witam i przepraszam, że dziś nie dotarłem mimo, że naprawdę chciałem baaardzo !
kurde coś mi się stało z chłodnicą/nagrzewnicą? czy czymkolwiek innym, jeszcze nawet nie wiem, ale wywaliło mi korek zaczął się grzać mimo, że już byłem naprawdę blisko( byłem koło Carrefoura bemowo) to chyba niedaleko tak?? , ale juz wolałem wrócić bo bałem się, że nie dojadę do domu...:(
jak będzie za tydzień to z chęcią wpadnę, bo naprawdę chcę do Was dołączyć i być Waszym klubowiczem oraz pochwalić się swoim autem
pozdrawiam !
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Przyjechalbys i jak kakzdy by sie rzucil do Twojego silnika, to wygladaloby to jak na zdjeciu mojego Rovera gdzie ja trzymam maske Mariusz ma rece w silniku, a 10 os na okolo cos zaglada do srodka My wczoraj z kumplem mielisimy sporo przygod scigantowych, wiec dobrze ze wczesniej zniknelismy
kręciłem się tam do godziny 20.20 i już źle się zaczęło dziać to pojechałem powoli dodomku... dużo było osób wogóle?? teraz już muszę być na następnym spociku... umówimy się i razem śmigniemy hehe
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
I ja pierwszy raz dotarlem na spotkanko, a i odzazu Tomi i reszta mi pomogli, bede sie staral zone wkrecic by ze mna przyjezdzala ...
Ciekawe kiedy fotki beda ze spotkania w galerii ... ?
_________________ Roverek 216 SI w automaciku
kierownica z prawej strony
No i mi sie w koncu udalo dotrzec pierwszy raz Frekwencja duza bo juz po zimie, wszyscy wystawiaja swoje fury z garazow
A to ty przez zime trzymasz auto w garazu ?
Sporo bylo luda to fakt... dobry jest ten gararz wielopoziomowy bo w nim prawie w ogole nie czuc zimna i wiatru, a i widno i pogrzebac przy aucie mozna
Ps.
Pozdrawiam kolege - chyba widzielismy sie w tunelu na wislostradzie?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie w garazu a w warsztacie Ale mam nadzieje ze na uszczelce skoncza sie problemy z samochodem, jedynie amortyzatory do wymiany zostaly. W tym garazu mozna chyba jeszcze w dol zjechac, bo my bylismy na parterze.
pytanie...
teraz w niedzielę znowu będzie spot na tym bemowie?? wpadnę, bysmy MaReK się umówili i razem pojechali... oczywiście inni też heeh to pojedziemy na więcej samochodów
Jak coś to dajcie znać - mogę mieć jutro pewne problemy z zaglądaniem do netu.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum