Zobacz temat - Rover 75 2.0 JAWORZNO - Proszę o opinie

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - Rover 75 2.0 JAWORZNO - Proszę o opinie

nikiniko - Pią Paź 12, 2012 19:49
Temat postu: Rover 75 2.0 JAWORZNO - Proszę o opinie
Witam to jest moje pierwsze podejście do Rovera ,wcześniej jeździłem Mitsubishi Galant. Dlatego proszę o opinie co myślicie o tym:

Rover 75 2.0+GAZ SEKW+FULL WYPAS-IGŁA

Dziękuje za każdą opinie.
Pozdrawiam

Oskar - Pią Paź 12, 2012 20:34

1. świeci się kontrolka poduszki... jak to wiele razy pisałem może to być błaha sprawa jak kostka się wypięła pod fotelem albo coś poważniejszego.
2. full wypas.. :/ dosyć słaba wersja żeby pisać full wypas.
3. brakuje mu tych plastików chromowanych na obu klamkach z tyłu.
4. osobiście nie mam gazu ale nie wierze żeby tyle gazu palił w tym silniku 9 w mieście 7-8 na trasie. ale na ten temat to niech się wypowie kto ma V6 w gazie
5.ROVER 75 - WERSJA EXCLUSIV pierwsze słyszę o takiej wersji.
6. fotele strasznie szarawe nie wiem kto tym jeździł albo czy przebieg jest prawdziwy ja kiedyś miałem R75 czarnego właśnie z jasnym wnętrzem i w momencie kiedy go sprzedawałem miał prawie 300 tyś. a fotele i kanapa dalej była jasna.

SeniorA - Sob Paź 13, 2012 18:43

nikiniko napisał/a:
proszę o opinie co myślicie o tym:
dużo w tym opisie ściemy dla niezorientowanych np. wersja exclusiv i chrom exclusiv wykończenie ( to jest wersja handlarzy ), nie widzę podgrzewanych foteli i świateł przeciwmgielnych. Kolejna ściema to spalanie , on benzyny więcej pali a co dopiero gazu no i ful wypas - igła, to jakiś żart.
sash997 - Sob Paź 13, 2012 22:06

SeniorA napisał/a:
ful wypas - igła, to jakiś żart.

niestety ale dużo ofert ma takie lub podobne treści :roll: nie wspominając już o dziadkach z niemiec...bo przecież niemcy to naród starzejący sie i większoscia aut jeżdżą tam dziadkowie w niedziele do kościoła :mrgreen:

krzychu.b - Sob Paź 13, 2012 23:35

Brak zaślepki na przednim zderzaku.Spalanie gazu ja zszedłem poniżej 11l na trasie ale wyprzedzały mnie nawet hulajnogi :mrgreen:
dimitrikozak - Wto Paź 30, 2012 15:15

Witam właśnie wróciłem z oględzin tego auta :) Pobijany z każdej strony, pryszcze na drzwiach, wnętrze tragedia na kierownicy są przetarte dziury :) wszystko to jakieś siwo brudne poprzecierane itp. Nie jestem w 100% pewien ale wydaje się że przód był robiony zderzak był zbyt ładny w porównaniu z resztą lakieru. Jeśli samochód ma przejechane 170 tyś. to nie wiem co za niedbaluch nim jeździł :/
"Full wypas igła" za ten opis właściciel komisu powinien od kogoś kopa zarobić bo ja straciłem tylko na paliwo. Pozdrawiam

sapper87 - Wto Lis 27, 2012 19:43

przód niekoniecznie był robiony bo też oglądałem tego rowerka i ma pęknięty zderzak od strony kierowcy ... jak go z ulicy zobaczyłem mówię ładny ale jak podszedłem to już tak zacnie nie wyglądał no i fakt ze 2000r stary troszkę