Zobacz temat - Rover Streetwise B\G

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - Rover Streetwise B\G

Vigoslaw - Pią Lip 26, 2013 13:48
Temat postu: Rover Streetwise B\G
Cześć,

Zamierzam kupić żonie coś takiego...

http://otomoto.pl/rover-s...-C29927519.html

Coś możecie powiedziec? bo wiem już, że się sprzedaje dosyć długo, i już osiągnął przyzwoitą cenę...

Do tego jak przetestować skubańca, bo HGF jakoś wypatrzę, a na gazie to się słabo znam.

Pozdrawiam,

V.

bociannielot - Pią Lip 26, 2013 14:14

Ja za ten znaczek 4x4 to na dzien dobry bym walnął właścicielowi w Twarz i kazał na malowanie klapy opuścic ;-) .

[ Dodano: Pią Lip 26, 2013 14:14 ]
przebieg mało realny, moim zdaniem, nie lepiej kupi b a g dołoży samemu :?: wiesz co masz wtedy :!:

Vigoslaw - Pią Lip 26, 2013 14:15

nie czepiaj się szczegółów... :razz:
to jest tylko takie marzenie o posiadaniu modnego SUV-a

Bardziej interesuje mnie produkt, a nie dodatki :wink:

Miejsce z którego przyjechał już zbadałem i nie wygląda na przechowywalnie złomu...

V.

bociannielot - Pią Lip 26, 2013 14:24

Vigoslaw napisał/a:
to jest tylko takie marzenie o posiadaniu modnego SUV-a
to akurat street wise do takich nie należy ;-)
z gazem to serio Ci radzę, wypytaj ew. jak chcesz tego o instalacje jakie wtryski itp, poczytaj opinie na necie bo można padake trudna do serwisu kupic ;-)

Vigoslaw - Pią Lip 26, 2013 14:35

Nie napalam się na gaz, po prostu wybór streetów jest tak obszerny w PL, że oglądam to co mam najbliżej... ;-)

Ogólnie to szukam powyżej 2004 rok i fajnie jak będzie 5 drzwi

Jak nie to zostaje szukanie ZR po lifcie, a to już jeszcze większe rzeźbienie...bo wybór jeszcze większy

Straciłem już nadzieję na dobrego ZR, bo 5 drzwi, to rzadkość, a do tego mam wrażenie, że są strasznie męczone przez "młodocianych" jako pseudo sportowy wóz.

V.

leszczu - Pią Lip 26, 2013 18:28

Na fotach wygląda ok. :ok: