Dokładnie maps.google.com i po sprawie - jak ktoś chce zobaczyć przykład to polecam mapkę dojazdu na spoty na Bemowo.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Jeżeli można przyjechać brudnym granatowym R200 na stalówkach bez kołpaków oraz warczącym wydechem, to się piszę!
Nie pękaj ja tęż mam brzydkie stalówki pomalowane jeszcze przez poprzednika jakąś farbą plakatową ze śladami rudej. Zabieram się za nie dopiero po zimie, jest bez kołpaków i mam też brudny samochód więc nie będziesz sam.
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
Nie pękaj ja tęż mam brzydkie stalówki pomalowane jeszcze przez poprzednika jakąś farbą plakatową ze śladami rudej. Zabieram się za nie dopiero po zimie, jest bez kołpaków i mam też brudny samochód więc nie będziesz sam.
a ja na 2 część przyjadę zardzewiałym cc z kosmicznym przebiegiem i gazem pędzonym
Nie pękaj ja tęż mam brzydkie stalówki pomalowane jeszcze przez poprzednika jakąś farbą plakatową ze śladami rudej.
Nie pękam, po prostu nie lubię kołpaków i zawsze jeżdżę bez nich. A co do czystości/brudności samochodu - nie jest tak źle, ale nie będę specjalnie pucował
Czy Wy macie jakąś obsesję, na temat postrzegania Was przez pryzmat Waszych niedomytych roverków? Liczy się obecność, koleżeńska atmosfera i fajna zabawa I o to tylko chodzi! Umyjesz? Nie umyjesz? Nie ważne, przecież wszyscy wiemy, że nie o to chodzi .
PS>Ja umyję swojego uszatka
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 20:23
1. zouza i Dawid
2. Thef i Ewelina
3. Brt i Skiba
4. cige
5. marcel
6 azor77 +
7. gipsy2?
8. Spyder
Najwyższy czas sie dopisać. postaram sie być jutro około 14 ale nie wiem czy dam rade z wami na browarka bo na wieczór moja żonka zorganizowała spotkanko z teściami i moimi rodzicami
Hajjj Wstępnie dziękujemy za pierwszą część spotu na 3 stawach I jednocześnie zapraszamy na częśc drugą , która odbedzie się w pubie "Za drzwiami" na rogu ulic Dworcowej i Świętego Jana (pierwsze piętro). Stolik jest zarezerwowany od godz. 20 Zapraszamy
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum