|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
MGF i MG TF - [MGF] Prędkościomierz
waldekwrc - Sob Wrz 21, 2013 16:48 Temat postu: [MGF] Prędkościomierz Ostatnio wysiadł mi prędkościomierz i automatycznie wspomaganie kierownicy,chcę to naprawić,no i pytanie do was,czy wystarczy wymieni linkę i wszystko będzie działało,czy są inne opcje dlaczego mi nie działa wspomaganie i prędkościomierz.Ciekawe jest że jak odłączę aku na godzinkę wraca mi wspomaganie na jakieś dwa dni i czasem zaczyna działać też prędkościomierz,np na jakieś pięć minut potem znowu wszystko wysiada i tak w kółko,raz działa raz nie,bez sensu...
fighter - Sob Wrz 21, 2013 19:34
wspomaganie jest elektryczne.
prędkościomierz nie jest na lince tylko na impulsatorze CHYBA.
podsumowując: nie wiem jak rozwiązać taki problem.
waldekwrc - Sob Wrz 21, 2013 19:48 Temat postu: [MGF] Prędkościomierz Prędkościomierz jest na lince,sprawdzałem.I to jest właśnie dziwne bo gdyby linka była zerwana to by się nie załączał co jakiś czas ,chyba...
flapjck1 - Nie Wrz 22, 2013 01:04
linka jest kilkuczesciowa, pewnie gdzies ci się rozpina, wspoma jest tak zorganizowana ze żeby dzialala musi dzialac predkosciomierz
waldekwrc - Nie Wrz 22, 2013 08:02 Temat postu: [MGF] Prędkościomierz Kiedy odepniesz aku na jakis czas,wspomaganie zaczyna działać bez prędkościomierza na jakiś czs,ale działa bardzo lekko nie ma oporów przy zwiększaniu prędkość.
|
|