Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 64 Skąd: podhale
Wysłany: Sro Gru 03, 2008 19:19
Hehe.. Yassu mam to samo:p Radio kupuje już ponad miesiąc:P No więc powiem tak, przekonałeś mnie i teraz zastanawiam się nad alpiną x-300 Widziałem ją na żywo i podoba mi się! Co do tego clariona to też fajny a kasa w sumie podobna... ech i znów dylemat:p
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 03, 2008 19:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Yassu [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 21:15
krzys31 napisał/a:
Hehe.. Yassu mam to samo:p Radio kupuje już ponad miesiąc:P No więc powiem tak, przekonałeś mnie i teraz zastanawiam się nad alpiną x-300 Widziałem ją na żywo i podoba mi się! Co do tego clariona to też fajny a kasa w sumie podobna... ech i znów dylemat:p
Skoro kasa ta sama to teraz wybór należy do Ciebie, tylko i wyłącznie, na forum są zwolennicy Alpine i będą Cie zachęcali do kupienia tego sprzętu, jak i zwolennicy Clariona i też będą pisali że super radia etc...
Idź do sklepu pooglądaj jedno i drugie radio.
Dla jednych ważny jest wygląd i podświetlenie dlatego wybiorą Clariona, bo można go wsadzić do każdego auta i wybierzesz sobie podświetlenie odpowiadające podświetleniu deski itp.
Drudzy wybiorą Alipne bo nie jest ważny kolor światełek ale funkcjonalność przede wszystkim i design, chociaż temu Clarionowi też nic nie brakuje...więc masz ciężki orzech do zgryzienia
Poza tym karty SD z Clariona? czy pendrak z Alpine?
Osobiście...jakoś jak pooglądałem na allegro zdjęcia...Alpine bardziej mi przypadło do gustu...
Osobiście...jakoś jak pooglądałem na allegro zdjęcia...Alpine bardziej mi przypadło do gustu...
No mi się z wyglądu też dużo bardziej Alpine podoba...szkoda tylko że tak fajnie już nie gra jak wygląda. Mój Clarion (dxz578rusb) z wyglądu, to porażka totalna, ale za to dźwięk jest rewelacyjny
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 64 Skąd: podhale
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 19:24
Clarion ma bluetooth, a do alpiny trzeba dokupić dopiero... ale za to czytałem że w tym clarionie nie przewidzieli czegoś takiego jak przewijanie piosenek!! Szkoda że ta alpina nie ma bursztynowego podświetlenia bo bym już ją zamówił a tak to jeszcze się pozastanawiam:p
Ps.A mam jeszcze takie pytanie, na co zwrócić uwage kupójąc w necie takie radio? Mówie oczywiście o nówce i o sprzedawcy z dobrą opinią! Może ktoś kupójąc nacioł się na coś? Jak z serwisem u alpiny a jak u clariona?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum