|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Car-audio, nawigacje, radia CB - [r75] jakie głosniki
Legwan1989 - Wto Cze 12, 2012 16:12 Temat postu: [r75] jakie głosniki Mam zamiar wymienić głośniki, planowałem zakupić coś z Peiyinga. Jaki model polecacie, który byłby prosty w montazu do tego auta ? Dodam ze na komplet 4 glosników chciałbym wydać do 200zł.
Pływak - Wto Cze 12, 2012 18:05
Ja polecam dać sobie spokój bo to nie zagra tylko będzie wydawało odgłosy muzyko podobne szkoda kasy i czasu na montaż takich głośników.
Legwan1989 - Wto Cze 12, 2012 18:40
Pływak napisał/a: | Ja polecam dać sobie spokój bo to nie zagra tylko będzie wydawało odgłosy muzyko podobne szkoda kasy i czasu na montaż takich głośników. |
Pytanie dotyczyło czegoś innego, czytaj ze zrozumieniem.
Nie mam zamiaru robić z tego auta cipko-wozu w stylu tuningowanych beeemek czy golfów, nie mam zamiary wydawać kupy kasy na samo nagłośnienie. Akurat nie nalezę do tych co ich prędzej słychać niż widać.
Wracając, oryginalne głośniki są tragiczne i nie dają rady na nowym radiu. Szukam jakichś nowych w rozsądnej cenie.[/quote]
Pływak - Wto Cze 12, 2012 18:49
Legwan1989 napisał/a: |
Nie mam zamiaru robić z tego auta cipko-wozu w stylu tuningowanych beeemek czy golfów, nie mam zamiary wydawać kupy kasy na samo nagłośnienie. Akurat nie nalezę do tych co ich prędzej słychać niż widać. |
Sądząc po wyborze sprzętu jednak masz zamiar bo właśnie Ci co ich prędzej słychać kupują najtanszy badziew byle hałas pod remiza robiło Ale skoro wiesz lepiej to po co pytasz o rade? Bierz pierwszy lepszy model tego pejdzinga mieszczący się w w budżecie i gitara bo wszystko zagra tak samo kiepsko i wiekszość pasujących rozmiarem głośników będzia miała taki sam stopień skomplikowania montażu.
Legwan1989 - Wto Cze 12, 2012 19:00
No i to jest fachowa odpowiedz . Znawca jakich mało . Co drogie - najlepsze
greg-si - Wto Cze 12, 2012 19:07
Legwan1989, z głośnikami jak z butami. Możesz kupić za 40zł możesz kupić za 200 a możesz i za 500.
Chcesz te za 40 więc wybierz te które są ładniejsze i tańsze.
Na forum było na ten temat trochę.
Poszukaj.
Temat zamykam.
|
|