|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - Osłonki na pasy bezpieczeństwa - widział ktoś?
Yog-Sothoth - Pon Cze 11, 2012 15:55 Temat postu: Osłonki na pasy bezpieczeństwa - widział ktoś? Chodzi mi o takie materiałowe osłonki, najlepiej z logo Rovera na pasy bo moje są strasznie sztywne i wrzynają się w gardło I tu największy problem - kolor beżowy - bo taki mam wewnątrz auta, przepatrzyłem Allegro i Ebaya i nic nie znalazłe, chyba że gdzie indziej da się dostać.
Pływak - Pon Cze 11, 2012 21:03
Skoro wżynają Ci się w gardło to znaczy, ze masz nieprawidłowo zapięte pasy
pazdzi0h - Pon Cze 11, 2012 22:26
http://allegro.pl/nakladk...2405127208.html
ja bym takich nie kupił ale pokazuję, że słabo szukałeś, pozdrawiam
rovek - Wto Cze 12, 2012 06:54
pazdzi0h, ale to nie jest w kolorze beżowym.
pazdzi0h - Wto Cze 12, 2012 08:12
rovek napisał/a: | pazdzi0h, ale to nie jest w kolorze beżowym. |
nie no kolory jeszcze rozróżniam;D podałem ten link bo przecież zawsze można napisać/zatelefonować do sprzedającego i zapytać czy jest możliwość zrobienia w innym kolorze...
rovek - Wto Cze 12, 2012 09:56
Masz racje, można jeszcze zadzwonić do tapicera ażeby wykonał takie z dowolnego materiału.
Yog-Sothoth - Wto Cze 12, 2012 16:28
Te widziałem ale jak już rovek pisał kolor nie ten W sumie racja, zadzwonić można.
Cytat: | Skoro wżynają Ci się w gardło to znaczy, ze masz nieprawidłowo zapięte pasy |
To niemożliwe bo w Coupe nie ma regulacji wysokości Chyba że sugerujesz okręcenie ich dookoła szyi..
Pływak - Wto Cze 12, 2012 19:21
Tym bardziej, ze koleś wysyła to z angli wiec mozę mają UK tez inne kolory.
Co do braku regulacji to nie wiedziałem ale zawsze możesz sobie poduszkę podłożyć pod siedzenie
kangaroo69 - Nie Lip 15, 2012 13:16
pazdzi0h napisał/a: | ja bym takich nie kupił ale pokazuję, że słabo szukałeś, pozdrawiam |
Szkoda Ja chyba za to kupię Niezłe, dzięki za link
|
|