Ja chyba wreszcie się wezmę, zgarnę, ogarnę i się pojawię. Półtora roku, a ja jeszcze ani razu nie byłem, wstyd.
Coś pamiętam, jak pisałem, że do końca zeszłego roku się zapiszę do klubu, hyhy...
Czy kolega Mariusz będzie miał testbooka?
_________________ Pozdrawiam, Marcin
był: 216Si '97 Tahiti Blue
Dzięki wszystkim za wsparcie w walce z radiem & zegarkiem
(latarki, mierniki i nieoceniona wiedza zawsze w pod ręką na spocie)
P.S.
Jednak ten biało-niebieski kabelek był trochę istotny - nie mam radia bez kluczyka w stacyjce, czyli wkrótce ciąg dalszy (wezmę więcej bezpieczników )
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Spocik oficjalny trwał do +/- 1 w nocy, ale z Markiem i Majkelem pojechalismy jeszcze po kamerke i troszke akrobacji bylo na parkingu. Ja do domu dotarłem 4:15 Power ze ch*j
Ja Cie krece... kawalerskie zycie (Violka na wyjezdzie) sprawia calkowity brak poczucia czasu Ja nie wiem o ktorej dotarlem. Ale wlaczylem TV to powtarzali jakies nauki jazdy czy cos i usnalem
Ps.
Rozmawialem rano z Violka - przeciwniczka radia CB - ktora dzisiaj wracajac do wawy "zarobila" 300 zl i 9pkt. karnych
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Ech... Ja nie dotarłem - za późno wróciłem z szant z Giżycka, choć patrząc na godzinę zakończenia to jeszcze bym zdążył...
IInvit napisał/a:
czyżby za prędkość?
Chyba za coś jeszcze, bo za prędkość to dają parzyste liczby punktów.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A jak szanty? Miałem się wybrać ale cały weekend walczyłem z elektryką w swoim R.
Ja byłem czwartek i piątek - było ok, ale bez rewelacji - mało ludzi (jak na całych Mazurach) i brak kilku zespołów, które były obecne od lat, w sobotę nie wiem, bo pojechałem na imprezę do Pieczarek, ale to kolega llygas chyba może coś powiedzieć.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum