powiem ci że trzeba dobrze się przypatrzyć żeby zobaczyć że jest tam kamerka zamontowana
Ok, tylko gdy ktoś czegoś szuka to raczej zobaczy skoro kradną, plecaki, torby, itp to muszą je jednak raczej widzieć.
Zarzucę może za jakiś czas co mój rejestrator wypluwa
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
rafalmis1, też zastanawiałem się nagrywać Galaxy trasy ale że dużo gadam przez telefon do tego nawigacja i inne pierdoły w tel zdecydowałem zakupić rejestrator
ostatnio na parkingu ktoś bardzo chamsko potraktował mój samochód i mam ochotę kupić jakieś tańsze urządzenie, a najlepiej takie żeby po włączeniu nagrywało obraz z kamery cofania, a drugie takie aby na przednią szybę założyć i rejestrowało co się dziele jak mnie nie ma
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To jak uważacie lepiej kupić Presitgio RoadRunner 500 czy to Mio 358? A może najtańsza MEDIA-TECH U-Drive Lite MT-4037 będzie sprawowac się tak samo. Potrzebuję takiego rejestratora, ale mam problem z podjęciem decyzji (stosunkowo mało testów tego typu sprzętu na sieci)
garret, zależy co oczekujesz od takiego rejestratora ja też zastanawiałem się nad RoadRunner 500 ale oglądając na żywo zdecydowałem że zakupie Mio gdyż bardziej mi się podobał z wyglądu i jednak jakoś bardziej mam zaufanie do MIO, w RoadRunner 500 bateria jest wyciągana a dla mnie to akurat był minus, i Roadrunner jest większy od MIO
[ Dodano: Nie Sty 13, 2013 18:01 ]
RoadRunner 500 zakupisz bez problemów w euro rtv agd cena to 399zł
garret, zależy co oczekujesz od takiego rejestratora ja też zastanawiałem się nad RoadRunner 500
Przede wszystkim oczekuję jakości nagrań - oglądając z jednego i z drugiego wyglądają podobnie. Ważne to który "mniej trzęsie" - gdzie jest lepszy uchwyt i redukcja wstrząsów. Co do wielkości to oba są za duże Pewnie wezmę Mio choćby dlatego, że ta firma bardziej mi się obiła o uszy (marny argument).
Jeszcze pytanie do posiadaczy. Znalazłem opinię (na ceneo), że nie nadpisuje automatycznie plików - to prawda? Bo jeśli tak to odpada - to chyba powinna być główna cecha rejestratorów do auta.
garret, mniej trzęsie? jeśli twoja buda w aucie się trzęsie to nic nie poradzisz, redukcja wstrząsów chyba za dużo oczekujesz, co do ostatniego twojego pytania że znalazłeś opinie na ceneo to proponuje ci przeczytać cały ten wątek mój to zobaczysz czy nadpisuje czy nie bo już nie chcę mi się powtarzać w kółko
Ile czasu nagra kamerka na wbudowanym akumulatorze w 720p ?1080p
czy jak włączysz nagrywanie i jedziesz 2 godziny to nagrywa 1 film non-stop, czy jest możliwość ustawienia,a by nagrywał filmik5, lub 10 minutowe czy coś w tym rodzaju.
na stronie producenta brak instrukcji ?
A ta przy urządzeniu do do czegoś się nadaje?( wersja papierowa, czy na płytce w pliku pdf.? Jest po polsku ?
zy jak włączysz nagrywanie i jedziesz 2 godziny to nagrywa 1 film non-stop, czy jest możliwość ustawienia,a by nagrywał filmik5, lub 10 minutowe czy coś w tym rodzaju.
czytaj w temacie opisałem to
instrukcja jest po polsku, wszystko jest czytelne w instrukcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum