Kiera wiem ale musiałbym wyspać i stał by w białymstoku muszę popytać gdzie obszywaja a jeśli chodzi o galke to nie mogę naradzie znaleźć żadnej!narazie muszę radio 2-dni odebrać jutro no i muszę zamówić silnik chłodniczych
[ Dodano: Wto Wrz 03, 2013 20:13 ]
i wymieniony silnik wszystko by było pięknie ale silnik spasował elegancko tylko pod orginalne śmigło od r75 nie przypasował jakieś inne miałem trudno mam z małym wiatraczkiem
[ Dodano: Wto Lip 15, 2014 15:49 ]
nie ma jak sie wybrać w drogę 120 km od domu i w czasie swobodnej jazdy usłyszeć jakieś walenie stukanie i trzaski po czym cisza - wiatrak chłodnicy spadł z mocowania i zablokował silnik - póki wyłączyłem klimę pare sekund minęło a przewody , które idą do wiatrak szlak trafił - 5cm od wiatraka trzeba było wyciąć przewodów stopiły się - na szczęście wiatrak cały i silnik też. tym razem poksyliny trochę dałem na mocowanie i wkręciłem małą śrubkę , a ucięte przewody zastąpiłem przewodem do wysokiego napięcia -230w- miedzianym 2,5 cala. i jak na razie działa klima i wiatrak !
[ Dodano: Wto Lip 15, 2014 15:50 ]
nie ma jak sie wybrać w drogę 120 km od domu i w czasie swobodnej jazdy usłyszeć jakieś walenie stukanie i trzaski po czym cisza - wiatrak chłodnicy spadł z mocowania i zablokował silnik - póki wyłączyłem klimę pare sekund minęło a przewody , które idą do wiatrak szlak trafił - 5cm od wiatraka trzeba było wyciąć przewodów stopiły się - na szczęście wiatrak cały i silnik też. tym razem poksyliny trochę dałem na mocowanie i wkręciłem małą śrubkę , a ucięte przewody zastąpiłem przewodem do wysokiego napięcia -230w- miedzianym 2,5 cala. i jak na razie działa klima i wiatrak !
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 15, 2014 14:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzięki no jakoś się pofarciło ,że go kupiłem i ciągle jest ze mną mój r! ostatnio koleś z a6 tak się na niego zapatrzył ,że prawie mnie całego przerysował ! jak go umyje i znajde dekielki do felg trzeba będzie małą sesje strzelić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum