Szukaj na forum kogoś w Twojej okolicy To się da aktywować u każdego kto ma kompa także wiesz Przynajmniej ja to kumplowi właczałem w BMW prawie, że podstawowym programem
drl działają tylko jak odpalisz auto, i nie masz na właczniku świateł załączone nic, jak właczasz mijania to DRL automatycznie gasną i długich uzywasz jak normalnie
0 - DRL - długie 30%
1 - postojówki - DRL gasną, światła działają od tej chwili 1:1 jak przed programacją DRL
2 i 3 to kontynuacja 1 czyli normalna praca świateł. Po właczniu dlugich świecą one wtedy na 100% swojej mocy.
Mam zaprogramowane DRL w długich u Dzieja w Częstochowie i powiem wam - kozackie rozwiązanie. Wygląda jak z fabryki, świeci idealnie, prezentuje się naprawdę świetnie i jest to niesamowita wygoda. Nie trzeba pamiętać o światłach - jak droga robi się niewyraźna lub zegary mało czytelne to po prostu włącza się mijania i tyle.
Jak posiadasz u siebie listwe can to napewno ale mogę sobie rękę dać odciąć że nikt z w/w nie zrobi tego u nas za pomocą komputera bo to nie r75/zt jeśli chodzi o sam efekt wizualny też może odbiegać od tego ze względu na inną budowę lampy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
maxwell96, światła w 25 nie są programowalne. Musiałbyś mieć modulik od dziennych z opcją dawania 30% mocy na kabel i po prostu wlutować się w kabelki od żarówki długich. Wtedy moduł zaświecałby żarówkę na 30% swoją drogą, a działanie lamp drogowych byłoby swoją drogą.
ale wy macie problemy jak baby... na alledrogo jest od cholery modułów do DRL w długich... montujesz i możesz nawet w dużym fiacie sobie dzienne zrobic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum