|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Nasze auta - Rover 216 Cabrio
mr_iwo - Nie Sie 07, 2016 14:32 Temat postu: Rover 216 Cabrio Po wielu, BARDZO WIELU przejściach związanych z kupnem tego pojazdu, w końcu jest
Nie zagłębiając się w tą dosyć nerwową historię chciałbym się pochwalić bo uważam,że jest czym
Rover 216 Cabrio
- 1.6 122KM
- 1994
- Piękny
Auto w stanie niewiarygodnie dobrym, sam tak dbam o samochody ale rzadko udaje się coś takiego kupić, dlatego tym bardziej się cieszę
Przebieg bez znaczenia bo wszystko w tym aucie wygląda na niemal nowe, nawet fotel kierowcy - na zegarach chyba coś ok 185kkm i niech tak będzie
Dach w stanie dobrym, nie cieknie ale kilka przetarć się znajdzie. Póki co zostaje, dopiero jak pęknie to będę myślał nad nowym. Najważniejsze, że elektryka działa
Na dzień dobry dostanie komplet nowych amortyzatorów bo obecne mogą robić za bujak dla dziecka Lubi też od czasu do czasu zaświecić kontrolkę od ABSu więc i to idze do sprawdzenia.
Kupiony na nowych oponach zimowych więc czym prędzej kupiłem koła letnie - AEZ Valencia 16" + Uniroyal Rainsport 2 205/45 - założę w tym tygodniu to będą nowe zdjęcia.
A póki co voila
Gekus - Nie Sie 07, 2016 16:12
No proszę jest i autko z sąsiedztwa
Śliczny jest!
Pawkaz - Nie Sie 07, 2016 19:03
Dbaj o niego, bo kanciaki to już rzadkość na naszych drogach
Vigoslaw - Pon Sie 08, 2016 07:38
Gratuluje i do zobaczenia na Zlotach, bo na drogach za daleko
Pozdrawiam,
Vig
prebenny - Pon Sie 08, 2016 08:03
Fajny
mr_iwo - Pon Sie 08, 2016 18:14
Gekus napisał/a: | No proszę jest i autko z sąsiedztwa |
Było w Krk na blachach RMI i w Krk zostaje - już przerejestrowane na jedyne słuszne numery - zaczynające się od KR
Gekus, powiedz mi jak Ci się jeździ na tych Jamexach? Ponieważ i tak będzie komplet nowych amortyzatorów (KYB Excel-G) to zastanawiałem się czy by go od razu nie obniżyć bo wygląda nieco śmiesznie. Dodam, że tym autem jeździ w dużej mierze moja dziewczyna, a ona potrzebuje poruszać się po mieście i czasem gdzieś zaparkować - jakiś nieduży krawężnik czasem trzeba zaatakować. Jeździ się w miarę normalnie czy jednak jest już twardo i niezbyt przyjemnie? (ja mam swoją zabawkę posadzoną na KONI Sport i jedno betonowo twarde wystarczy ) To ma pozostać możliwie normalne ale fajnie by było jakby wyglądało nieco lepiej.
Pawkaz napisał/a: | Dbaj o niego, bo kanciaki to już rzadkość na naszych drogach |
Spokojnie, nigdzie nie będzie mu lepiej jak u mnie Już pierwsze lutowanie połamanych kabli w przelotce tylnej klapy mam za sobą, choć światła w bagażniku nie udało sie jeszcze odzyskać - masę przywróciłem ale na "plusie" mam od 2,7 do 10V Chciałem też ustawić przednie światła to sie okazało, że prawy jest podniesiony maksymalnie (regulacja elektryczna nie działa), a lewy jest połamany i nie da sie go w ogóle ruszyć (tu również elektryka nie działa). Nie ma też masy przy oświetleniu wewnętrznym - po otwarciu drzwi żarówka wewnątrz ledwo sie żarzy i jednocześnie gaśnie całkiem zegarek Zegarek zresztą resetuje sie sam od czasu do czasu. Wczoraj też zaczęła niewiarygodnie tłuc sie prawa szyba w drzwiach - minimalnie jej opuszczenie usuwa ten dźwięk... No cóż, urok starego samochodu Mam jeszcze sporo urlopu na ten rok wiec będę walczył z tymi małymi ale drażniącymi usterkami
flapjck1 - Pon Sie 08, 2016 19:31
usztywnianie zawiasu w kabrio skutkuje tym ze wszystko zaczyna trzeszczec, aczkolwiek wyglada rzeczywiscie duzo lepiej
co do kol: imho nie wieksze niz 15' i gumka 195/50 wyglada to bardzo dobrze, wzglednie dobrze sie prowadzi aczkolwiek trzeba sprawdzac czy nie bedzie darlo o nadkola
Gekus - Pon Sie 08, 2016 21:03
Hmm powiedziałbym, że komfort jest porównywalny do serii, z tym że przy większych "przeszkodach' amor po prostu dobija do końca, co już nie jest specjalnie przyjemne. Z krawężnikami problemu nie ma, wiadomo unikam jakichś kosmicznych, z resztą w ogóle je unikam bo nie lubię
Weź tylko poprawkę na jedną rzecz - cabrio ma dużo masywniejsze progi od reszty kantów. Na pusto raczej problemu jeszcze nie będzie z hopkami lub będzie bardzo blisko, za to jak Ci siądzie ktoś z tyłu to już będziesz tarł pewnie na każdej Stuknięcie czy przedarcie środkowym tłumikiem to będzie norma (chyba że z hondą pod maską jest jakoś inaczej)
Spoko rozwiązaniem byłoby kupić jamexy na przód, a na tył wrzucić coś od hondolota -30, czy -40 też, bo jamexy z tyłu siadają sporo niżej (u mnie 55-60mm od serii)
Ogólnie był taki okres w użytkowaniu mojego już na jamexach, że śmigałem dzień w dzień w przeróżne zakątki Krakowa i generalnie problemu z poruszaniem się nie było
mr_iwo - Pon Sie 08, 2016 22:24
Gekus, super, dziękuję To chciałem usłyszeć. Jamexy zakupione
Gekus - Wto Sie 09, 2016 10:30
No to czekam na nowe fotki po wrzuceniu ich
toksyn - Wto Sie 09, 2016 10:59
Bardzo ładne autko, mam nadzieje, że te Jamexy sprawdzą się u Ciebie lepiej niż u mnie w 214 bo to był dramat, na początku było fajnie.. później amorki trafił szlak. Miało być -40 a było około -60mm i to chyba zbyt wiele jak na seryjny amortyzator.. Mimo wszystko powodzenia i dbaj o niego bo na zdjęciach się prezentuje naprawdę bardzo ładnie
mr_iwo - Wto Sie 09, 2016 11:27
toksyn, to auto nie będzie jakoś wybitnie dużo jeździć, a do tego nowe amortyzatory zakładam jednocześnie ze sprężynami więc powinno być ok
Wojtek88 - Pią Sie 12, 2016 14:53
U mnie na H&R'ach siedzi staruszek i jest w miarę równo, może amortyzatory są już zmęczone? ^^
mr_iwo - Pon Sie 22, 2016 21:39
Zawieszenie czeka na montaż No i są krakowskie blachy
Felgi i opony jeszcze nie złożone ale już niebawem będzie komplet na aucie więc będę się chwalił
[ Dodano: Pon Sie 22, 2016 22:37 ]
Kto mi wytłumaczy dlaczego to forum jest tak durne, że na siłę skleja 2 posty w jeden i wrzuca najnowszy załącznik na samą górę rozwalając przy tym absolutnie wszystko?! Dramat...
[ Dodano: Pon Sie 22, 2016 22:39 ]
...
prebenny - Pon Sie 22, 2016 22:41
Po to żeby nie robić spamu 30 postów jednej osoby pod sobą i akurat jest to całkiem sensowne rozwiązanie
bociannielot - Wto Sie 23, 2016 11:25
mr_iwo, jamexy nawet przy malej ilosci km w aucie to zuo
sknerko - Wto Sie 23, 2016 11:37
bociannielot myślę że jesteś uprzedzony
mr_iwo - Wto Sie 23, 2016 12:13
prebenny, na kilku forach jestem i to jako jedyne jest tak nieprzyjazne użytkownikowi. To samo przy wrzucaniu załączników - nie da się zmienić kolejności, trzeba dodawać od końca, żeby się ułożyły tak jak się chce... całkiem bez sensu.
Co do Jamexów to zobaczymy - wczoraj były pierwsze kilometry i jak na razie jest dobrze
bociannielot - Wto Sie 23, 2016 13:42
mr_iwo, zawsze mozesz w przypadku sklejania kilku postów, poprosic kogos o up'a w temacie, czesto tak sobie pomagamy, wystarczy wejsc na SSB i poprosic wtedy sie przynajmniej nie sklejają w jeden
[ Dodano: Wto Sie 23, 2016 14:42 ]
sknerko, trochę może tak ale z jakiegoś powodu wszyscy po nich cisną, jak ktoś chce obniżać to niech robi to porządnie moim zdaniem a nie tylko żeby wyglądało
toksyn - Wto Sie 23, 2016 15:09
trzeba było uciąć po dwa zwoje i taki sam efekt jak na jamexach, miałem - odradzałem obyś miał inna opinie
Gekus - Wto Sie 23, 2016 20:44
Mimo że felgi jako takie mi się nie podobają, to auto jako całość baaardzo wyładniało
Trzeba się zgadać na jakieś fotki kanciakowców
Co do jamexów, no cóż są baaardzo miękkie, trochę jakby seryjną sprężynę po prostu zgnieść żeby auto niżej siadło. Auto się strasznie wychyla w zakrętach, na tyle że przy ciasnych łukach przednie wewnętrzne koło traci niemal kontakt z podłożem.. ale jeździć się da
mr_iwo - Czw Sie 25, 2016 12:01
Gekus napisał/a: | Auto się strasznie wychyla w zakrętach, na tyle że przy ciasnych łukach przednie wewnętrzne koło traci niemal kontakt z podłożem.. ale jeździć się da |
Cabrio jest tak miękkie, że ono samo z siebie się skręca w śrubę na każdej nierówności także co bym nie zrobił z zawieszeniem to cudów nie będzie. Poza tym wg mnie jest wystarczająco twardo i polatałem już nieco szybciej po ostrzejszych zakrętach i jak dla mnie jest bardzo dobrze Problem mam tylko z wjazdem do garażu - próg stał się nie do przejechania i podkładam deski W przyszłym tygodniu przebudowuję podjazd
[ Dodano: Czw Sie 25, 2016 13:01 ]
Wciąż brudny ale bez dachu
Gekus - Pią Sie 26, 2016 14:53
Ciekawe jak Ci się ułożą te sprężyny, przód masz niżej niż ja (albo całe koła większe?), tył za to wyżej
Parę dni temu mój tata widział najprawdopodobniej twoje cabrio na Podwawelskim
mr_iwo - Pią Sie 26, 2016 18:38
Gekus, może dlatego że tu mieszkam Także pewnie zobaczy jeszcze nie raz
Siedzi w miarę równo, nie ma takiej różnicy jak u Ciebie ale i tak tył jest nieco niżej. Koła ledwo się mieszczą bo ET38 i 7" szerokości, opony 205/45R16. Myślałem, że będzie bardziej schowane, a przód wręcz wystaje...
Właśnie przyszły chlapacze żeby choć trochę drzwi osłonić bo nie będzie się dało nawet za klamkę chwycić po jeździe w deszczu
Przyszły też 2 końcówki wydechu żeby zasłonić te śmieszne rurki
Gekus - Pią Sie 26, 2016 22:33
U mnie 15x7 ET33 195/50 i 205/50, więc masz deczko większe koła w średnicy, pewnie stąd ta optyczna różnica z przodu. Tył się mija z błotnikiem na milimetry, przód wystaje ale amor się zamyka zaraz przed uderzeniem koła w nadkole więc ok
mr_iwo - Sro Sie 31, 2016 18:50
W weekend zrobiliśmy sobie małą wycieczkę i narzekać nie mogę - trzyma się bardzo dobrze, jest dosyć twardy ale do przeżycia
A w ogóle to zapomniałem wspomnieć co przy okazji zawieszenia było robione
- wymiana prawego zewnętrznego przegubu,
- wymiana prawego przedniego łożyska,
- wymiana lewego dolnego przedniego wahacza,
- wymiana klocków hamulcowych przednich,
- wymiana płynu hamulcowego,
- wymiana kopułki i palca,
- ustawienie zbieżności.
Do tego felgi, opony i wartość samochodu została podwojona
[ Dodano: Sro Sie 31, 2016 19:50 ]
No i jeszcze pozbyłem się tych śmiesznych rurek pod zderzakiem
Tłumik wyprostowany, podniesiony ile się tylko dało (choć wg mnie wciąż za nisko wisi...), i zamontowane nakładki z nierdzewki
longer86 - Sro Sie 31, 2016 18:55
Końcówki fajne delikatne, ale japa w zderzaku spora, no i faktycznie mogly by iść wyżej
mr_iwo - Sro Sie 31, 2016 21:05
Niestety jest podciągnięty maksymalnie - nie jest to oryginalny tłumik więc hak pasuje tak jak widać. Dobrze, że udało się uzyskać poziom bo z tym walczyłem ze 2h
pelson91 - Czw Wrz 01, 2016 09:25
prace idą w dobrym kierunku
Gekus - Czw Wrz 01, 2016 16:39
Dopiero z nowymi końcówkami widać, jak strasznie nisko był ten wydech - tez mnie to drażniło gdy miałem na niego przyjemność patrzeć w moich okolicach
Może zleć komuś skrócenie haków o te kilka cm?
AndrewS - Czw Wrz 01, 2016 18:35
Gekus napisał/a: | Może zleć komuś skrócenie haków o te kilka cm? |
o to to
albo..........
zwiększyć średnicę końcówek
mr_iwo - Nie Paź 02, 2016 22:03
AndrewS napisał/a: | Gekus napisał/a: | Może zleć komuś skrócenie haków o te kilka cm? |
o to to
albo..........
zwiększyć średnicę końcówek |
Na razie tak zostaje bo mam mnóstwo innych rzeczy na głowie - już mi tak bardzo nie przeszkadza więc śpię w miarę spokojnie Końcówki to 2x60mm i wydaje mi się, że wystarczy bo to ma tylko fajnie wyglądać, a nie udawać rakietę To tylko 122KM, choć bardzo żwawe i niejeden się już zdziwił ale wciąż uważam, że przesada w każdą stronę nie jest wskazana.
Dzisiaj popołudniu powinienem móc pokazać kilka fajnych zdjęć - zaraz się zabieram za poważne sprzątanie, polerowanie i wosk
[ Dodano: Nie Paź 02, 2016 23:03 ]
Wiem, że mikrofalówką robione ale zawsze coś
sknerko - Nie Paź 02, 2016 22:06
auto piękne, towarzystwo kijowe
longer86 - Nie Paź 02, 2016 23:39
sknerko, otóż to... Ten pastuch z drugiego planu psuje efekt
bociannielot - Pon Paź 03, 2016 10:52
longer86, ale to golfo bora jest, taki mniejszy prawie pastuch xD
longer86 - Pon Paź 03, 2016 11:14
Pastuch w tym wypadku nie odnosi sie do modelu
To miało bardziej obraźliwy przekaz pogardy dla marki vw A.G
MotoKuba - Pon Paź 03, 2016 20:16
Jaki rozmiar felg masz? Ślicznie się prezentuje
mr_iwo - Wto Paź 11, 2016 19:40
sknerko napisał/a: | auto piękne, towarzystwo kijowe |
Też nie toleruję wieśwagena
MotoKuba napisał/a: | Jaki rozmiar felg masz? Ślicznie się prezentuje |
7x16", opony 205/45.
Dziękuję
Dach przed zimą został wyczyszczony i zaimpregnowany dwukrotnie - produkty Sonaxa. Jak tylko będzie okazja to zrobię zdjęcia jak impregnat się sprawuje
[ Dodano: Czw Paź 06, 2016 13:04 ]
Oto efekty po pierwszych kilku km przejechanych w deszczu
[ Dodano: Wto Paź 11, 2016 20:39 ]
Polerka + twardy wosk
longer86 - Wto Paź 11, 2016 21:48
No git efekt
Gekus - Wto Paź 11, 2016 21:57
Jej... mój to jest trup przy tym
Swoją drogą, co ten tyłek tak wysoko stoi, a przód nisko? Jamexy mają odwrotnie
mr_iwo - Sro Paź 12, 2016 09:42
Gekus napisał/a: | Swoją drogą, co ten tyłek tak wysoko stoi, a przód nisko? Jamexy mają odwrotnie |
A jak myślisz?
Jamexów z tyłu już nie ma - nie sprawdziły się w cabrio w ogóle - powdójnie zaginany próg uderzał o niemal wszystkie progi zwalniające, a przy 4 osobach w aucie nie dało się w ogóle jeździć. Jak stał pusty to prześwitu pod progami było 9cm, 2 osoby wsiadły i zaczynałem każdy wyjazd od planowania trasy bez leżących policjantów...
Przód będę zmianiał w przyszłym roku bo teraz pogoda już nie bardzo pozwala.
I tym sposobem Jamexy będą na sprzedaż
bociannielot - Sro Paź 12, 2016 10:57
kolejny zadowolony użytkownik Jamex-ów
Gekus - Sro Paź 12, 2016 20:26
Czyli tak jak mówiłem - w cabrio z racji dużo masywniejszych progów będzie (był) problem.. w normalnym kancie jeszcze da się żyć, choć nie powiem unikam jazdy z dociążonym tyłem
Żadna nowość, że jamexy są w sumie do doopy, ale jako bardzo budżetowe rozwiązanie... "ujdzie". Sam jak tylko wreszcie ogarnę jakiś sensowny zapas pieniążków to będę wrzucał całą kolumnę inną, żeby amor pracował w odpowiednim zakresie i nie uginał się tak mocno przy obciążeniu
mr_iwo - Wto Paź 18, 2016 19:26
Dzisiaj zrobiłem na szybko test kosmetyków do czyszczenia skóry i wygląda to dosyć obiecująco. Kilka godzin pracy przede mną ale będzie pięknie
MD - Wto Paź 18, 2016 19:36
mr_iwo, z doświadczenia z czyszczenia własnej skóry.
Jeżeli nie masz parownicy, najlepiej, abyś nie robił tego w zimnie. Chodzi o rozszerzanie por w skórze.
Niewielką ilość środka nakładaj na mały element i wcieraj właśnie taką szczotką lub krótkim, sztywnym pędzlem. Tak, jakbyś środek chciał wcisnąć w pory. Kółeczkami, aby to rozcierać.
Ścieraj pozostałość jak najszybciej mikrofibrą i powtarzaj, dopóki nie będziesz ścierać czystego środka na danym elemencie (lepiej nakładać go mniej, a w kilku cyklach).
Nie wiem czego używasz, ale dobrze by było mieć kosmetyki dwu etapowe, do czyszczenia oraz konserwacji skóry. Grunt jednak, by się po prostu przyłożyć, także w zakamarkach. Skóra czysta powinna być przynajmniej lekko matowa, błyszczy się niepożądany tłuszcz.
mr_iwo - Sro Paź 19, 2016 12:09
MD napisał/a: | Nie wiem czego używasz, ale dobrze by było mieć kosmetyki dwu etapowe, do czyszczenia oraz konserwacji skóry. |
Używam dokładnie tego: http://sklep.colourlock.p...CFWvicgodJ30FZA
Także jest to dwuetapowe. Robię tak jak napisałeś - w instrukcji do tego preparatu napisali to samo
Fakt, że pierwszy raz czyszczę jasną skórę ale nie jest to moje pierwsze tego typu doświadczenie także spokojnie - będzie bardzo dokładnie, jak wszystko co robię przy aucie
Gekus - Sro Paź 19, 2016 12:13
Czekam na efekt końcowy Uwielbiam patrzeć na idealną jasną skórę, a jeszcze jak to jest w kanciaczku..
MD - Sro Paź 19, 2016 12:46
mr_iwo, bylebyś nie dopuścił do zaschnięcia środka czyszczącego na skórze - bo to robota na darmo i nic nie da, szkoda specyfiku. Pamiętaj, małymi etapami, starannie i wycieraj za każdym razem. Najwyżej zmieniaj mikrofibrę, poprzednią przepierz wodą z mydłem.
Ogólnie taki pierwszy bród można usuwać wodą z odrobiną mydła, ale zakładam, że nie masz aż tak upapranej tapicerki.
Powodzenia. Oby Cię rączka za bardzo nie bolała.
mr_iwo - Pon Paź 24, 2016 21:19
Przednie fotele gotowe
Markzo - Wto Paź 25, 2016 07:29
Ślicznie kiere obszyj w kolor
prebenny - Wto Paź 25, 2016 08:27
Aż zazdroszczę
Gekus - Wto Paź 25, 2016 10:25
Piękności
longer86 - Wto Paź 25, 2016 10:56
deskę musisz przemalować bo za ciemna do foteli
mr_iwo - Wto Paź 25, 2016 18:00
Markzo napisał/a: | Ślicznie kiere obszyj w kolor |
Dziękuję
Kierownica ma oryginalną skórę w pięknym stanie więc nie ruszam. Poza tym nie uznaję jasnych kierownic - za bardzo się to brudzi i szybko wygląda niefajnie.
longer86 napisał/a: | deskę musisz przemalować bo za ciemna do foteli |
Przede wszystkim umyć bo jest dramat Płatami (jak folia) brud miejscami odpada więc porządne szorowanie się zbliża. Przez te 22 lata wszyscy tylko nakładali plaka i inne świństwa to są efekty A że plastik ściemniał przez ten czas to inna sprawa, już nigdy nie będzie w kolorze foteli ale malować nie zamierzam. Ten samochód chcę utrzymać możliwie blisko oryginału i możliwie dobrym stanie
slax - Wto Paź 25, 2016 22:32
Da sie tym autem smigać zimą? Mam takie cabrio na oku
tomii620si - Wto Paź 25, 2016 22:53
mr_iwo napisał/a: | Przede wszystkim umyć bo jest dramat Płatami (jak folia) brud miejscami odpada więc porządne szorowanie się zbliża. Przez te 22 lata wszyscy tylko nakładali plaka i inne świństwa to są efekty A że plastik ściemniał przez ten czas to inna sprawa, już nigdy nie będzie w kolorze foteli ale malować nie zamierzam. Ten samochód chcę utrzymać możliwie blisko oryginału i możliwie dobrym stanie |
Tu raczej chemia do detalingu Uwierz, że potrafi zdziałać cuda bez szorowania
prebenny - Sro Paź 26, 2016 10:05
Shiny Garage Red Devil - koncentrat 1 litr kosztuje 30-35 zł więc tragedii nie ma. Trzeba tylko uważać żeby z proporcjani nie przesadzić, bo to dość mocny środek.
mr_iwo - Sro Paź 26, 2016 10:46
slax napisał/a: | Da sie tym autem smigać zimą? Mam takie cabrio na oku |
Podobno tak, choć sam jeszcze tego nie wiem bo mam go od niedawna
Ale dzięki temu, że w zimie jeździł tylko w zeszłym roku to nie ma prawie w ogóle rdzy.
tomii620si napisał/a: | Tu raczej chemia do detalingu Uwierz, że potrafi zdziałać cuda bez szorowania |
Jeżeli chcesz mi coś polecić to to jest właściwy moment, bo właśnie szukam
prebenny napisał/a: | Shiny Garage Red Devil - koncentrat 1 litr kosztuje 30-35 zł więc tragedii nie ma. |
Super, dziękuję - poczytam o nim
prebenny - Sro Paź 26, 2016 11:05
U mnie co prawda problem był z tapicerką ale z syfem i smarem dał radę - https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?p=925420#925420
mr_iwo - Czw Gru 01, 2016 19:13
slax napisał/a: | Da sie tym autem smigać zimą? Mam takie cabrio na oku |
Już mogę się wypowiedzieć - bez problemu
Właśnie zawiózł nas na narty i dzielnie sobie radzi - tak, bagaże + deska + narty bez problemu się zmieściły do środka
Ogrzewanie spokojnie daje radę więc nie ma żadnej różnicy czy metalowy czy szmaciany dach.
Góry przywitały nas deszczem ale od 2 dni mamy tak jak na tych "bielszych" zdjęciach
Gekus - Pią Gru 02, 2016 10:40
Jak ja kocham zimowe fotki ostatnia wymiata
slax - Pią Gru 02, 2016 13:50
Ja tez juz zanabyłem cabrio, śmiga dzielnie
bociannielot - Pią Gru 02, 2016 14:13
slax, byś mu swap na 2.0t zrobił
slax - Pią Gru 02, 2016 14:57
bociannielot, juz mnie namawiali
longer86 - Pią Gru 02, 2016 15:04
bociannielot, nie naciskaj, slax wie co dobre dla jego auto
mr_iwo - Sob Mar 11, 2017 21:09
Wiosna! Choć koła jeszcze zimowe to auto dopieszczone po zimie
AndrewS - Sob Mar 11, 2017 22:03
fju fju fotki rzekłbym kalendarzowe
longer86 - Sob Mar 11, 2017 22:31
Zazdroszczę kanciatego
mr_iwo - Nie Mar 12, 2017 18:27
Fajnie, że się podoba
Jak będzie na letnich kołach to powtórzę zdjęcia jakimś lepszym sprzętem
Gekus - Nie Mar 12, 2017 21:30
Zazdroszczę Ci go w opór
MotoKuba - Nie Mar 12, 2017 23:47
Zazdroszcze wnętrza Miałem do wzięcia identycznego za 1500zł z uwalonym silnikiem i ja głupi nie wziąłem, teraz żałuje
WiktorCoupe - Pon Mar 13, 2017 14:48 Temat postu: spotkanie Może spotkanie
mr_iwo - Sro Mar 15, 2017 13:55 Temat postu: Re: spotkanie
WiktorCoupe napisał/a: | Może spotkanie |
Nie ma problemu, pogoda co prawda trochę w kratkę ale idzie ku lepszemu
Gekus - Sro Mar 15, 2017 22:03
Też chętnie jak coś O ile nie będę w pracy
WiktorCoupe - Czw Mar 16, 2017 11:20 Temat postu: spotkanie Niedziela 19.03 Skała parking liceum,zrobimy foto do kalendarza,może będą cztery coupety,to propozycja,kontakt 693663056
Gekus - Czw Mar 16, 2017 11:38
Postaram się o wolne
snejki81 - Czw Mar 30, 2017 23:10
Jakbym widział swój nowy nabytek tylko że twoje wnętrze to p oprostu bajka a moję koszmar ale może kiedyś...
mr_iwo - Nie Kwi 02, 2017 22:02
Spotkanie zaowocowało paroma zdjęciami (autor niektórych zdjęć to OLO)
bociannielot - Pon Kwi 03, 2017 08:11
Bardzo miło mi się ogląda takie piękne zdjęcia
kongo - Pon Lut 18, 2019 22:00
fajne felgi ja jestem posiadaczem od 4 lat cabrio obecnie jest w fazie gruntownego remontu :)kiedyś się nim pochwale
mr_iwo - Czw Cze 20, 2019 20:55
Przebudzenie po zimowym śnie Wiem, że trochę późno, ale lepiej późno niż wcale
Zapiekły się kompletnie tylne hamulce i dlatego tyle trwała reanimacja - aktualnie wszystko pięknie chodzi
Ponadto odświeżona i zakonserwowana tapicerka (Colourlock), nadwozie wyglinkowane, wypolerowane i czeka na ceramikę
|
|