|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Wszystkie (Wszystkie modele marki Rover i MG) - [all] Gdzie w Piasecznie sklep z wężami, uszczelkami itp
Kozik - Pon Lis 10, 2014 22:05 Temat postu: [all] Gdzie w Piasecznie sklep z wężami, uszczelkami itp W każdym mieście jest jakiś ogarnięty sklepik z różnymi bajerami potrzebuję węża chłodniczego na ok 31mm średnicy ale nietypowo wygięty.
Gdzie w Piasecznie jest jakiś sklep w którym można dostać różne węże od ręki, najlepiej jakiś sklep z częściami do lublina, zuka itp
[ Dodano: Pon Lis 10, 2014 22:05 ]
nie ukrywam, że jest to pilna sprawa bo mam auto unieruchomione
maniaq - Pon Lis 10, 2014 23:40
Gdzies w chyliczkach, czy zabiencu cos dorabialem do ZR-a... tylko za cholere nie moge sobie przypomniec gdzie O_o to bylo z 5 lat temu albo i lepiej.
googlales ?
[ Dodano: Pon Lis 10, 2014 23:38 ]
http://www.brinpol.com.pl...do_cystern.html
[ Dodano: Pon Lis 10, 2014 23:40 ]
"Gumet" S.C. Jacenty Jarzyna Bogdan Kowalski
www.gumet.pl
22 750 87 33
ul. Geodetów 166, Piaseczno
Kozik - Wto Lis 11, 2014 08:34
maniaq napisał/a: | www.gumet.pl |
nie widać na stronie żeby mieli jakieś węże szkoda bo blisko mam, jutro pewnie zadzwonię żeby się upewnić
Do brinpolu mam trochę daleko z buta 10km ale tutaj widać że coś można dostać ciekawe czy maja na miejscu i czy można u nich w detalu kupić
Autem nie wiem czy dojadę bo płyn ucieka na potęgę wąż strzelił mi pod blokiem
maniaq - Sro Lis 12, 2014 00:10
Jutro mam glupi dzien w czwartek rano moglbym z toba podjechac, podzwon najpierw to podpowiedza gdzie i co jutro pod kom, jak nie odbieram oddzwonie.
Kozik - Sro Lis 12, 2014 11:05
maniaq dzisiaj podzwonię i poszukam może uda mi się kupić na miejscu
[ Dodano: Sro Lis 12, 2014 11:05 ]
niestety do wszystkich sklepów i firm do jakich dzwoniłem nie mają ani motoryzacyjnych jak i gumowych, może żaba coś wyduma i z rozbitego ciągnika coś wybierzemy a węże nowe kupię sobie w Sanoku jak pojadę.
Markzo - Sro Lis 12, 2014 16:19
tragedia coś mam w garażu, jak z ursusa nie będzie to Ci wyślę
cinnamongirl - Sro Lis 12, 2014 16:40
nigdzie w piasecznie nie ma takich rzeczy? :O aż mi ciężko uwierzyć... niestety sama nie jestem w stanie pomóc
maniaq - Czw Lis 13, 2014 00:16
Jutro podpytam prezesa, bo on miejscowy i zna wszystkich w okolicy dam znac kolo 10 .
Kozik - Czw Lis 13, 2014 15:15
temat węża wstępnie opanowany, złączka w lerłamerlę wąż od żabola, jeździć będize jeździć ale trzeba to jakoś wymienić na nowe węże ale to już na spokojnie
cinnamongirl - Czw Lis 13, 2014 20:22
widziałam, jak dziś grzebiesz przy aucie i tak się zastanawiałam, czy się udało ale zasięgnęłam języka i mam dwa sklepy potencjalnie posiadające takie rzeczy
http://mapa.targeo.pl/aut...sci-sklep/adres
http://www.tokcar.pl/
Kozik - Czw Lis 13, 2014 21:11
ten tokcar nie ma a do bieńka się przejadę zobaczyć co mają, bo póki co nie znalazłem motoryzacyjnego sklepu dla siebie,
auto już działa zrobiłem rundkę po parkingu
cinnamongirl - Czw Lis 13, 2014 21:16
Podobno jest jeszcze gdzieś w okolicach skrzyżowania Młynarskiej i Warszawskiej, gdzieś w podwórku, ale nie wiem gdzie dokładnie.
|
|