Jestem estetą ze skonkretyzowanym gustem i niewiele rzeczy mi się naprawdę podoba, ale to auto... wyglądałoby genialnie przy spękanej linii parkingowej, gdzieś w alejce słonecznego San Francisco, lub też pod klasyczną latarnią wśród szarego, londyńskiego bruku. Ale w Polsce? Tutaj musi być siewcą polotu, zwiastującego nadejście końca ery Ciffików z rurami wystarczająco wielkimi, by na noc schował się w nich bezdomny.
Grubo, lecz ze smakiem.
maniu48, Dreamowy, bałem się, że za...iście mi jakoś ocenzuruje i ostrzeżenie dostanę, więc napisałem to dłuższym wywodem. Grunt, że order MDkookejki przyznany.
Dzięki panowie! A więc tak - prace trwają nadal przy samochodzie. Założyłem w końcu licznik UK w milach, kierownica jest już gotowa do obszycia i czeka na swoją kolej. Udało mi się kupić lampki, które znajdują się w boczkach drzwi od accorda i na dniach będę je zakładał. Do poprawki idą tylne klosze lamp w full red oczywiście no i w zasadzie to tyle z kosmetyki. Przed zlotem chciałbym jeszcze zrobić czarne wnętrza przednich reflektorów, ale nie wiem jak czas pozwoli bo pracuję. Przed zlotem również do zrobienia mam rozrząd i rolke napinacza tak więc cały czas coś się dzieje, na szczęscie na dobre, nie na złe
Witam! Ostatnio trochę temat przycichł bo jak nie praca to parę problemów itp. ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! W ostatnim czasie kolejnymi modyfikacjami jakie udało mi się przeprowadzić to pomalowanie wnętrza przednich reflektorów na czarno, podłączenie kompletnego audio w bagażniku i w kabinie, przeróbka tylnych lamp na pozycję w kloszu od przeciwmgielnych(przeciwmgielne również działają). Fotki bagażnika wrzucę niedługo natomiast na dole zamieszczam zdjęcia czarnego frontu.
Dzięki Chętnie bym to zrobił, ale widziałem już dwa R600 z soczewką i jakoś mi nie pasuje do tej lampy ta soczewka Lampy zostaną zachowane w oryginale jednak
Robiąc to nie miałem zamiaru się nim chwalić tylko zrobić to w miare estetycznie i tak żeby był do niego dostęp, nawet gdybym chciał nie mam go gdzie schować i nie będę próbował
No u mnie dobrze przenosi, to ciśnieniowa skrzynia. Bardzo zadowolony z tego audio jestem, ale jeszcze tylne głośniki chciałbym pobudzić drugim wzmacniaczem
Hej, mam dwa pytania. Czy do malowania wkładek przednich lamp konieczne jest zdejmowanie zderzaka i tego (chyba) pasa przedniego? Drugie pytanie to jak zrobić żeby z tyłu przeciwmgielne świeciły taką mocą jak pozycje na górze? Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum