Zobacz temat - Nie moge sie doczekac !!!

Forum Klubu ROVERki.pl

Powitania - Nie moge sie doczekac !!!

thebloody - Pon Kwi 02, 2012 14:34
Temat postu: Nie moge sie doczekac !!!
Witam wszystkich bardzo serdecznie

i na wstepie napisze, jak bardzo sie ciesze, ze trafilam na strone Klubu oraz na to forum,
bo bardzo pomoglo mi ono dokonac wlasciwego wyboru przy zakupie pierwszego auta :D

Moja przygoda z Roverami jest krótka, w sumie jeszcze sie nie zaczela, ale od poczatku:
zrobilam prawko, nadszedl okres burzliwych poszukiwan pierwszego auta. Wszyscy namawiali mnie na Ople, VW itp., ale nie zapałałam uczuciem do zadnego ogladanego modelu. Pewnego dnia moja Mama, stojac w kolejce po zakupy, zauwazyla na ulicy przejezdzający piekny samochod: po prostu idealny dla mlodej kobiety (czyli dla mnie :D ) - niewielki, zgrabny, nietuzinkowy, po prostu mający "to cos", co przykuło jej uwage. Wybiegla ze sklepu i podbiegła do kierowcy, który zaparkował niedaleko swojego Rovera 200 1.4 Si V16 w kolorze srebrnym i zapytala - zupełnie strzelając - czy to auto nie jest przypadkiem na sprzedaz?... Otóż było :D

Przyjechalam do rodzinnego miasteczka, by obejrzeć Rovera (do którego probowalo mnie zniechęcić w miedzy czasie wielu "znawców" marek, powtarzajac obiegowe opinie o awaryjnych anglikach...). Podeszłam wiec do oględzin sceptycznie, z dystansem, nie chciałam bowiem kupować jakiegoś "wynalazku", którego "nie naprawi każdy mechanik", do którego "nie ma części", a "naprawy są drogie" (ble ble ble wyznawców wszechobecnych VW golfów). Ale nie było innej opcji, bo kiedy wsiadłam do Rovera - poczułam, że to jest to, że tym wlasnie autem chce jezdzic, a jego atrakcyjna cena dodatkowo mnie przekonała. Auto z 1998 roku bylo w 100x lepszym stanie niż jego równolatki VW, Ople czy Hondy zajechane przez swoich właścicieli, a tu dodatkowo komplet nowych opon, klima, 2 poduszki, ABSy, wspomaganie, swiatla przeciwmgielne, radio, kolo zapasowe, pełen bak gratis od sprzedawcy - darmo szukac takiego wyposazenia w autach innych producentów z tego rocznika i w takim zakresie cenowym. Ale kurcze, to podejrzane, prawda? :twisted:

Wiec Rover trafił na kanał do mechanika. Hamulce i sprzego do regulacji, a poza tym... no cóż... mechanik krzyknął: BRAĆ!! Zdrowe auto, zdrowe blachy, 170 tys. przebiegu (jezdzila nim kobieta), nic nie cieknie, nic nie stuka. Jedyna wada to lekko pekniete lusterko i chłodnica klimy do wymiany. Rozrzad robiony na 130 tys., wiec wkład finansowy na dzien dobry praktycznie żaden :)

I tak jak w temacie - nie moge sie doczekac, az rusze nim w trasę!!!
Przewertowałam stronę Klubu i stwierdziłam po Waszym entuzjazmie, że nie bede załować, jestem przepelniona pozytywną energią, dzieki i do zobaczenia na trasie! :lol:

Pozdrawiam, Agata z Gdanska

leszczu - Pon Kwi 02, 2012 14:39

Witamy, witamy, aby autko sprawowało się bezawaryjnie. :grin:
pelson91 - Pon Kwi 02, 2012 14:45

thebloody napisał/a:
jestem przepelniona pozytywną energią

To zdecydowanie widać :mrgreen:

Witamy i szerokości, bezawaryjności ;)

Pawkaz - Pon Kwi 02, 2012 14:45

Czesc :) Niech sie dobrze sprawuje Twoje pierwsze autko :) Jak masz jakies zdjecia do wrzuc do garazu.
thebloody - Pon Kwi 02, 2012 14:48

jeszcze nie mam zdjec, jade po auto dopiero w srode, a po swietach wracam nim z rodzinnego miasteczka do siebie, do Gdanska :) nie moge juz wysiedziec na miejscu, najchetniej pojechalabym dzisiaj!! :)
Raptile - Pon Kwi 02, 2012 14:55

Do pierwsego HGF-u :spoko:

Witaj ;)

gacek189 - Pon Kwi 02, 2012 14:57

Witaj bezawaryjnej jazdy :rotfl:
thebloody - Pon Kwi 02, 2012 15:07

Raptile napisał/a:

No nie kracz! :roll:

tronsek - Pon Kwi 02, 2012 15:09

Siemanko :hejka:
Bezawaryjnej :fura:

ADI-mistrzu - Pon Kwi 02, 2012 15:13

thebloody napisał/a:
Raptile napisał/a:

No nie kracz! :roll:

Przyzwyczaj się, tak jest żaba, kraczy, straszy a zazwyczaj to jemu auto ciągle nawala :rotfl:
Mnie straszy HGF a jakoś to jemu olej cieknie.
Tak żabciu, ufajdałeś mi kostkę jak ostatnio byłeś u mnie na wymianie żarówek :cool:

Raptile - Pon Kwi 02, 2012 15:14

ADI-mistrzu, nie możliwe to śnieg ;)
ADI-mistrzu - Pon Kwi 02, 2012 15:17

Ale brudny ten śnieg w dzisiejszych czasach :razz:
Byłeś w sobotę a to dalej mokre...

MaReK - Pon Kwi 02, 2012 15:17

Coś mi się tu nie zgadza ;)
Jeździła kobieta, a zaparkował auto "kierowca" - czyli w domyśle ten kierowca - mężczyzna ;)

Cytat:
I tak jak w temacie - nie moge sie doczekac, az rusze nim w trasę!!!
Przewertowałam stronę Klubu i stwierdziłam po Waszym entuzjazmie, że nie bede załować, jestem przepelniona pozytywną energią, dzieki i do zobaczenia na trasie! :lol:

No proszę... ciekawe jak długo będzie trwał Twój entuzjazm ;) ?
Pewnie przy pierwszym HGFie, albo awarii spryskiwacza tylnego i wiązki w klapie, będą leciały k. i ch. ;)
Niemniej jednak... witaj. Zachęcam do przyłączenia się do Klubu, przyjechania na lokalne Spoty i Ogólnopolskie Zloty. Sfotografowania auta i umieszczenia zdjęć w garażu :)

Siemion! - masz już kolejną "skrybę" do pisania tekstów na stronę/forum ;)
Zobacz jaki wypieszczony tekst ;)

Pozdrawiam,

thebloody - Pon Kwi 02, 2012 15:27

Cytat:
Coś mi się tu nie zgadza ;)
Jeździła kobieta, a zaparkował auto "kierowca" - czyli w domyśle ten kierowca - mężczyzna ;)

- tak, bo wlascicielka-kobieta zostawila Roverka w rozliczeniu temu panu, kupujac od niego inne auto, a facet sie nim przejechal na probe, nawet chciał go zostawic dla swojej żony, ale moja Mama go dopadła :D

Cytat:
Pewnie przy pierwszym HGFie, albo awarii spryskiwacza tylnego i wiązki w klapie, będą leciały k. i ch. ;)

- no co za czarnowidztwo zaraz no... :) walnie, to walnie, przy aucie z 98 roku w takiej cenie nie mozna wymagac od niego, aby bylo jak nowe za kilkadziesiat tysi :) predzej czy pozniej cos walnie :)

Cytat:
Niemniej jednak... witaj. Zachęcam do przyłączenia się do Klubu, przyjechania na lokalne Spoty i Ogólnopolskie Zloty. Sfotografowania auta i umieszczenia zdjęć w garażu :)

- z czasem :) :)

Cytat:
Siemion! - masz już kolejną "skrybę" do pisania tekstów na stronę/forum ;)
Zobacz jaki wypieszczony tekst ;)

- polonistka z wykształcenia :P

pelson91 - Pon Kwi 02, 2012 15:28

Cytat:

Raptile potrzebuje korepetycji :mrgreen:

Raptile - Pon Kwi 02, 2012 15:35

Cytat:
Raptile potrzebuje korepetycji

I Klapsa linijką ; D

pelson91 - Pon Kwi 02, 2012 15:36

Raptile napisał/a:
I Klapsa linijką ; D

Niech no tylko Beata to przeczyta :rotfl:

tronsek - Pon Kwi 02, 2012 15:37

pelson91 napisał/a:
Niech no tylko Beata to przeczyta
To dostanie "liścia" :d
thebloody - Pon Kwi 02, 2012 15:37

Raptile napisał/a:

I Klapsa linijką ; D

ja jednak jeszcze przemysle te spoty... :P

leszczu - Pon Kwi 02, 2012 15:37

thebloody napisał/a:
Cytat:

- no co za czarnowidztwo zaraz no... :) walnie, to walnie, przy aucie z 98 roku w takiej cenie nie mozna wymagac od niego, aby bylo jak nowe za kilkadziesiat tysi :) predzej czy pozniej cos walnie :)

:brawo: za takie podejście. To mi się podoba. :ok:

pelson91 - Pon Kwi 02, 2012 15:38

thebloody napisał/a:

Spoko, Raptile urzęduje w okolicach Warszawy ;)

Remigiusz - Pon Kwi 02, 2012 15:54

thebloody napisał/a:
Rovera 200 1.4 Si V16

Myślałem ze Rover 75 kupiłaś a to tylko 214 :neutral:

Czekamy na HGF :mrgreen:

ADI-mistrzu - Pon Kwi 02, 2012 15:59

Ja nie mogę się doczekać :cry:
Powiem szczerze, jeżdżenie tyle czasu bez większych problemów robi się nudne :>

MaReK - Pon Kwi 02, 2012 16:01

thebloody napisał/a:

Nie wiem jaka tradycja jest w Trójmieście, ale w Warszawie trzeba upiec ciasto na pierwsze spotkanie ;P

Cytat:
- tak, bo wlascicielka-kobieta zostawila Roverka w rozliczeniu temu panu, kupujac od niego inne auto, a facet sie nim przejechal na probe, nawet chciał go zostawic dla swojej żony, ale moja Mama go dopadła :D

Widziałaś się z tą właścicielką kobietą ;D ?

thebloody napisał/a:
no co za czarnowidztwo zaraz no... :) walnie, to walnie, przy aucie z 98 roku w takiej cenie nie mozna wymagac od niego, aby bylo jak nowe za kilkadziesiat tysi :) predzej czy pozniej cos walnie :)

Okej. Pewnie, że tak w życiu jest. Nic nie jest wiecznie i nic nie może wiecznie trwać :)
Ale najważniejsze zdawać sobie z tego sprawę wcześniej. Bo większość ludzi wychodzi z założenia, że auto ma jeździć i nie trzeba nic w nie inwestować. A jak się posypie (zwykle z winy użytkującego) to lament i wieszanie psów. I nie piszę tutaj konkretnie o marce Rover/MG ;) Chociaż w przypadku tej marki, bardzo łatwo o błąd eksploatacyjny, który kończy się HGF. Także nasze teksty choć uszczypliwe mają na celu uczulić Cię na przyczyny wystąpienia tej usterki ;)

Cytat:

No tak... do pierwszego HGFa ;D

thebloody napisał/a:

Kolejna! ;) Jak znalazł. Pewnie siemion_ (nasz prezes) skontaktuje się z Tobą ;)

mike-l - Pon Kwi 02, 2012 16:17

Witamy nową koleżankę z Trójmiasta :D

MaReK napisał/a:
thebloody napisał/a:

Nie wiem jaka tradycja jest w Trójmieście, ale w Warszawie trzeba upiec ciasto na pierwsze spotkanie ;P

U nas tradycją jest ptasie mleczko :)

thebloody napisał/a:
no co za czarnowidztwo zaraz no... :) walnie, to walnie, przy aucie z 98 roku w takiej cenie nie mozna wymagac od niego, aby bylo jak nowe za kilkadziesiat tysi :) predzej czy pozniej cos walnie :)

Brawo za podejście do spraw mechanicznych :) Niestety czasami coś się popsuje i trzeba to naprawić... I nie ma to znaczenia czy to VW, Opel, czy coś na F ;)

kasjopea - Pon Kwi 02, 2012 17:24

Hej :) .
thebloody - Pon Kwi 02, 2012 17:56

Cytat:

- tak :) auto oddala w rozliczenie temu panu, wiec juz nie zależało jej na handlowych ściemach (zostawiła to jemu haha), a mimo to twierdzila, ze jedyna wada tego auta to spalanie (8l/100km), a poza tym ze jezdzilo sie jej przez 5 lat bezawaryjnie i serwisowała na czas (ksiazke mam, nie podejrzewam, by byla podrabiana) - czasem trzeba ludziom zaufać, nie wszyscy to oszusci :)

Cytat:
Chociaż w przypadku tej marki, bardzo łatwo o błąd eksploatacyjny, który kończy się HGF. Także nasze teksty choć uszczypliwe mają na celu uczulić Cię na przyczyny wystąpienia tej usterki ;)

- prosze o podpowiedzi, jak ów bledu uniknac. Czytalam juz gdzies o nieprzekraczaniu 3000 obrotów na zimnym silniku, czy tak?

[ Dodano: Pon Kwi 02, 2012 18:56 ]
Cytat:
Myślałem ze Rover 75 kupiłaś a to tylko 214 :neutral:

- ej noo... ja tam wole 214, z zalozenia nie szukalam "wielkiej limuzyny" :D

Cytat:
Czekamy na HGF :mrgreen:

- a czekajcie sobie, wredoty jedne :P [you]

leszczu - Pon Kwi 02, 2012 18:00

thebloody napisał/a:
Cytat:
Chociaż w przypadku tej marki, bardzo łatwo o błąd eksploatacyjny, który kończy się HGF. Także nasze teksty choć uszczypliwe mają na celu uczulić Cię na przyczyny wystąpienia tej usterki ;)

- prosze o podpowiedzi, jak ów bledu uniknac. Czytalam juz gdzies o nieprzekraczaniu 3000 obrotów na zimnym silniku, czy tak?

http://www.roverki.pl/tec...-chlodenia.html

thebloody - Pon Kwi 02, 2012 18:15

Dzieki Leszczu, lektura przeczytana :) Juz nawet wiem, o co chodzi, ojcu kiedys poszla ta uszczelka, jak mu sie co 2 km Seicento gotowało w korku :P
Harry - Pon Kwi 02, 2012 18:31

No to teraz musisz przyjechać na zlot :wink:
dzelo23 - Pon Kwi 02, 2012 21:07

Powitać joł joł :mrgreen:
Vigoslaw - Wto Kwi 03, 2012 08:10

mike-l

Dobrze napisał, u Nas w 3city na wejście jest ptasie mleczko waniliowe

Wiem, bo sam to przerabiałem :grin:

Witam wśród właścicieli w trójmieście...

Najbliższy zlot w ostatnią sobotę kwietnia

ZAPRASZAMY!

p.s. Na I zlocie nie stosujemy kar cielesnych :razz:

Pozdrawiam,

V.

MaReK - Wto Kwi 03, 2012 08:36

Cytat:
Wiem, bo sam to przerabiałem :grin:

Ptasie mleczko przerabiałeś? :)
Aż strach pomyśleć na co :D

mike-l napisał/a:

Każdy musi zrobić czy kupić ;D ?

Vigoslaw napisał/a:
Najbliższy zlot w ostatnią sobotę kwietnia

Albo ja czegoś nie wiem, albo mylisz pojęcia SPOT, ze ZLOT :P

Vigoslaw napisał/a:
p.s. Na I zlocie nie stosujemy kar cielesnych :razz:

Byłeś kiedyś na Zlocie :> ?

ZLOT - Spotkanie Ogólnopolskie organizowane przez Klub ROVERki.pl zwykle dwa razy do roku (wiosna/lato - jesień)

SPOT - Spotkanie zazwyczaj lokalne, regionalne lub dla większej ilości osób także spoza regionu (np. Zator, Kraków).

Brt - Wto Kwi 03, 2012 08:55

A to mnie wątek rozweselił od rana :D ... witaj na forum :) :ok: ... a jeśli nie masz zwyczaju przeliczania pieniędzy z tankowań, na ilość potencjalnie możliwych do zakupu torebek i butów :P , to i żaden HGF nie bedzie straszny dla Ciebie ;) :D
thebloody - Wto Kwi 03, 2012 09:26

mike-l napisał/a:

Cytat:

- dobre pytanie!!! :roll:

[ Dodano: Wto Kwi 03, 2012 10:26 ]
Brt napisał/a:
a jeśli nie masz zwyczaju przeliczania pieniędzy z tankowań, na ilość potencjalnie możliwych do zakupu torebek i butów :P , to i żaden HGF nie bedzie straszny dla Ciebie ;) :D

- to mi dales do myslenia teraz :P

mike-l - Wto Kwi 03, 2012 11:04

thebloody napisał/a:
mike-l napisał/a:

Cytat:

- dobre pytanie!!! :roll:

Jak najbardziej można zrobić samemu taki deser, wysiłek zostanie doceniony :) Jeśli będzie to zjadliwe oczywiście. Inaczej poprawka w następnym terminie ;)

Vigoslaw - Wto Kwi 03, 2012 11:24

oj, MaReK, MaReK :grin:

Bezlitośnie zostałem wypunktowany...

Chodzi o SPOT,

Aż strach dalej pisać :razz:

Co do Zlotu, to pewnie 800 bym i tak nie dojechał :grin:

Wymierający gatunek dosyć czesto grymasi...

Pozdro,

V.

imejdz - Wto Kwi 03, 2012 13:36

ADI-mistrzu napisał/a:
Ja nie mogę się doczekać
Powiem szczerze, jeżdżenie tyle czasu bez większych problemów robi się nudne

Uwierz mi że jeszcze pożałujesz tych słów;P Przerabiałem to miesiąc temu :wink:

thebloody napisał/a:
ze jedyna wada tego auta to spalanie (8l/100km)

chciałbym żeby mój tyle palił :roll:

thebloody, Witaj i powodzenia w eksploatacji ;)

ADI-mistrzu - Wto Kwi 03, 2012 21:58

imejdz nie wiem czy się doczekam, niebawem (miesiąc może 2) sprzedaje skarbka :sad:
I już szukam MG ZR po lifcie w 5 drzwiach z silniczkiem 1.8 :mrgreen:
Ale zapewne nie znajdę, sam problem aby w 5 drzwiowej wersji to znaleźć :neutral:

MaReK - Wto Kwi 03, 2012 22:35

Vigoslaw napisał/a:
oj, MaReK, MaReK :grin:
Bezlitośnie zostałem wypunktowany...

Nie przesadzaj, że tak bolało ;D

Vigoslaw napisał/a:
Aż strach dalej pisać :razz:

Strasznie płochliwa bestia z Ciebie ;)

Vigoslaw napisał/a:
Co do Zlotu, to pewnie 800 bym i tak nie dojechał :grin:

Zawsze możesz się zabrać z kimś z regionu.
Więcej wiary w auto... na ostatnim letnim było kilka 800-ek ;D

Dudek - Sro Kwi 04, 2012 06:56

thebloody, witaj i bezawaryjnej jazdy życzę :!: :-)

ADI-mistrzu napisał/a:
imejdz nie wiem czy się doczekam, niebawem (miesiąc może 2) sprzedaje skarbka :sad:
I już szukam MG ZR po lifcie w 5 drzwiach z silniczkiem 1.8 :mrgreen:
Ale zapewne nie znajdę, sam problem aby w 5 drzwiowej wersji to znaleźć :neutral:
To jednak nie Streetwise :?: :razz:
ADI-mistrzu - Sro Kwi 04, 2012 07:07

Wiesz, jak przez kilka miesięcy nie znajdę MG to i street'a poszukam :wink:
kasjopea - Sob Kwi 07, 2012 15:29

Bałaganicie ;) .
Posty o wodzie w bagażniku zostały wydzielone tutaj: http://forum.roverki.eu/v...p=713554#713554 .

thebloody - Sob Kwi 07, 2012 17:44

Przepraszamy Moniko :)
Na prosbe niektorych uzytkownikow w wiadomosciach prywatnych dodalam autko do Garazu, przepraszam za jakosc zdjec, ale jestem wyjechana na swieta, w zwiazku z czym nie mam przy sobie ani aparatu ani zadnego programu graficznego, stad zdjecia pogladowe telefonem na podworku :P Ale jako fotograf obiecuje, ze sesja Milorda nie ominie :P

Aro_1988 - Wto Kwi 24, 2012 22:17
Temat postu: Nie moge sie doczekac !!!
Hehe :mrgreen: , to ja tak trochę późno ale też witam Cię tutaj na forum :wink:
thebloody - Sro Kwi 25, 2012 07:58

Aro_1988, lepiej pozniej niz wcale jak powiadają :D
sobrus - Sro Kwi 25, 2012 08:24

Mam nadzieje że lepiej później niż wcale też jest prawdziwe :oops:

Witam i życzę radości z użytkowania :D

Fajna historia z wyborem samochodu, przy Roverze to jak najbardziej możliwe :mrgreen:

thebloody - Sro Kwi 25, 2012 08:52

oczywiscie potem sie okazalo, ze Milord (bo tak mu dalam na imie, gdyby ktos jeszcze nie doczytal :D ) nie jest taki idealny, ale to raczej norma przy uzywkach...
Ale wyprowadzilam go juz na ludzi, jeszcze tylko drobnoski zostaly :)
jestem z niego taaaaka dumna :D
to jest jak zamkniete kolo, bo im wiecej robie przy nim (w sensie nie osobiscie, ale mechanicy, elektrycy, blacharze itd.), tym bardziej sie do niego przywiazuje... ;)

Pawkaz - Sro Kwi 25, 2012 08:55

thebloody napisał/a:
bardziej sie do niego przywiazuje...

Jeszcze nigdy go nie sprzedaz :razz: :wink:

thebloody - Sro Kwi 25, 2012 09:13

Pawkaz, sprzedam, z bolem serca, ale tylko jesli bedzie mnie stac na R25 jakis fajny rocznik :D
Pawkaz - Sro Kwi 25, 2012 09:26

Jeszcze Zr jest ciekawy z tych mniejszych R i MG :wink:
thebloody - Sro Kwi 25, 2012 09:30

hm... ale R25 wydaje mi sie bardziej kobiecy z wygladu :D
MaReK - Czw Kwi 26, 2012 23:06

MG TF - to sobie spraw ;)
ADI-mistrzu - Pią Kwi 27, 2012 07:13

R25 jest na sprzedaż, chyba 2003r., chodzi o to autko:
http://forum.roverki.eu/v...t=78200&start=0

Co prawda niby uszkodzone ale do naprawy (raczej błahostka). :mrgreen:

thebloody - Pią Kwi 27, 2012 17:42

nie no Panowie spokojnie, dopiero "rozjeżdżam" Milorda :D o tej 25-tce to ja tak przyszlosciowo, jak sie juz naucze jezdzic porzadnie i poprzycieram Milorda :D ;)
Pawkaz - Pią Kwi 27, 2012 18:08

thebloody napisał/a:
i poprzycieram Milorda

Nie rob mu krzywdy :mrgreen:

Gonia - Pią Kwi 27, 2012 19:13

MaReK napisał/a:
thebloody napisał/a:

Cytat:

thebloody napisał/a:

Okej. Pewnie, że tak w życiu jest. Nic nie jest wiecznie i nic nie może wiecznie trwać :)
Ale najważniejsze zdawać sobie z tego sprawę wcześniej. Bo większość ludzi wychodzi z założenia, że auto ma jeździć i nie trzeba nic w nie inwestować. A jak się posypie (zwykle z winy użytkującego) to lament i wieszanie psów. I nie piszę tutaj konkretnie o marce Rover/MG ;) Chociaż w przypadku tej marki, bardzo łatwo o błąd eksploatacyjny, który kończy się HGF. Także nasze teksty choć uszczypliwe mają na celu uczulić Cię na przyczyny wystąpienia tej usterki ;)

Cytat:

No tak... do pierwszego HGFa ;D

No patrz Pan... My tyloma jeździliśmy i jedynie raz nas dopadło... zaraz po zakupie :P

To my chyba antyHGFowi jesteśmy :)

[ Dodano: Pią Kwi 27, 2012 20:04 ]
Oczywiście witam nową koleżankę.

[ Dodano: Pią Kwi 27, 2012 20:13 ]
ADI-mistrzu napisał/a:
R25 jest na sprzedaż, chyba 2003r., chodzi o to autko:
http://forum.roverki.eu/v...t=78200&start=0

Co prawda niby uszkodzone ale do naprawy (raczej błahostka). :mrgreen:

Ty chcesz kobietę wsadzić do traktora?
:P

ADI-mistrzu - Pią Kwi 27, 2012 22:19

Gonia napisał/a:
...
Ty chcesz kobietę wsadzić do traktora?
:P

A co, równe uprawnienie mamy :mrgreen:

thebloody - Sob Kwi 28, 2012 08:40

Cytat:
Nie rob mu krzywdy :mrgreen:

- no staram sie jak moge :) nie planuje, ale wiecie, jak to jest... :) aczkolwiek co tam, dobrze mi idzie, boje sie tylko innych :D wezmy np. te babe za kierownicą: