|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Offtopic - hvil & apples http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?p=78
apples - Czw Lut 28, 2013 23:49
Gonia, niewiele to zmienia. Sprawy rozpoczęte trzeba zakończyć, a komentarz tyczy się przyszłości. Moim skromnym zdaniem informacja powinna natychmiast pojawić się na stronie sklepu, że towar niedostępny lub tylko po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym.
P.S. Pozdrowienia od napleta
hvil - Pią Mar 01, 2013 01:24 Temat postu: hvil & apples http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?p=78 a ja uważam że ten temat jest stronniczy mój post usunięto! jak chcecie tylko nagonkę robić sobie to proszę bardzo.
Trzeba trochę myśleć i się kontaktować pytać a nie tylko kliknąłem i se życzę!!
Ja nigdy nie miałem problemów z TomaTeam i uważam za bardzo dobry sklep części do 75.
Gonia - Pią Mar 01, 2013 07:52
apples napisał/a: | Gonia, niewiele to zmienia. Sprawy rozpoczęte trzeba zakończyć, a komentarz tyczy się przyszłości. Moim skromnym zdaniem informacja powinna natychmiast pojawić się na stronie sklepu, że towar niedostępny lub tylko po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym.
P.S. Pozdrowienia od napleta |
Nie chcę się kłócić, bo już nie mam na to sił. Nie będzie sklepu, nie będzie problemu.
A tak na serio, jak poprowadzisz sklep internetowy, to wtedy możemy porozmawiać i radzić, co można zrobić lepiej lub gorzej.
Pozdrawiam.
apples - Pią Mar 01, 2013 12:02
hvil napisał/a: | a ja uważam że ten temat jest stronniczy | Temat czy mój post? Moja uwaga jest jako uwaga moderatora, a nie użytkownika/kupującego. Mogłem odpowiedz Gonia usunąć uznajac jako niezgodną z tematem ... ale Gonia jako strona sporu ... postanowiłem post zostawić. hvil napisał/a: | mój post usunięto! | Ja usunąłem, ponieważ nie był na temat, a temat brzmi ... Czarna lista sprzedawców - opinie a nie co by było gdyby albo dlaczego. hvil napisał/a: | jak chcecie tylko nagonkę robić sobie to proszę bardzo. | Nagonkę na co? Na kogo? Firma Tomateam przyznaje się oficjalnie, że nie daje rady i że towar nie jest wysyłany, więc o co ci chodzi? hvil napisał/a: | Trzeba trochę myśleć i się kontaktować pytać a nie tylko kliknąłem i se życzę!! | Zasada funkcjonowania sklepu internetowego chyba polega na tym aby kliknąć, zapłacić i czekać na wysyłkę. Przynajmniej całe życie tak uważałem. hvil napisał/a: | Ja nigdy nie miałem problemów z TomaTeam | I super. Ja ostatnio również. hvil napisał/a: | i uważam za bardzo dobry sklep części do 75. | Wpisz swoją opinię w temacie polecanych sprzedawców, a nie w temacie nie polecanych.
apples - Pią Mar 01, 2013 12:55
Temat jest kontynuacją tego tematu http://forum.roverki.eu/v...p=781882#781882
hvil - Sob Mar 02, 2013 07:29
apples, każdy pomówiony powinien mieć prawo do obrony a tymbardziej poprzez osoby bezstronne,a nie w czarnej liscie jedziemy na maxa ludzi a jak ktoś coś ma na ich obrone to już do oftopu. To jest potwierdzenie mej tezy o stronniczości i nagonce w tamtym temacie
apples - Sob Mar 02, 2013 08:43
hvil napisał/a: | każdy pomówiony powinien mieć prawo do obrony | Jakie "pomówiny"? O czym Ty piszesz? Sami się przyznają, a TY to nazywasz POMÓWIENIAMI? hvil napisał/a: | a tymbardziej poprzez osoby bezstronne | Wystaw pozytywny komentarz i tyle. Gdyby miało być tak jak mówisz i idąc Twoim tokiem myślenia to pod Twoim np. pozytywnym komentarzem w temacie polecanych sprzedawców np. markozalko powinien wystawić negatywny bo by uznał ze kłamiesz lub jesteś opłacony aby wystawić pozytywny komentarz. Tak miałoby to wyglądać? Czy tak trudno zrozumieć zasadność tematu i jego przeznaczenie? Jeśli masz z tym problem i nie rozumiesz to nie mamy o czym rozmawiać. hvil napisał/a: | a nie w czarnej liscie jedziemy na maxa ludzi | Jak jest prawdą to "jedziemy". hvil napisał/a: | a jak ktoś coś ma na ich obrone to już do oftopu. | Adwokatów w tamtych tematach nikt nie potrzebuje. Właściciele firmy Tomateam są osobami dorosłymi i potrafią obronić się przed ewentualnymi nieprawdziwymi zarzutami dowodami np. potwierdzenie nadania towaru. hvil napisał/a: | To jest potwierdzenie mej tezy o stronniczości i nagonce w tamtym temacie | Myśl i mniej "tezy" jakie chcesz. Możesz również mieć swój własny wizjonerski świat ... swoje zdanie na temat zakupów internetowych ... masz do tego wszystkiego prawo ... a ile ma to wspólnego z faktami, życiem i realiami niech oceni większość - część już oceniła.
kasjopea - Sob Mar 02, 2013 12:56
apples napisał/a: | Moja uwaga jest jako uwaga moderatora, a nie użytkownika/kupującego. | Rolą moderatora nie jest ocenianie czy ktoś dobrze prowadzi swój biznes czy źle, dlatego jest to Twoja prywatna uwaga, a tym samym post jest tak samo nie na temat jak i hvila, więc wydzieliłam go tutaj i odpowiedź Goni na niego także.
|
|