Przed chwilą dzwonił do mnie Kozik i kazał powiedzieć że jest zmiana planów i spot przenosi się na parking TESCO bo deszcz pada... Numer tel. do Kozika: 691 222 331
a ja niestety nie dowiedziałem się na czas o zmianie planów,w trasie od 7 bez netu, tak przypuszczałem ze w taką pogodę plener odpada, pusto była na kadzielni jak zajrzałem:-( man nadzieje że w jakieś letnie dni nadrobię
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 23:12
juz w domku
Krótkie podsumowanie:
-Aura do d%*# bo padało...
-było trochę mało roverków, bo tylko 4 i Ibiza mojego kolegi. kolego jaro92 o której byłeś na kadzielni?? czekałem tam trochę ale nikt nie przyjechał więcej
Ogólne podsumowanie: Moim zdaniem pomimo kijowej aury było warto, poznało sie nowe osoby i ciekawie spedzilo sobotę, a przecież to najważniejsze
aha, tuńka zrobiła kilka fotek, więc będzie można zobaczyc co z tego spociku wyszło
Do zobaczonka na kolejnym!
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
ja troszkę późno,po 4 po pracy,mogliśmy się nawet minąć,leciałem od ul.Manifestu Lipcowego kolo tesco właśnie w stronę kadzielni,taką lśniącą:-) platinum silver dwusetką,
Ojj Kielce duże miasto ale integracja słaba, nawet w Rzeszowie było 16 autek.
Jak się będzie zapowiadał jeszcze jakiś większy spot w Kielcach to postaram się zjawić.
Miło było poznać roverowiczów z Kielc i Buska
Zapraszam do rzeszowa jak się będzie coś kroiło
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 12:25
Elo
właśnie sobie dotarłam do domku i wiecie mam tylko nadzieje że nie przyjdzie za dużo zdjęć z fotoradarów, bo jakoś kilku nie zauważyłam
Ogólnie spocik udany, mimo iż troszkę mało autek było ale zawsze miło poznać nowych ludzi
Kozik to kiedy następnym razem sobie pomachamy przy podobnej albo większej prędkości
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 20:15
Cytat:
Może jutro...
Hmm... no cóż jutro raczej nie wybieram się w Twoje strony, ale kiedyś na pewno bo pewnie będę się za niedługo wybierała w Bieszczady, to mogę Ci pomachać ale żebyś nie musiał mnie gonić tak jak ostatnio
Co do zdjęć to pojawią się jak tylko admin stworzy nowy folder w galerii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum