|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Nasze auta - marcin888- rover 45 moje maleństwo:)
marcin888 - Sob Mar 17, 2012 20:51 Temat postu: marcin888- rover 45 moje maleństwo:) Rover 45
2000r .2.0 diesel
moc silnika (kW/KM) 74 kW / 101 KM
Wyposażenie:
****KLIMATYZACJA
****2xAIRBAG
****4xEL.SZYBY
****ELEKTRYCZNE I PODGRZEWANE LUSTERKA
****AUTOALARM
****IMMOBILISER
****WSPOMAGANIE
****REG.WYS.KIEROWNICY
****DZIELONE TYLNE SIEDZENIE
****CENTRALNY ZAMEK Z PILOTA
****ABS
**** PODŁOKIETNIK
****REG.WYS.SIEDZENIA KIEROWCY
Tak wyglądał po kupnie
ale przyszedł czas na male zmiany na pierwszy rzut przyszły ramki na liczniki i nowa kierownica skórzana bo ta plastikowa z nakładka była straszna
Następnie postanowilem zmienić fotele bo seria była jakaś taka smutna (fotele od mg-zs)
Teraz roverek ma sie dobrze i wygląda tak
pelson91 - Sob Mar 17, 2012 20:52
pięknie się prezentuje I foteliki całkiem fajne
KNA - Sob Mar 17, 2012 22:27
Witam kolegę z okolic. Gratuluję auta, gdyż chciałem zauważyć, że sprzątnąłeś mi je z przed nosa (poznałem po zdjęciach) . Zadzwoniłem do sprzedawcy w poniedziałek i dowiedziałem się, że w niedzielę poszedł, ale i tak był już dla Ciebie zaklepany. Na szczęście, szybko trafiła się okazja w Koszalinie i tamtego wziąłem, chociaż w benzynie, a miałem smaka na diesela. Tak czy siak, jak dla mnie bardzo fajny Roverek (w końcu sam chciałem go kupić), życzę aby sprawował się jak najlepiej i bezawaryjnie
marcin888 - Nie Mar 18, 2012 14:28
Tez było co przy nim robić na dzień dobry mechanik skasował mnie 1800zl rozrzad zawieszenie i inne pierdoły nie mówiąc już o klamkach które były wyrwane i trzeba było drugie kupić.
Oskar - Nie Mar 18, 2012 14:56
Fajnie wygląda z tymi fotelami, widzę również, że kolega z zachodni-pomorskiego zapraszamy na spoty.
frydrys - Pią Mar 23, 2012 18:32
marcin888 napisał/a: | Tez było co przy nim robić na dzień dobry mechanik skasował mnie 1800zl rozrzad zawieszenie i inne pierdoły nie mówiąc już o klamkach które były wyrwane i trzeba było drugie kupić. |
mój tez miał powyrywane klamki ale zastosowałem małe wkrety i jest spoko co do autka to fajnie wyglada felge wieksza mógłbys załozyc ile dałes za kiere bo tez takiej szukam
marcin888 - Sob Mar 24, 2012 20:27
mój tez miał powyrywane klamki ale zastosowałem małe wkrety i jest spoko co do autka to fajnie wyglada felge wieksza mógłbys załozyc ile dałes za kiere bo tez takiej szukam [/quote]
ZA KIERE + KLAMKI JEDYNE 180ZL Z PRZESYŁKA WRAZENIA Z JAZDY ZE SKÓRZANĄ KIEROWNICA BEZCENNE
frydrys - Sob Mar 24, 2012 21:51
marcin888 napisał/a: | mój tez miał powyrywane klamki ale zastosowałem małe wkrety i jest spoko co do autka to fajnie wyglada felge wieksza mógłbys załozyc ile dałes za kiere bo tez takiej szukam |
ZA KIERE + KLAMKI JEDYNE 180ZL Z PRZESYŁKA WRAZENIA Z JAZDY ZE SKÓRZANĄ KIEROWNICA BEZCENNE
a kiera ile kosztowała?? bo to mnie interesuje
marcin888 - Nie Mar 25, 2012 06:42
kiera 80 zl jak dobrze pamietam
|
|