|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Sporty Samochodowe - NMnP 23.02.13
maniaq - Nie Lut 24, 2013 09:20 Temat postu: NMnP 23.02.13 Czy ktos sie moze wybiera na pojezdzawke do Nowego miasta w najblizsza sobote ?
Napadalo swiezego sniegu Z tego co wiem wyslizgane jest pod spodem, wiec jest mieszanka sniegowo lodowa. W miare upalania z wiekszym naciskiem na lodowa nawierzchnie
[ Dodano: Nie Lut 24, 2013 09:20 ]
Roverkow i MG-kow bylo 1 - w osobie maniaq-a jak beda filmy to podrzuce
kruszon - Nie Lut 24, 2013 13:34
Jakie warunki w koncu byly, bo sie jednak wczoraj cieplo zrobilo dosc.
Filmiki gopro robiles?
maniaq - Nie Lut 24, 2013 16:22
Robiles Warunki z ranca swietne dosypalo sniegu w nocy i rano byl miod. Potem rozjezdzili, wytopil sie snieg na trasie, wiec na szybko wytyczyli druga, ktora z poczatku byla nierowna i sporo sniegu- odczepilem, urwalem dokladke do zderzaka - ale z czasem coraz fajniej, bo mniej aut a snieg na 2 trasie zostal jezdzilem do 15, bo mi wtedy dokladka spadla i jak zjechalem podkleic, to juz siadla adrenalinka i sie zawinalem na wies .
Generalnie wyjezdzilem 140 km po lotnisku Z dojazdem spalil 11,9
kruszon - Nie Lut 24, 2013 17:10
O masz uchwyt na zaglowki czy do szyberdachu przymocowany jak w Radomiu?
Ja dopiero ZSa odbieram od dr Mariana w poniedzialek. Juz sie doczekac nie moge
Trzeba bylo jezdzic bez dokladki a martwic sie nia po powrocie dopiero. Jak czasy? Jakie autka jeszcze byly?
maniaq - Pon Lut 25, 2013 22:15
Czasowek nie mierzylismy, zeby niepotrzebnie nie prowokowac, bardziej "for fun" i szkoleniowo.
Autka to glownie Subaki i Miski. Z innych to byla celica gt4, saxo, xara, c3 rajdowka, bmw ze 2, honda s2000... jak bedzie jakas galeria czy filmy to podrzuce
Go pro do szyberdachu, zdejmuje lusterko i ogarnia kierownice ladnie widac koslawe ruchy na kierownicy Zdjecie jest jeszcze przed poprawkami ustawienia.
[ Dodano: Pon Lut 25, 2013 12:14 ]
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
[ Dodano: Pon Lut 25, 2013 22:15 ]
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be " final cut " rezysera po poprawkach
Roj - Czw Lut 28, 2013 19:25
zazdraszczam, dawaj te onboardy Twoje
maniaq - Pon Kwi 01, 2013 18:39
Nie mam konta na y2b i nie mam programu do obrobki grafiki. W przyszlym tygodniu cos wrzuce - jakos dam rade
|
|