Poza tym, ztcw to nie ma to związku z nową stroną, więc chyba pomyliłeś wątek.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Poza tym, ztcw to nie ma to związku z nową stroną, więc chyba pomyliłeś wątek.
Słyszałem że Ty się tym zajmujesz od jednego z administratorów.
Chyba ma związek bo do momentu przeniesienia strony RAVE można było ściągać normalnie. Po zmianie niestety nie. Więc nie pisz że pomyliłem watek bo pliki są na roverki.pl http://www.roverki.pl/dow...l/rave_nowy.rar
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Napisz od którego i w jakim kontekście, bo moim zdaniem coś nadinterpretujesz.
Od MaReK. Miałem napisać do Ciebie. EDIT w sprawie niedziałającego linku z RAVE. Nigdzie nie napisałem że masz się nim zajmować.
maciej napisał/a:
Poza tym chyba nie sprawdziłeś co piszesz, bo ja właśnie ściągnąłem plik rover_75_2003_to_2006.iso z podanego przez Ciebie linku:
Czy Ty otwierasz link który ja Tobie podałem czy jak zwykle otwierasz to co chcesz. Otwórz Rave z linku, a dokładnie z przed 2003. Jakbyś nie wiedział to do R75 są 2 RAVE. To że ten nowy działa to wiem bo został wsadzony niedawno.
Napisz od którego i w jakim kontekście, bo moim zdaniem coś nadinterpretujesz.
Nic nie nadinterpretował, dostał skierowanie ode mnie
Sądziłem, że jako osoba zajmująca się porządkiem z linkami i galeriami będziesz odpowiednim do tego rodzaju poprawek
Skoro w naszych artykułach pojawiają się linki do tego typu programów, to chyba trzeba to poprawić? Na starej stronie działały dwa rave'y. Oprócz ostatniego 75 po lifcie, którego ktoś dodał tutaj
Poprawiłem już te linki.
Dorzucę jeszcze kilka.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dziękuje Bardzo. Chociaż ktoś zorientowany w temacie.
To był TEN SAM link i to tego TEN, który sam podałeś.
I tyle w temacie.
Wydzielam, bo nie na temat nowej strony.
Sądziłem, że jako osoba zajmująca się porządkiem z linkami i galeriami będziesz odpowiednim do tego rodzaju poprawek
Nie wiem skąd ten pomysł, skoro nigdy nie zajmowałem się Rave i nawet nie wiem gdzie on jest umieszczony...
MaReK napisał/a:
Poprawiłem już te linki.
Dorzucę jeszcze kilka.
Super.
Ale naprawdę nie wiem dlaczego ja miałem się tym zająć i dlaczego piszesz innym, że jestem za Rave odpowiedzialny, jak tego nie ustaliliśmy.
STOP KUU... Że tak zacytuję klasykę polskiego kina
Poprawiłem ten artykuł po Twoim poście maciej
Jeszcze nie zdążyłem się pochwalić. Ubiegła mnie Kasjopea.
Ponoszę winę za zamieszanie, bo odesłałem applesa do macieja w tej sprawie, bez konsultacji z maciejem. Wnoszę o spokój. Resztę wyjaśnień na PW.
Ok, to wszystko jasne.
apples, przepraszam.
Nie dogadaliśmy - nie napisałeś, o który link Ci chodzi, ja otworzyłem link do Rave, stwierdziłem, że działa, to dla mnie jest ok i pomyślałem, że podbijasz wątek bez sprawdzenia, a MaReK już to załatwił, to napisałem, że nie sprawdziłeś.
Następnym razem pisz dokładnie, z podkreślaniem, jak emes:
emes napisał/a:
maciej, w poście z linka podanego przez apples'a nie działa jeszcze 1 link. Poniżej jako pogrubienie.
Cytat:
- biegi wchodzą normalnie. W 75-ce częste są awarie układu wysprzęglania (padające pompy sprzęgła i wysprzęgliki). Temat zgłębiono w tym i tym artykule oraz w długim wątku na forum.
To unikniemy nieporozumień.
Też Przepraszam za "ton". Nie miała być żadna osobista wycieczka.
maciej napisał/a:
Nie dogadaliśmy - nie napisałeś, o który link Ci chodzi, ja otworzyłem link do Rave, stwierdziłem, że działa, to dla mnie jest ok i pomyślałem, że podbijasz wątek bez sprawdzenia, a MaReK już to załatwił, to napisałem, że nie sprawdziłeś.
Mam zasadę że najpierw czytam/sprawdzam a potem pisze.
maciej napisał/a:
Następnym razem pisz dokładnie, z podkreślaniem, jak emes:
maciej napisał/a:
to unikniemy nieporozumień.
Postaram się bardziej
[ Dodano: Pią Cze 11, 2010 10:05 ]
MaReK napisał/a:
Chłopaki, przepraszam jeszcze raz za zamieszanie.
Kupie Wam piwo na Zlocie (to grillowe )
Najważniejsze że link dział. Piwko wypijemy nad morzem przy okazji.
Nie jestem pewien czy w odpowiednim miejscu piszę, ale z RAVE do R45 przed liftem jest coś nie teges. Chodzi mi o Rave spod tego linka:
http://www.roverki.pl/ind...-startdown/105/
Kiedyś sobie pobrałem ten do R400 i odpaliłem obraz płyty i wszystko gra, ale po sciągnięciu powyzszego Rave do R45 i zamontowaniu obrazu płyty nic się nie odpala. Z tego co zauważylem to jest chyba jakiś problem z plikiem, ponieważ przy próbie otwarcia zawartości płytki system wywala info, że archiwum jest uszkodzone. Dla pewności pobrałem to drugi raz i znów zonk
Czy jest z tym jakiś problem czy to tylko u mnie występuje?
Jeśli tak, to z MaRKiem nic nie pomożemy, bo to nie problem serwera...
Jest jakiś specjalista od Rave?
Tak, tylko jest problem z odpaleniem tego po sciągnięciu. Mam słabe łącze i trochę mi zajmuje pobranie tego, ale wieczorem zobacze czy ten problem jest tez z RAVE do R400.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum