|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Prośba dla dobrych dusz
kranik01 - Sro Lip 29, 2015 18:42 Temat postu: Prośba dla dobrych dusz Jeśli uważasz się za dobrą duszę mógłbyś wysłać to zdjęcie do swoich znajomych itp? możesz uratować wiele dusz przed potępieniem, nawet jeśli nie wierzysz w to co jest tutaj napisane.
http://www.fotosik.pl/pok...80181b7a08.html
http://www.fotosik.pl/pok...c88d2b382f.html
slax - Sro Lip 29, 2015 18:55
Ty to na poważnie?
prebenny - Sro Lip 29, 2015 18:59
slax napisał/a: | Ty to na poważnie? |
kranik01 - Sro Lip 29, 2015 19:16
Całkowicie na poważnie. Proszę wszystkich mówcie o tym wkoło nawet jest nie wierzycie w to co jest napisane.
Ciufa - Sro Lip 29, 2015 19:35
widzę że mocarz działa
SyntaX - Sro Lip 29, 2015 20:15
youtube.com/watch?v=3swQjk1VtNQ
kranik01 - Sro Lip 29, 2015 21:41
Nie robię sobie jaj więc proszę sobie ze mnie nie robić jaj. Sprawa jest śmiertelnie poważna.
Markzo - Sro Lip 29, 2015 21:49
? coś wiecej? kogoś z Twoich bliskich to spotkało?
NoPE - Sro Lip 29, 2015 22:25
Ej, Wolnomularstwo to nie Satanizm. 33 stropień wtajemniczenia może o tym świadczyć ale mimo to nie wyznają szatana, halo! Z resztą czego oni nie wyznają...
He, he coś tam jeszcze pamiętam z hysterii.
[ Dodano: Sro Lip 29, 2015 23:25 ]
Ciufa napisał/a: | widzę że mocarz działa |
To się powinno nazywać Grabarz, a nie Mocarz
Zarzuciłem Mocarza, wołaj Grabarza.
kranik01 - Sro Lip 29, 2015 22:51
Mnie chciano w to wciągnąć, 3/4 mojej rodziny w tym siedzi i zdecydowana większość znajomych. Na yt jest sporo materiałów kogo oni na prawdę wyznają. powypisywali sobie, że jakiegoś wielkiego architekta ale to bzdury.
NoPE, prosiłem o potraktowanie sprawy poważnie a Pan mi tu o jakiś narkotykach... nie chce nic sugerować, ale szachownica jest jednym z masońskich symboli.
Sandman - Czw Lip 30, 2015 10:17
Damn... Wolnomularstwo jak najbardziej jest sektą i to pewnie w niektórych formach niebezpieczną - ale nie satanizmem. Zresztą, jedno i drugie nie ma to nic wspólnego z kradzieżą dusz - to chyba tylko zabobony chrześcijańskie jakieś...
kranik01, cos mi się wydaję że Ty sam nie do końca wiesz w czym Twoja rodzina siedzi a może to tylko zaślepione wizjami kościelnymi oczy widzą coś innego
0L0 - Czw Lip 30, 2015 12:04
...a świat ma 6000 lat
Konstytucja gwarantuje każdemu obywatelowi wolność wyznaniową. Jeżeli ktoś chce czcić szatana, latającego potwora spaghetti czy inne mityczne stworzenia to jego sprawa.
NoPE - Czw Lip 30, 2015 14:18
0L0 napisał/a: | Konstytucja gwarantuje każdemu obywatelowi wolność wyznaniową. |
Jihadyści mają inne zdanie (często ukryte pod ubraniem )
kranik01 napisał/a: | NoPE, prosiłem o potraktowanie sprawy poważnie a Pan mi tu o jakiś narkotykach... nie chce nic sugerować, ale szachownica jest jednym z masońskich symboli. |
Przecież odniosłem się do Ciufy, on zaczął, proszę Pana!
Sugerujesz, że każdy kto ma flagi MG na aucie to mason? Hmph... No to tu jest ich sporo...
Tematy religijne i okołoreligijne zawsze wszczynają kłótnie. Każdy uważa inaczej, nawet w obrębie swojej wiary więc jako czystej krwi ateista odcinam się od rozmowy. Róbta co chceta!
bociannielot - Czw Lip 30, 2015 15:58
nikt tu w to nie wierzy, jaszczuroludzie są bardziej przekonywujący wg mnie, to oni żądzą światem tzn oni rządzą masonami, którzy to rządzą światem tylko kto rządzi jaszczuroludźmi o_O
kranik01 - Czw Lip 30, 2015 16:13
bociannielot, teorie o jaszczurach wymyślił david Icke - mason. Każdy kto ruszy głową dowie się komu oni służą, wystarczy popatrzeć na satanistyczne symbole w reklamach, filmach, bajkach itp
0L0, niechaj każdy wierzy w co chce, jego wolna. Ja tylko ostrzegam przed tym, że oni serio chcieli mi ukraść dusze. Jak zapamiętacie jak się obronić to was nie zaatakują.
Ciufa - Czw Lip 30, 2015 20:27
kranik01 napisał/a: | wystarczy popatrzeć na satanistyczne symbole w reklamach, filmach, bajkach itp |
nic, pozostaje se tylko palnąć w łeb żeby nie ukradli mojej duszy
kranik01 - Czw Lip 30, 2015 22:06
wystarczy, że zapamiętasz, żeby nie wychodzić na scenę, nie dać się wprowadzić w trans, ani nie siadać na niczym gdzie może nastąpić nagły spadek.
Balas87 - Sob Sie 01, 2015 23:21
[quote="Sandman"]Damn... Wolnomularstwo jak najbardziej jest sektą i to pewnie w niektórych formach niebezpieczną - ale nie satanizmem. Zresztą, jedno i drugie nie ma to nic wspólnego z kradzieżą dusz - to chyba tylko zabobony chrześcijańskie jakieś...
a sekta czci co boga ?
kranik01 - Pią Sie 07, 2015 16:38
https://www.youtube.com/watch?v=J2yhL7-gTDQ tutaj koeś potwierdza to co mówię. Kto chce to niechaj wierzy kto nie chce no to cóż, żeby nie obudził się z ręka w nocniku kiedyś. M-soni są najbardziej zbrodniczą organizacją jaka kiedykolwiek chodziła po ziemi, zatruwają żywność, wodę, gleby powietrze, wywołują wojny, rewolucje, są odpowiedzialni za rozbiory Polski i ówczesny rozbiór także... Chcą zmniejszyć ludność na ziemi do 500 mln żeby mieć absolutną władze. Ogólnie dużo można pisać o ich zbrodniach. Kradzież ludzkich dusz jest największą z ich zbrodni.
bociannielot - Sob Sie 08, 2015 08:29
kranik01, nie obraź się ale skończ spamować tą swoją sektą, ok
kranik01 - Nie Sie 09, 2015 20:33
przecież nie spamuje tylko ostrzegam, kto co zrobi z tą informacja to jego sprawa.
paolinio - Nie Sie 09, 2015 20:44
Zbłądziłem na forum, wracam an główną,
Sandman - Sro Sie 19, 2015 18:52
[quote="Balas87"] Sandman napisał/a: | Damn... Wolnomularstwo jak najbardziej jest sektą i to pewnie w niektórych formach niebezpieczną - ale nie satanizmem. Zresztą, jedno i drugie nie ma to nic wspólnego z kradzieżą dusz - to chyba tylko zabobony chrześcijańskie jakieś...
a sekta czci co boga ? |
Kolego Balas87, odwołam się do definicji dla Ciebie:
Sekta (od łac. secta – kierunek, droga, postępowanie, zasady, stronnictwo, nauka, od sequi – iść za kimś, postępować, towarzyszyć lub łac. seco, secare – odcinać, odrąbywać, odcinać się od czegoś) – pierwotnie grupa społeczna powstała na skutek rozłamu (schizmy) wśród wyznawców jakiejś ideologii lub grupa kultowa powołana po doświadczeniu religijnym jej założyciela[1]. Jeden z trzech typów organizacji religijnej (obok kościoła i denominacji religijnej)[2]. Współcześnie termin sekta ma pejoratywne konotacje w języku potocznym.
Więc może i czcić boga, w końcu trochę ich jest (bogów). A Ty zapewne odnosisz się do ostatniego zdania - czyli kojarzenia przez lud słowa sekta z szatanem
SyntaX - Sro Sie 19, 2015 19:57
Dajcie sobie na luz bo człowiek nie może w spokoju pentagramu namalować jak czyta te bzdury
bociannielot - Czw Sie 20, 2015 08:11
SyntaX, ile razy mam Ci powtarzać że Gwiazda Dawida to nie Pentagram .
Sandman - Pią Sie 21, 2015 15:57
SyntaX, pokój Twojemu Pentagramowi
Hail Satan!
|
|