|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Zestaw (bardzo) głośnomówiący
MasterMind - Wto Kwi 10, 2012 20:27 Temat postu: Zestaw (bardzo) głośnomówiący Hej, witam was wszystkich. To mój pierwszy post na forum, więc pomyślałem że zacznę od zabawnej historyjki która przytrafiła mi się dziś Otóż, będąc na parkingu usłyszałem jakąś głośną gadaninę. W pierwszej chwili pomyślałem że to po prostu jakaś reklama przez megafon z samochodu. Okazało się jednak, że to była... zwykła rozmowa typu zaraz-będę, co-kupić-na-obiad prawdopodobnie przez zestaw głośnomówiący. Niczego nie świadoma pani ruszyła dalej w miasto opowiadając wszystkim co smacznego dzisiaj ugotuje
Ciekaw jestem jakim sposobem ten dźwięk mógł się "wydostać" na zewnątrz samochodu? Macie jakieś pomysły? Może ktoś coś pomylił i podpiął zestaw do syreny od alarmu? Mina ludzi na ulicy była bezcenna
Pozdrawiam i czekam na Wasze typy tej zabawnej usterki
Mundekk - Wto Kwi 10, 2012 20:38
Ja mam radio z bluetoothem i jak ktoś dzoni to słysze go na głośnikach samochodowych(tych samych z których leci muzyka). Wystarczy podgłośnić radio i będzie słychać tą osobę również na zewnątrz
MasterMind - Wto Kwi 10, 2012 21:36
Słychać tak ale czy przy zasuniętych szybach będzie dudnić na całą okolicę jak Jurek Owsiak do megafonu?
|
|