Zobacz temat - Ubezpieczenie Mg Zs ubezpieczony jako Rover 45

Forum Klubu ROVERki.pl

Prawo i ubezpieczenia - Ubezpieczenie Mg Zs ubezpieczony jako Rover 45

Raptile - Wto Lut 19, 2013 16:42
Temat postu: Ubezpieczenie Mg Zs ubezpieczony jako Rover 45
Witajcie , w mbanku chca mi ubezpieczyc zs-a jako rovera 45 ( chodzi o samo oc) teraz pytanie powstaje czy w czasie kontroli policja sie nie przyczepi o model ? Konsultant zapewnial mnie 3x ze jest mozliwosc aby go tak ubezpieczyc (wiadomo wszystkie rozmowy sa nagrywane i mam nazwisko konsultanta). Ktoś ma/miał podobnie ? Pozdrawiam
ADI-mistrzu - Wto Lut 19, 2013 16:49

Są nagrywane ale po pewnym czasie kasowane :mrgreen:
Zobacz czy mają tam też Twój rocznik.

U mnie np. w 2005r. mieli w liście tylko sedana i jak powiedziałem im że mam HB i to benzynę to wielkie oczy :razz:

Raptile - Wto Lut 19, 2013 17:10

ADI-mistrzu, rocznik jest
maniu48 - Wto Lut 19, 2013 17:14

VIN ten sam, nr rej ten sam. OC jest aktualne?? jest-dziękuję dowidzenia. A to czy on jest sedan czy cabrio-Vauxhall czy Opel, Rover czy MG przy samym OC nie ma za wiele do znaczenia.
Spotykam ,,na drodze'' bardzo dużo dziwnie porejestrowanych i poubezpieczanych aut, sprawdzam je w bazie KSIP, CEP co?? NIC

ADI-mistrzu - Wto Lut 19, 2013 17:16

Dla policji nie, ale ja bardziej ubezpieczycielem bym się martwił w razie stłuczki.
Raptile - Wto Lut 19, 2013 17:43

ADI-mistrzu, bezpieczyciel, konsultant po konsultacji z kierownikiem, uzyskal taka zgode zeby mi zs-a ubezpieczyc , 5 x sie upewnialem czy napewno nie bedzie z tym problemow
Pawkaz - Wto Lut 19, 2013 17:46

Przy ubezpieczaniu mojego bylego GTi nie mieli takowej wersji w swoim wykazie aut, wiec poinformowali mnie, ze dodadza i na polisie mialem GTi
greg-si - Wto Lut 19, 2013 18:06

Dokładnie, niech zrobią dla Cienie specjalnie polisę skoro nie mają takiego modelu.