|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Coś dla miłośników kanciaka ;)
Wojtek88 - Pon Sie 27, 2012 09:34 Temat postu: Coś dla miłośników kanciaka ;) Co prawda nie rover, ale bliźniak, z fajnym wyposażeniem, trochę innym wnętrzem i dodatkami
http://forum.jdmstyletuni...094b6320cd4ab34
Być może miłośnicy kanciaka wklejać będą w temacie inne linki czy ciekawe zdjęcia, albo oświecą mnie i innych o dodatkowym wyposażeniu jakie wówczas można było skonfikgurować?
dobryziom - Pon Sie 27, 2012 11:04
nawet nie wiedziałęm ze wychodziało concerto 4wd pewnie zaadoptowane z szulefki i ta klima jak na tamte czasy wypas.
Wojtek88 - Pon Sie 27, 2012 12:18
Z tego co wyczytałem, to jest to OEM napęd, a klima to climatronic Nie słyszałem, żeby w roverach był climatronic, ale podgrzewane fotele były. Ktoś coś wie nt. najbardziej 'wypasionych wersji' kanciaków?
Pływak - Pon Sie 27, 2012 12:23
Łeee no jak bym miał 4WD i klimatronika to bym się woził swoim kanciakiem jeszcze sporoooo czasu. Ale jedno trzeba przyznać R miały ładniejsze od Hondy wnętrze (fotele szczególnie półskóra) i detale zewnętrzne
dobryziom - Pon Sie 27, 2012 12:26
jeszcze jeden bardzo fajny gadzet składane lusterka tylko szkoda ze to pewnie wersja wyłacznie na japonie...
greg-si - Pon Sie 27, 2012 20:14
Civic jajko też wychodził w AWD i z tego co widzę to ta sama konstrukcja.
Wojtek88 - Czw Gru 06, 2012 15:56
greg-si napisał/a: | Civic jajko też wychodził w AWD i z tego co widzę to ta sama konstrukcja. |
Zgadza się, model ten nazywał się RTSi i posiadał system INTRAC
Jeśli chodzi o roverka, to żeby nie być gołosłownym, wstawię dwie fotki sedana, który kiedyś był na allegro i miał fajne wyposażenie
[ Dodano: Czw Lis 22, 2012 16:24 ]
Znalazłem kolejny ciekawy rarytasik ^^
[ Dodano: Czw Gru 06, 2012 15:56 ]
oem bagażnik dachowy ^^
|
|