Możemy skupić się teraz na felgach ? Jak możecie to podajcie jakieś przykłady fajnych felunków. Interesuje mnie 7,5J 16" 4x100. Podeślijcie jakieś ciekawe wzory które mogą pasować do mojego roverka bo ja szukam i szukam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 11, 2012 17:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Możemy skupić się teraz na felgach ? Jak możecie to podajcie jakieś przykłady fajnych felunków. Interesuje mnie 7,5J 16" 4x100. Podeślijcie jakieś ciekawe wzory które mogą pasować do mojego roverka bo ja szukam i szukam
Mam do Was takie pytanko. Gdzie można kupić gwint KW do rovera 25 ? lub jakiś inny ? nie interesują mnie sprężyny -40mm, a całe zawieszenie gwintowane.
Panowie sprężyny które mają być na rok. Jamex -40mm na seryjnych amorkach i założone do diesla. Co z tego wyniknie ? samobójstwo ? Czym bedzie różnił sie diesel i benzyna jeśli chodzi o zawieszenie ?
Witam, szykuje się troche zmian i udoskonaleń Pod koniec lutego przeprowadzę korekte lakieru 3 etapową, wraz z woskowaniem. Staram się o podłokietnik, obszyje go czarną skórą, zakładam nowy mieszek, piore wnętrze i jak wpadnie troche gotóweczki obniżam go o -35mm Zastanawiam się nad lampami ale jeszcze wszystko się zobaczy. Tak więc troche się pozmienia, pozdrawiam !
wczesniej wyczytalem ze chcesz pakowac felge 7.5J bedzie obcierac za szeroka... chyba latwiej zamiast kombinowac z tym sprezynami kupic zawias mg zr bedzie jakies 20-25mm nizej od org r25 spokojnie ci wystarczy jak wlozysz felge 17" 7J zobaczysz bedzie cudo:) a taka zawieche dostaniesz za jakies 4 stowki wiec masz troche oszczednosci:) i jak napisales wczesniej ze ci pali 7.2l przy oszczednej jezdzie?? cos za duzo:D mi przy kolo 150km on pali max 6.8l ale w zime w mrozy na krotkich dystansach... btw jak ci sie sprawuje ta skrzynia magnata bo myslalem nad jej zakupem:) a tak ogolnie fajne r25;]
Felg nie zmieniam. Zostaje ori 15' więc zawieszenie będzie -35mm. Szczerze skrzynka Magnata dla mnie jest idealna. Nie buczy tylko jest dosyć fajny bas, kupując do zestawu fajny wzmacniacz idzie to dobrze zestroić a skrzynka przy wyższym lvl głośności na prawdę potrafi zaskoczyć Kupiłem ją za śmieszne pieniądze i szczerze polecam
wlasnie ost jak bylem w noraauto stala w promo za 240zl chyba i koles mowil ze juz 3 os specjalnie po nia przyjezdzali;p no coz dzieki zainteresuje sie tematem;p a ty cos kobminujesz w silniku?:) bo latwo mu wrzucic sporo mocy;p
Ja kupiłem za troszkę ponad stówkę używana może pare tygodni W silniku nic nie gmeram. Wystarcza mi na razie to a gdzieś za 1,5 roku przesiadka więc lepiej sprzedać z silnikiem ori
nie mow ze przesiadka na bmw;[ roverem z 2001roku bez problemu przejzdzisz z 4 lata jesli spoko utrzymany:P czy ja wiem czy ktos bedzie wolal wsiadac do traktora niz do maszynki ktora sie zbiera jak v6;p i jest 2x cichsza od orginalu.
e tam bmw to juz przechodzona marka i niestety ogarnieta przez dresow wiec sie slabo kojarzy... wymiana samych wtryskow duzo dala na te od SDI potem mapka potem odpiecie przeplywki i silnik chodzi duzo lepiej i nie ma masazu na fotelu jak sie stoi;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum