Wysłany: Pon Lut 25, 2008 11:31
Brt napisał/a:
ooo to chyba sie IInvit zjawiła
była była
Kruchy napisał/a:
niech kazdy zadowolony z obecnosci napisze, bedzie prosciej
wiązka została wymieniona spryskiwacz naprawiony wymienione trzecie światło stopu i żaróweczka
Jeszcze raz dziękuje Wszystkim za zaangazowanie i pomoc jesteście wspaniali!!!!!!
po raz kolejny potwierdza się że Klubowicze i Sympatycy Roverków są niezwykli
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 11:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tu szczególne podziękowania dla Kruchego, który przetarł szlak.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
witam kiedy będzie następny spot w warszawce?? z chęcią wpadnę i poznam WAS ! chciałbym aby ktoś mi pomógl bo koniecznie chce dołączyć do Waszej społeczności a myślę że mój roverek nie jest zły !
kris 02.03 Niedziela od godziny 20:00 - xx parking przed pizzeria da'grasso na bemowie.
Jak chcesz, ja pewnie bede jechac z tarchomina to mozemy w parze
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
byłbym wdzięczny
kurde wiedziałem, że właściciele Roverków są zajebiści hehe
ale to gdzie najlepiej pasuje CI?? może koło MCdonalda na parkingu, tylko o której godz to Ty powiedz bo ja to nie wiem gdzie to jest i ile czasu tam się jedzie
Poniewaz w niedziele jezdze z innej strony jak mi wlasnie przypomniala Violla, to umowimy sie gdzies na moscie grota. Dogadamy sie w niedziele... mozesz tez dzwonic lub smsowac na podany w innym watku o spotach na Bemowie telefon.
Pozdrawiam,
Ps.
Masz cb?
Ps2.
Pokaz fotki fury.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No, no, miło, kolega z tego samego "podwórka"
Jeśli się uda to może i ja wpadnę w niedzielę, więc moglibyśmy pojechać w trójkę.
MaReK, gdzie byłeś, że Cię nie było w ostatnią niedzielę???
Kris_1987, więc to Twój wozik oglądąłem na parkingu przy 3Maja w L-wie. Rzeczywiście bardzo ładnie się prezentuje, nawet z tymi "oczami aniołka" z przodu, za którymi osobiście nie przepadam.
Tylko nie przesadzaj z tym tuningiem, żeby roverek nie zatracił swojego charakteru i wdzięku
Zdjęcia są już nieaktualne. Widziałem go ze trzy tygodnie temu i miał już zamontowane eyes'y .
A kolega Kris ma podobno w planach przerobienie swojego roverka na Audi A8 a może nawet Ferrari
tak jest zdjęcia są nieaktualne, są zamontowane angel eyesy, tłumik basowy, no mam nadzieję, że po tym spocie w niedzielę, będę mógł dodać
tak naprawdę to już jest nie wiele rzeczy, które chcę w nim zrobić
to jest kolor taki kameleon, bardziej flip flop zmienia swoją barwę jak się zmienia pogoda, a to na niebieski a to w różowy trochę wpada... ale generalnie jest fioletowy
nie nie nie chce go przerobić na a8 ani ferrari te samochody w przyszłości chce mieć ;-D
własnie MaReK i Ploomy jest sprawa, bo ja jadę na spot w niedzielę na 17 do fortu Wola i jak będę stamtąd wracać to byśmy się jakoś spotkali, to wtedy będę miał "zaliczone" 2 spoty jednego dnia hehe
będę wdzięczny jak dacie znać ! pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum