|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [600sdi99rok] sa jakies instrukcje, manual do sciagniecia?
michal001 - Pią Lis 28, 2014 11:18 Temat postu: [600sdi99rok] sa jakies instrukcje, manual do sciagniecia? Przejrzalem forum i strone i nie moge znalezc manuala. Wydawalo mi sie,ze bedzie tu do sciagniecia to czego nie mam, czyli zbior roznych manuali , instrukcji i schematow. Tymczasem nie ma. Czy moze tylko dla zapisanych do klubu dostepne?? A moze tepy jestem jak kowadlo i nie moge znalezc ?
(edytuje):
Udalo mi sie znalezc tutaj na forum manual hondy acord ,ale 93-98 ,a moj to 99, i juz nawet przy reflektorach widze roznice, u mnie sa od tylu reflektora takie duze ,plastykowe,czarne nakretki,w sumie latwy dostep. Wiec podejrzewam,ze wcale nie jest jak to pisza, 99 procent tak samo w roverku i acordzie. Lepiej byloby miec chyba manual roverka. Nie da sie??
slax - Pią Lis 28, 2014 16:58
Możesz się tym manualem kierować jak najbardziej, różnice są tylko w nadwoziu, poszukaj dobrze bo jest jeszcze suplement, dla aut z ostatnich lat produkcji. Prócz tego zostaje Ci jeszcze Rave.
Ale o tym była już mowa 5 milionów razy.
michal001 - Pią Lis 28, 2014 19:48
Ok,ale to slynne,legendarne jak widze "rave" to szukam i znajduje dla wszystkich modeli tylko nie dla 600. Do tego jak czytam w postach to sa jakies neisamowite przeboje ze sciaganiem,zapisywaniem i odczytywaniem tego. No i czy to prawda ,ze to tylko dla klubowiczow?? I czy rave jest tu na forum do sciagneicia?? patrzylem gdzie sie da i zadnego rave do sciagniecia nei widze.
spitz - Pią Lis 28, 2014 20:02
Rave był do ściągnięcia dla wszystkich, ale jak widzę obecnie linki na stronie nie działają.
Suplementów do accorda było co najmniej 3 oprócz tego głównego manuala.
---
2 minuty w google i znalezione
od kolegów z Białorusi
http://rover-club.by/forum/viewtopic.php?t=2220
slax - Pią Lis 28, 2014 21:05
Jeśli u nasz linki nie banglają, to na bank można znaleźć RAVE na chomiku, albo zagranicznych forach, na pewno znajdziesz tam eR600, z uruchomieniem nie ma problemu, nie trzeba nawet montować obrazu, wystarczy rozpakować do katalogu i zwyczajnie uruchomić.
|
|