A co do Revolta - on mial 825? czy kanciaka czefrwonego?
Jesli 825 to kto mial kanciaka
MaRek kolega był czerwonym kanciakiem a ja 825 tak jak napisał thef
Jesli bedziesz jeszcze wprowadzał korekty w tym filmie to nie wywalaj czerwonego kanciaka tylko jesli mozesz to zamiast ksywy wpisz tam na górze ekranu poprostu "Waldek" bedzie mu napewno bardzo miło tym bardziej ze z tego co mi wiadomo to chce wstapic w przyszłości w nasze szeregi
Wersja WMV zajmuje ok. 33 MB.
Format nagrania 16:9 (panoramiczny)
Wersja WMV nie powinna wymagac zadnych kodekow i da sie ja chyba odtworzyc na kazdym sprzecie.
Muzyka wybrana sposrod kilku "kandydatow".
To przypadek zlozyl, ze miejscami zgrywa sie z filmem (przejsciami).
Niestety do takich efektow, potrzeba sporo ciekawszego, dluzszego i stablinego materialu
Nowa wersja filmu wzbogacona o przejazdy na karuzeli, strzelanie, piwko na trawie ...
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jeżeli ktoś chce zdjęcia ode mnie na maila, to dajcie znać. Tylko może to trochę trwać, bo sporo tego jest . Ant, wiem, że Ty chcesz na pewno więc do Ciebie już ślę.
Mam pytanko - jakim sprzętem były robione te fotki na stronce klubowej, wrzucone przez Ciebie? Jak dla mnie pstrykane przez Fotografa (celowo przez duże "F") z klasą Tylko czym? Lustro chyba jakoweś
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Mam pytanko - jakim sprzętem były robione te fotki na stronce klubowej, wrzucone przez Ciebie? Jak dla mnie pstrykane przez Fotografa (celowo przez duże "F") z klasą Tylko czym? Lustro chyba jakoweś
Fotografa amatora - mojego szwagra . A aparacik Lustrzanka cyfrowa Cannon 10D czy jakoś tak
Aha, może jeszcze uda mi się załatwić zdjęcia od dwóch pozostałych paparazzich, to też znajomi
Ostatnio zmieniony przez thef Pon Lip 09, 2007 20:52, w całości zmieniany 1 raz
no i bomba jak ja znajde troche czasu to wrzuce swoje fotki i dam link
nie, nie, e..plisss... nie podawaj linków do innych lokalizacji niż galeria na stronie klubowej. Jeżeli nie możesz zamieścić zdjęć tam to prześlij je jakiemuś klubowiczowi mailem i sprawa załatwiona.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum