|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [r25]Mechanik Śląsk gliwice
sosen89 - Nie Lip 27, 2014 19:08 Temat postu: [r25]Mechanik Śląsk gliwice Witam czy może ktoś polecić mechanika zajmującego się roverkami jakiś typowy mechanik tej marki gdyż silnik mi się sypie po wymianie sprzęgła coś stuka klekocze normalnie szał
Lysack - Pon Lip 28, 2014 11:21
Ja swój silnik robiłem w Szczekocinach w firmie OFFRover i jestem nieziemsko zadowolony Mimo, że to ponad 200km ode mnie, to niebawem jadę z powrotem na ogólny przegląd i zawożę do zrobienia drugi silnik, bo kupiłem auto na części z HGFem
Gość z tego co wiem, zajmuje się tylko silnikami serii K i widać po efektach, że przykłada się do swojej pracy. Dodatkowo jak powołasz się na klub Roverki.pl, możesz liczyć na ulgowe traktowanie przy wycenie
shrek - Sro Sie 06, 2014 13:17
juz kiedyś polecałem warszatat w Gliwicach na ulicy świętej Małgorzaty. Sam warsztat wyglądem nie wzbudza szczególnego zaufania, nie mniej jednak ja jak na razie na jakość usług i ceny nie narzekam.
w razie czego daj znać to mogę Ci na PW wysłac numer tel do mechanika
Irek
p.s.
ja jak mam coś do roboty kontaktuje się z panem Wojtkiem, gość dobrze zorganizowany. W warsztacie pracuje też gość, który prywatnie jeździ MG ZR
Szymonw7 - Wto Maj 03, 2016 21:07 Temat postu: [MG] zt To jak można to podaj mi nr do tego mechanika w Gliwicach.
Pozdrowienia
marimon - Pon Maj 09, 2016 15:48
Czesć,
ja robię samochód w Gliwicach tutaj: http://www.fiszer.biz/
Nie jestem ekspertem - byłem u kilku kolejnych mechaników i ten robi mi najkonkretniej. Jak wyglądają ceny w stosunku do reszty rynku to nie wiem.
|
|