Udało mi się dostać dywaniki do Coupe. Co prawda używane, ale w super stanie. Mówiąc szczerze dywanik od strony kierowcy mógłby być lepiej dopasowany, a z tyłu trochę krótsze, jednak tragedii nie ma.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Znalazlem na alledrogo uniwersalne( nie gumowe ) i jest mozliwosc wyboru koloru co mi bardzo odpowiada, ale licza sobie 119 zeta plus wysylka.
Pokrecilo mi sie-sa one do 25tki i ZRa.Poprosze sprzedajacego aby podal mi ich wymiary i jesli beda malo sie roznily od moich to wezme je
http://allegro.pl/grube-d...2185704714.html
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Te tylne coś mi nie pasują. Jakby leżały odwrotnie. Masz możliwość, to na spocie kiedyś przymierz dywaniki od R200/R25, żebyś czasem nie wywalił kasy w błoto.
Na otomoto.pl. Gościu sprzedawał "kanciaka" i na jednej z fotek właśnie zauważyłem te dywaniki, więc długo się nie zastanawiając zadzwoniłem i wyprosiłem aby sprzedał. Ciężko było, ale się udało.
Jak wrzuałem link do dywaników z Conerto to nikt nie pochwalil mojej idei Dywanikow gratuluję, swoją drogą te z Concerto również mogą miec takie logo za niewielką opłatą.
A tak serio to Borowa, będę dzwonił jutro do gościa bo udało mi się dorwać słoneczniki, to zapytam o dywaniki od razu dla Ciebie (jeżeli mogą być używane...).
Pomogła: 20 razy Dołączyła: 29 Wrz 2001 Posty: 356 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Kwi 05, 2012 07:55
Swoją drogą dziwny temat. Kiedyś sprowadzaliśmy dywaniki do kanciaków. Komplet oryginalnych dywaników kosztował poniżej 100. Jedynie Dobryziom i Tomi wzięli sobie po komplecie... reszta się z trudem sprzedała. A teraz taki wątek, gdzie chwalone są obsrane dywaniki, które skończą tak samo jak każde inne podróbki... jako harmonijka pod pedałami. ...albo kupuje się używane w niewiele niższej cenie.
[ Dodano: Czw Kwi 05, 2012 07:55 ]
Pawkaz napisał/a:
tronsek napisał/a:
Ewentualnie szukaj od Hondy Concerto, w końcu "kanciaki" się od niej wywodzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum