Zobacz temat - [ 214Si kanciak ]Kontakt do mechanika do rozkodowanego Immo.

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover 200/400 lata 92-95 (kanciak)
oraz Rover 200 coupe/cabrio i Rover 400 tourer - [ 214Si kanciak ]Kontakt do mechanika do rozkodowanego Immo.

Carlitov - Czw Kwi 16, 2015 19:50
Temat postu: [ 214Si kanciak ]Kontakt do mechanika do rozkodowanego Immo.
Witam,

tak jak w temacie, przez moją głupotę i bycie zielonym w tych sprawach (odziedziczyłem dopiero co auto), rozkodowałem Immo w Roverze 214Si. Szukam mechanika, który byłby w stanie wgrać lub zsynchronizować od nowa sterowniki Immo. Bardzo mi na tym zależy, na czasie zresztą też. Chodzi mi o pewnego i dobrego mechanika który to naprawi, ale w rozsądnej cenie (znalazłem jedną firme "zachodnią", która powiedziała, że zrobi to, ale za 2000zł netto to parsknąłem śmiechem, ponieważ mechanik mówił mi ze 2 lata temu robił takie cos w Roverku za 900zł tylko, że tego warsztatu juz nie ma)

Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuje i pozdrawiam!

AndrewS - Pią Kwi 17, 2015 09:45

Pilota masz ?? Sprawny ??
Próbowałeś synchronizować ??
Ale może najpierw przeszukaj troche forum, zanim zaczniesz niepotrzebnie wydawać kasę.

sTERYD - Pią Kwi 17, 2015 10:36

napisz może jeszcze gdzie szukasz.
AndrewS - Pią Kwi 17, 2015 10:43

Zapoznaj sie z tym

https://www.youtube.com/watch?v=r4gBSXO2Vws

sTERYD - Sob Kwi 18, 2015 23:28

muszę sprawdzić ten self test procedure :cool:
Carlitov - Nie Kwi 19, 2015 14:31

Pilot sprawny, nie da sie zsynchronizować ponieważ własnie problem nie leży w kluczyku bądź pilocie, tylko w immo. jest rozkodowane. gdzie to obojętne, ponieważ dojade wszędzie z autem, tylko musze mieć pewność ze ten mechanik mi to zrobi i bedzie wiedzieć co robi.