|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Spoty lokalne - Warszawa, CH Bemowo 27.01.2008 , g. 20
maniaq - Czw Sty 24, 2008 23:26 Temat postu: Warszawa, CH Bemowo 27.01.2008 , g. 20 zakladam temat i zapowiadam sie ze bede
maciekwawa - Pią Sty 25, 2008 00:42
I ja będę
MaReK - Pią Sty 25, 2008 01:34
Ja będę ale ok. 20:30 - 45.
Niestety odpadne jesli sie wybierzecie do tego pubu
Poczekam na Was na parkingu
Kruchy - Pią Sty 25, 2008 02:05
Mozna usiasc w innej knajpce, np "Sofa", jest bardziej przestronna
MaReK - Pią Sty 25, 2008 02:21
Jako osoba niepalaca nie chce pozniej zionac dymem
Poczekam dworzu - cieplo ma byc
Kruchy - Pią Sty 25, 2008 02:31
Jak bedzie cieplo to chyba nikomu nie bedzie sie chcialo siedziec w knajpie Przy R zawsze razniej
maciej - Pią Sty 25, 2008 09:52
Ja będę.
Tempest - Pią Sty 25, 2008 10:29
to i może ja nieśmiało zapowiem, że będę
argail - Pią Sty 25, 2008 10:36
A będzie może ktoś z jakimś sprzętem do testowania Roverka ? Może i ja bym wybrał się we wstrząsającą podróż - 100km E7 .... koszmar
maciej - Pią Sty 25, 2008 11:03
No to musisz patrzyć, czy Mariusz 418 się zamelduje.
maniaq - Pią Sty 25, 2008 13:01
Tempest napisał/a: | to i może ja nieśmiało zapowiem, że będę |
wal smialo, porownamy zr- kontra golf
MaReK - Pią Sty 25, 2008 13:04
Mariusz418 mi obiecal czujniki sprawdzic
Wiec moze bedzie mial kompa.
kruszon - Pią Sty 25, 2008 14:21
Ja też się w końcu postaram pojawić
Pozdrawiam
gnusman - Pią Sty 25, 2008 15:20
a ja zobacze jak mi czas pozwoli może podiade ale później
Armandoo - Pią Sty 25, 2008 16:16
Ja też postaram się przyjechać choć na tą chwilę obiecać na 100% nie mogę
Tempest - Pią Sty 25, 2008 17:23
maniaq napisał/a: | Tempest napisał/a: | to i może ja nieśmiało zapowiem, że będę |
wal smialo, porownamy zr- kontra golf |
nie strasz, bo się okaże, że mając mniej mocy objedziesz mnie wagą (bo chyba V jest cięższa od ZR-ki)
Michaelp - Pią Sty 25, 2008 20:18
Hmm, to może i ja się zjawie
Tak, pojawię sie
kruszon - Pią Sty 25, 2008 22:10
MaRek bier kamierku! Bedziem krecic
Poważnie! Znowu zapowiada się duzy spocik co miłe. Ja aparat już mam gotowy. Niech ktoś weźmie statyw. OK?
Pozdrawiam
MaReK - Sob Sty 26, 2008 00:33
Wszystko bedzie, ale w ta niedziele bede po 20 Jak pisalem miedzy w pol do a za pietnascie
Licze na przybycie wszystkich MGkow z kazdej serii ZR, ZS, ZT
Miejscowke na zdjecia i ew. filmy juz mamy
PS.
Armandoo - nie ma "moze". Musisz byc i koniec Wydechu nie ma sie co wstydzic. Moze sie okazac, ze bedzie najladniejszy ze wszystkich
Pozdrawiam
llygas - Sob Sty 26, 2008 10:34
Ja w tym tygodniu chyba nie dam rady.
argail - Sob Sty 26, 2008 11:29
Podajcie mi proszę dokładną lokalizację - będę może w tych godzinach w Grójcu - to przeskoczę to 40Km
Armandoo - Sob Sty 26, 2008 13:35
Z dziurawym tłumikiem ale też sie pojawię
Będę tylko tak około 20.30 , prosiłbym również o podane jakiś dokładniejszych informacji na temat miejsca.
Filmy, zdjęcia ... fajne chyba te zloty
maciekwawa - Sob Sty 26, 2008 16:11
A ja pojawie się jak dam rade to juz z nowymi lampkami soczewkowymi:) i lusterkami od r25:P
MaReK - Sob Sty 26, 2008 16:20
To dobrze. Na pewno dobrze sie bedzie fotografowala takiego szerszenia
Te dokladniejsze namiary byly juz podawane przez macieja w poprzednich postach.
Jak chcecie moge jeszcze raz odczytac z GPS'a wspolrzedne
maciej - Sob Sty 26, 2008 16:46
Dokładne namiary łącznie z GPS tutaj: http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=21512
MaReK - Sob Sty 26, 2008 16:51
Oto to tato ....
[ Dodano: Sob Sty 26, 2008 22:59 ]
Przy takiej pogodzie jak dzisiaj jest to nie wiem co bedzie. Chyba od razu trzeba jechac na parking wielopoziomowy
Michaelp - Nie Sty 27, 2008 10:37
E tam, jest piękna pogoda, słońce świeci, nie wieje, nie pada,
no wymarzona pogoda na spot.
Mam tylko nadzieje, że taki stan utrzyma sie do wieczora
Pewnie już wszyscy wiedzą, gdzie jest Centrum Handlowe Bemowo,
ale gdyby jednak ktoś nie wiedział, to może ten kawałek mapki ułatwi dojazd.
maciej: przepraszam, usunąłem załącznika, ale niżej dałem link do Google Maps
MaReK - Nie Sty 27, 2008 12:00
O brawo Michaelp.
Moglbys jeszcze zaznaczyc kropka albo strzalka w ktorym dokladnie miejscu, bo niektorych zmylic moze careffour i pojada na wielopoziomowke
Ferrus - Nie Sty 27, 2008 13:13
To może i ja się również nieśmiało zapowiem; bo może pierwszy raz pojawiłbym się, by pooglądać inne Rover'ki/MG'ki
MaReK - Nie Sty 27, 2008 13:17
No zesz kuzwa Obrodzi nam chyba ten spot, jesli wszyscy z zapowiadanych przyajda.
Goraco namowilem Violle zeby prosto z zakupow swoja wsciekla BSE wpadla do nas i porobila jakies fajne zdjecia... Co by nie mowic, jej kadry sa duzo duzo lepsze niz moje.
Ferrus, to najwczesniej 20:00
Ja powtarzam po raz nety Bede meidzy 20:30 a 20:45
Pozdrawiam,
Armandoo - Nie Sty 27, 2008 13:23
Wpadaj ferrus , ja też będę po raz pierwszy. Razem zawsze raźniej
maciej - Nie Sty 27, 2008 13:32
E... Nie chce się czepiać, ale już kiedyś Klub miał problem z prawami do mapki, więc usuwam.
Ale w zamian daję coś lepszego: mapa w Google Maps - jest i mapa z naszym parkingiem i zdjęcie satelitarne.
maciekwawa - Nie Sty 27, 2008 13:32
Ja będe na 100% roverkiem moim(mam lampy te soczewki ale niestety w bagazniku) bo mechanik dzis nie miał czasu, jtro bedzie montowac hehe
Ps.możliwe że mój brat podjedzie jeszcze coupetą
MaReK - Nie Sty 27, 2008 14:58
Wez te lampy, ja wezme klucze i zamontujemy. Zrobimy od razu dokumentacje
Ps.
Troche sie nam pogoda siecze
Jak tak dalej pojdzie, to bedziemy musileli plugiem odsniezyc teren
maniaq - Nie Sty 27, 2008 15:39
przelecisz bokiem swoim statkiem i bedzie pozamiatane
moje autko umyte przed sesja , a tu taka pogoda
MaReK - Nie Sty 27, 2008 15:42
ja swoje umyje tuz przed wyjazdem na spot
[ Dodano: Nie Sty 27, 2008 15:43 ]
z reszta mokre auta fajnie wychodza na zdjeciach.
maciej - Nie Sty 27, 2008 15:53
No ja umyłem o 12, a tu klops...
Ale wreszcie mam ładne tutki z tyłu.
Chociaż mogłyby być jeszcze trochę ładniejsze...
maniaq - Nie Sty 27, 2008 16:03
ja umylem , zeby nikt mi nie powiedzial ze mam szare autko no ale przy takiej pogodzie bedzie widac brud na autach /
Tempest - Nie Sty 27, 2008 16:25
czyli wstępnie na parkingu przy Da Grasso, a potem ew. na kryty?
bo jeśli przyjadą ci co się zapowiedzieli to może miejsca w knajpce nie starczyć
kamil_luczak - Nie Sty 27, 2008 16:38
Tempest jakby bylo sucho to moglibysmy zobaczyc co ten Twoj golfik potrafi Ja mialem sie pojawic, ale niestety checi mniejsze mniej wazne niz obowiazki wiec pewnie mnie nie bedzie Ale jesli w przyszlym tyg zlot bedzie takich samych gabarytow to stawiam sie oporowo, a mama najwyzej z Legionowa wroci sobie piechota
MaReK - Nie Sty 27, 2008 16:58
No to z mama przyjedz no
Dolar3 - Nie Sty 27, 2008 17:23 Temat postu: Spot Chciałbym Was dziś odwiedzić ale właśnie zostawiłem auto do naprawy.Może w następną niedzielę.
Pozdrawiam.
maciej - Nie Sty 27, 2008 17:28
Zostało u Mariusza?
Dolar3 - Nie Sty 27, 2008 17:32
Tak. I chyba będę musiał sprzedać nerkę...
MaReK - Nie Sty 27, 2008 17:45
Jak chcesz to moze po Ciebie podjechac?
maciej - Nie Sty 27, 2008 17:54
Dolar3 napisał/a: | Tak. I chyba będę musiał sprzedać nerkę... |
A co Ci Mariusz wykrył?
Dolar3 - Nie Sty 27, 2008 18:00
Jeszcze nic.Nie było go jak zostawiałem auto.Może jutro będę wiedział ,ale oprócz rozrządu jest parę rzeczy do zrobienia...
[ Dodano: Nie Sty 27, 2008 18:02 ]
Do MaRek : Jeśli do mnie pisałeś to wielkie dzięki ale dziś posiedzę z rodziną.
W nagrodę dla Ciebie zagadka: http://www.youtube.com/watch?v=yS_FZul95Yw
maciekwawa - Nie Sty 27, 2008 18:17
MaReK napisał/a: | Wez te lampy, ja wezme klucze i zamontujemy. Zrobimy od razu dokumentacje
Ps.
Troche sie nam pogoda siecze
Jak tak dalej pojdzie, to bedziemy musileli plugiem odsniezyc teren |
A wiec ja biore lamki żarówki mam mam tez troche kluczy ale moga nie pasowac jak by dało rade to mozemy cos pokombinowac wspolnymi siłami i je zamontowac:) pozdro bede okolo 20.
MaReK - Nie Sty 27, 2008 18:33
Ja bede po. Jak chcesz to wezme klucze.
Pamietaj ze zeby to dobrze zrobic, to warto zdjac zderzaczek.
Potrzebne sa tez spinki ktore swiatlo wpina sie w blotnik...
Wszystko do zrobienia. Takie operacje robilem juz 4 razy
Dwukrtonie w swoim i dwukrotnie w aucie Violli
Mariusz418 - Nie Sty 27, 2008 18:53
WITAM
MELDUJę SIę
MaReK - Nie Sty 27, 2008 18:57
Laptopa miej tylko !
kamil_luczak - Nie Sty 27, 2008 23:35
Jednak sie zjawilem, jadac myslalem ze jak dojade to juz nikogo nie bedzie, ale jednak sie mylilem Troche sie stresowalem ze Wy sie znacie a jak tak na obcego wpadam ( poczatki sa najgorsze ), ale jednak bylo zupelnie inaczej niz sie spodziewalem. Bardzo mila atmosfera, z kazdym mozna bylo na lajcie pogadac, zero stresu i atmosfery typu "Boze co ja teraz powiem". W przyszlym tyg wpadam oporowo na 100%
Pozdrawiam
MaReK - Pon Sty 28, 2008 00:00
Kamil, ale zeby bylo jasne, osoba z ktora przyjechales to nie byla Twoja mama ?
Nie martw sie, ja ponad rok temu przed zlotem w Radomiu mialem tak samo jak Ty - obawy.
Jak przyjechalem, to tak mnie powitali jakbym juz od dziecka kazde imieniny z nimi spedzal.
Tu poklony dla Docenta, Czarity, Kaczego, a pozniej Brt
gnusman - Pon Sty 28, 2008 00:04
no ja w tym tygodniu odpadłem niestety ale za tydzien bede pozdrawiam
maniaq - Pon Sty 28, 2008 00:46
mi tylko szkoda, ze pozno dotarlem i nie moglem poznac lepiej towarzystwa ZR-owego
moze przy nastepnych spotach .
fotki wrzuce jutro .
pozdr.
maciekwawa - Pon Sty 28, 2008 00:46
Hej a aja byłem juz na bemowie pod dagrasso o 19 15 ale musiałem sie wrocic bo siostra mojego kolegi wyladowała w szpitalu i musiałem z nim pojechac ahh.... nawet spotkałem kolege czarnym mg zr(tenis maniak-wpi) jak dojezdzałem do szpitala...
[ Dodano: Pon Sty 28, 2008 00:51 ]
założymy lampki za tydzień:)
MaReK - Pon Sty 28, 2008 02:06
Spoko... mialem komplet kluczy
maciej - Pon Sty 28, 2008 09:51
Dzięki za bardzo miły spocik.
MaReK napisał/a: | mialem komplet kluczy |
No to w przyszłym tygodniu tez weź, bo będzie więcej roboty jeśli IInvit się przypomni i Tomi z Kruchym przywiozą części do jej Roverka.
Mam nadzieję, że wszyscy wrócili bez problemów, bo kiedy ja ruszyłem w kierunku domu, to na pierwszym skrzyżowaniu myślałem, że mi się sprzęgło kończy, bo "coś się ślizga".
Po przemyśleniu i dotknięciu hamulca stwierdziłem, że to nie sprzęgło, tylko opony się ślizgają, bo mróz ściął wilgoć co byłą na drodze.
MaReK - Pon Sty 28, 2008 09:54
Było slisko... na Torunskiej obracal sie Yaris... ale tylko sie obracal nic sie nie stalo.
kamil_luczak - Pon Sty 28, 2008 09:57
Nie to nie moja mama, ona wiecej gada, wiec byscie nie zdarzyli slowa nawet powiedziec jakby wszystkich przegadala
Jak jechalismy to na skrzyzowaniu z imola i ch bemowo stala policja i zatrzymala jakiegos roverka i chryslera 300c i sie zastanawialismy czy to na spot ktos jechal czy nie.
Co do pogody to fakt, slisko bylo okropnie, a kumpel do mnie jeszcze " chyba jest za slisko zeby przycisnac co? "
A tak BTW to ja za kazym razem mam ze soba wielka skrzynke z narzedziami, wiec jak cos to bede staral sie ratowac kluczem;)
maciej - Pon Sty 28, 2008 10:18
Kamil Luczak napisał/a: | Jak jechalismy to na skrzyzowaniu z imola i ch bemowo stala policja i zatrzymala jakiegos roverka i chryslera 300c i sie zastanawialismy czy to na spot ktos jechal czy nie. |
To chyba była Honda Civic, która wjechała temu Chrysler'owi w tyłek jak się spot zaczynał.
ceremony - Pon Sty 28, 2008 11:30
Ja tez bylem po raz pierwszy i bardzo mi sie podobalo niestety musialem dosc szybko spadac, ale i tak jestem pod wrazeniem "popisow na szosie" kolegi Mariusza w tym pieeeknym ZS-ie i wnetrza ZT Marka, to sie nazywa klasa wyzsza .
A tak w ogole to pierwszy raz widzialem tyle Roverkow na raz w jednym miejscu! Bardzo mily widok! Dziekuje ze moglem wziac udzial
Szkoda tylko pogody, ale nastepnym razem bedzie lepiej.. i widniej juz moze troche.
MaReK - Pon Sty 28, 2008 11:43
No mnie tez bylo milo poznac nowe twarze. Dobrze, ze odwaga dopisala.
Wiem, ze troche ciezko przegadac pierwsze slowa i wbic sie w klimat, ale potem leci juz z gorki. No i widok Tomiego z irokezem na glowie moze troche oniesmielac
Co do pogody... hmm... ja mysle, ze ten parking Carrefoura na drugim poziomie jest spoko Na filmie wyglada tak, jakbysmy byli na jakiejs hali targowej... jak na zlocie normalnie
Jak sie ociepli i bedzie widniej to wtedy mozna porobic ciekawsze ujecia.
A z wczoraj, Ci co pojechali wczesniej przegapili:
- wizyte Lukasza i Marcina
- wejscie/wyjscie Mariusza z bagaznika ZS'a
- kilka kolek ZS'a i ZT po parkingu
- wyscig ZR'a Maniaqa z wozkiem sklepowym prowadzonym przeze mnie
- pamiatkowe zdjecie grupy warszawskiej, na tle autek
- klimat
Pozdrawiam,
maniaq - Pon Sty 28, 2008 12:15
zpodaj marek jakis filmik , ja za jakis czas jak zdaze to wrzuce jamies foto
MaReK - Pon Sty 28, 2008 13:09
Spoko spoko... zapodam ale nie dzisiaj.
Dzisiaj moze wrzuce do galerii klubowej fotki
Ps.
Ktos wie co z kolega Armandoo? Moze sie obrazil? A moze cos sie stalo... dziwne - nie zagladal tu od Wczoraj 21:42 Moze byl na spocie, zobaczyl ze nie ma nikogo i pojechal...
Pozdrawiam,
maniaq - Pon Sty 28, 2008 14:07
pisal ze nei wie , czy na przyjedzie , bo nei wiedzial, na 100 % .
szkoda , jak sie pojawi to wyjasni watpliwosci .
foty jednak poznym wieczorem bo musze gonic z robota
Armandoo - Pon Sty 28, 2008 19:15
Witam,,witam , jestem i żyję.
Miło mi , że o mnie pytacie
Głupio wyszło bo sam namawiałem ceremony ,żeby przyjechał i w ogóle a sam się nie pojawiłem.
Przyczyna : Było wiele
W każdym razie nie był to pogrzeb babci ani nic w tym, stylu
Mogłem dopiero zjawić się po 22 a nie wiedziałem czy ktoś jeszcze wtedy jest i a nie miałem kontaktu do nikogo ,żeby zadźwonić.
Żałuję bo z opisów wnioskuje ,że było bardzo miło.
Obiecuję poprawę
Brt - Pon Sty 28, 2008 19:32
hehe tak na przyszłosc, to te spoty czasami kończą się o 2-3 w nocy no rzeczywiśce next tajm weź sobie tel. do "kogoś", zawsze to łatwiej i bezpieczniej
MaReK napisał/a: | No i widok Tomiego z irokezem na glowie moze troche oniesmielac |
nom też sobie Tomiego "inaczej" wyobrażałem
Armandoo - Pon Sty 28, 2008 19:35
tak telefon to podstawa . Do 2-3 w nocy , hmmm..to ładnie tam sobie pozwalacie
IInvit - Pon Sty 28, 2008 21:35
maciej napisał/a: | Mam nadzieję, że wszyscy wrócili bez problemów, bo kiedy ja ruszyłem w kierunku domu, to na pierwszym skrzyżowaniu myślałem, że mi się sprzęgło kończy, bo "coś się ślizga". |
tak tak miałam to samo juz dawno sie tak nie wystraszyłam i jak aniołek wracałam do dommku
MaReK - Pon Sty 28, 2008 21:45
Maradona! W takim razie jak nie bylo to nic powaznego, a wystraszyles sie poznej godziny, to na nastepnym spocie myjesz wszystkim autkom felgii... szczoteczka do zebow
Masz szczescie, ze przedstawiciel ZS'a jeden byl...
Noo... a co do telefonu, to jak jeszcze nie masz to daj na pw to Ci wysle.
Pozdrawiam,
Tomi - Pon Sty 28, 2008 22:40
Brt napisał/a: |
MaReK napisał/a: | No i widok Tomiego z irokezem na glowie moze troche oniesmielac |
nom też sobie Tomiego "inaczej" wyobrażałem |
Ja jestem spokojny człowiek. Nie gryzę, nie biję... może czasem piję... z reduły na zlotach
Brt - Pon Sty 28, 2008 22:45
i śpię w aucie z reguły na zlotach
Tomi - Pon Sty 28, 2008 22:48
Brt napisał/a: | i śpię w aucie z reguły na zlotach |
Zapomniałem nr pokoju, przecież nie będę o 6 rano wszystkich budził aby odszukać swój pokój. Swoją drogą każdy czasem marzy o chwili samotności...
[ Dodano: Pon Sty 28, 2008 22:50 ]
No i przytrafiło mi się to jedynie raz
MaReK - Pon Sty 28, 2008 22:55
Tomi napisał/a: | Swoją drogą każdy czasem marzy o chwili samotności... |
W temperaturze bliskiej 0 stopni C
Chociaz i tak pewnie miales cieplej niz my na drugim pietrze w pokoju
Dla wszystkich nowych, przyszlych spotowiczow...
Tomi moze wygladac groznie, ale nikomu krzywdy nie zrobil... jeszcze wiec radze uwazac
Pozdrawiam,
PS.
Armando - spoznilem sie na spot bo nagrywalem Ci plytke z Rave
To oprocz felg u mnie jeszcze szyby umyjesz
Armandoo - Wto Sty 29, 2008 00:02
Zaczynam sie bać tych waszych zasad na spotach . Mycie felg szczoteczka , mycie szyb .... to zupełnie jak w wojsku ( nie byłem i się nie wybieram ) ...coś mi się to kojarzy za bardzo z falą
Chyba będę zmuszony podać tą Waszą organizację o dziwnej i tajemniczej nazwie MG Rover do sprawdzenia przez jakieś ABW czy inne dziwne szpiegowskie stowarzyszenie
PS1 . Felgi mogę myć ... bo wycyganiłem ostatnio od kolesia z myjni trochę środka do czyszczenia felg ..CUDO... ( tu z góry podziękowania dla niego )
PS2. MaReCzKu Ciebie szczególnie przepraszam za tą nieobecność
kamil_luczak - Wto Sty 29, 2008 00:24
maciej'u - ja tylko przekazuje to co mowil mi kumpel, co to byla za fura, widzialem ja przelotem wiec sie nie spieram co to bylo:D
Co do Tomiego to nie wygladal tak strasznie, ale albo mowil niewyraznie, albo ja mam ze sluchem klopoty, bo mowiac musial pare razy powtarzac zeby zrozumial co mowi Chyba ze to moj brak przyzwyczajenia do jego cichej mowy
Co z fotkami ?:>
P.S jaki ma nick na forum ten czlowiek ( imienia ani ksywki nie pamietam ) z ktorym rozmawialme na temat walkow i kolektora wydechowaego do mojego kurduploRoverka? Chodzi mi o tego ktoremu tlumaczylem jak dojechac do Mineralnej, jeszcze zanim dowiedzielismy sie ze to Mineralna
MaReK - Wto Sty 29, 2008 01:26
Armandoo napisał/a: | PS2. MaReCzKu Ciebie szczególnie przepraszam za tą nieobecność |
Hehe... nie przepraszaj... felgi czekaja... wybrudze je specjalnie w blocie przed spotem.
Oczywiscie zart, nikt od nikogo nie oczekuje obecnosci obowiazkowej na spotach
Rzecz jasna, ze sa inne, wazniejsze wydarzenia... chociaz Violla twierdzi ze dla mnie nie ma
Plytke dostaniesz next time...
Pozdrawiam,
Sachar - Wto Sty 29, 2008 08:22
Kamil Luczak napisał/a: | P.S jaki ma nick na forum ten czlowiek ( imienia ani ksywki nie pamietam ) z ktorym rozmawialme na temat walkow i kolektora wydechowaego do mojego kurduploRoverka? Chodzi mi o tego ktoremu tlumaczylem jak dojechac do Mineralnej, jeszcze zanim dowiedzielismy sie ze to Mineralna |
Podobno Sachar
kruszon - Wto Sty 29, 2008 10:31
Kamil Luczak napisał/a: | Co z fotkami ? |
Sa w galerii klubowej już z tego co widziałem
http://roverki.pl/modules...howgall&gid=827
Dzieki Marek! Maniaq co z twoimi fotkami? Ja swoje postaram sie wrzucic dzisiaj wieczorem bo jeszcze nie mialem czasu apratem sie zajac
Pozdrawiam
MaReK - Wto Sty 29, 2008 10:35
Nie sa jeszcze wszystkie zdjecia. Cos mi wcielo kilka fotek.
Maniaq podeslal jedno zdjecie - grupy na tel aut, obiecal reszte niebawem dorzucic.
Ps.
Kruszon - dzieki za Tigera
Pozdrawiam,
maniaq - Wto Sty 29, 2008 12:28
niebawem , tzn czesc dzis , czesc hmmm... moze jutro moze w neidziele zarobiony jestem
MaReK - Wto Sty 29, 2008 15:57
Musialem skasowac galerie, wrzuci jeszcze raz, wiec prosze o te kilka komentarzy raz jeszcze Teraz juz bedzie dobrze. Dzisiaj wrzuce zdjecia Maniaq'a, ktore od niego dostalem. Wieczorem, bo mam teraz troche roboty.
benio_bicos - Czw Sty 31, 2008 10:28
Zdjęcia super!
Ale ja wam zazdroszczę
A tutaj ROVER-ków jak na lekarstwo ,przez ponad miesiąc tylko 216 widziałem ,normalnie perełka pośród wszechobecnych francuzów
maciekwawa - Pią Lut 01, 2008 00:02
Mieliśmy zamontować lampki w niedziele ale sie nie mogłem juz powstrzymac i juz założyłem sam:) mam czarne soczewki:P i mam juz założone lusterka od r25
Pochwale sie w niedziele.:)
[ Dodano: Pią Lut 01, 2008 00:03 ]
wydaje mi sie ze spotkałem w srode na ursynowie kolege z czarnego zs:) po 15
Brt - Pią Lut 01, 2008 09:29
maciek dawaj fotki
maciekwawa - Pią Lut 01, 2008 13:32
Za 15 minut będe miec fotki:) to wstawie:)
[ Dodano: Pią Lut 01, 2008 13:42 ]
to juz sobie zrobilem fotki hehe... bateria mi padly jak juz byłem kolo auta haha... podłączyłem do ładowania troche sie podładuje aparat i wstawie fotki:)
Armandoo - Pią Lut 01, 2008 22:57
Witam,
maciekwawa nie byłem w okolicach Ursynowa z tego co pamiętam w środę . Hmm...chyba jakiś inny podobny ZS musi się kręcić po okolicach.
W takim razie szukam szczęśliwego posiadacza
|
|