyc
7Tomi - Nie Mar 11, 2012 15:33
Oba na raz? Moze to moduł podnośników, który jest w drzwiach kierowcy ?
polofix - Nie Mar 11, 2012 20:30
Tomi_114 napisał/a: | Oba na raz? Moze to moduł podnośników, który jest w drzwiach kierowcy ? |
w razie coś ewentualnie możesz włożyć prawy tylny podnośnik w miejsce drzwi kierowcy, nie wiem jak z prawymi drzwiami ale powinien pasować z lewych tylnych, i wtedy bez problemu zamontować korbki z tyłu od innego rovera. choć korbki nawet na tyle to rzadkość w tym modelu.
|
|