Zobacz temat - [r420sdi] pilot centralnego zamka

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [r420sdi] pilot centralnego zamka

Pimpa - Nie Cze 07, 2015 23:22
Temat postu: [r420sdi] pilot centralnego zamka
Witam Szanownych Forumowiczów,

Dopadł mnie problem z pilotem centralnego zamka, ten którego używałem na co dzień padł ( z niewiadomych przyczyn wykruszyła się dioda )a zapasowy pomimo iż teoretycznie działa ( dioda miga), za diabła auto nie reaguje na jego działania. Nie jest to typowy pilot LUCASa, tylko jakiś taki srebrny badziew z czterema przyciskami. Próby kodowania pilota zamieszczone na wg instrukcji z portalu spełzły na niczym...

Pytanie: Czy ktokolwiek spotkał się z takowym ustrojstwem w swoim Roverku i czy zna sposób aby skłonić pilota do współpracy.

Pilot z tyłu ma naklejkę z 7 cyfrowym numerem :/

sTERYD - Nie Cze 07, 2015 23:50

Obawiam się, że ktoś Ci zamontował dodatkowy system. Jak możesz to dorzuc zdjęcia pilota i płytki w środku.
Pimpa - Pon Cze 08, 2015 00:18

ok, zdjęcia mam aczkolwiek jak je załadować do posta ? Dawno nie używałem forum, oj daaawno. A to dlatego że maszyna nie sprawiała problemów ;)
sTERYD - Pon Cze 08, 2015 14:18

najlepiej wrzucić zdjęcia na jakiś hosting, a tu dać linki, bo forum załączniki przyjmuje w rozdzielczości max 800x600, ale jak się zmieścisz, to na dole jak klikniesz "podgląd" to w pełnym oknie odpowiedzi masz załączniki i dodane zdjęcia później pojawią się w poście.